Ανανέωση θητείας Α/ΓΕΕΘΑ κατά 1 χρόνο: Πότε θα ανακοινωθεί επίσημα

Ανανέωση θητείας Α/ΓΕΕΘΑ κατά 1 χρόνο: Πότε θα ανακοινωθεί επίσημα

Η μεγαλύτερη είδηση των τελευταίων ωρών έχει να κάνει με την ανανέωση της θητείας του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ κατά έναν χρόνο, λαμβάνοντας το μέγιστο (3+1 χρόνια) στο τιμόνι των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΠΗΓΗ: Του Χρήστου Μαζανίτη-enikos.gr

Παρότι το ΚΥΣΕΑ στη προχθεσινή συνεδρίασή του δεν πήρε απόφαση επ’ αυτού, έγινε γνωστή η πρόθεση για ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου με το μέγιστο χρονικό διάστημα παραμονής του ως Αρχηγού ΓΕΕΘΑ έως τον Ιανουάριο του 2024.

Παρότι επίσημα θα ανακοινωθεί μετά την Πρωτοχρονιά, η διαρροή αποτελεί δείγμα της εμπιστοσύνης που απολαμβάνει ο Αρχηγός από την Κυβέρνηση αλλά και την πλήρη αναγνώριση του έργου του, που ενώ είχε αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες κρίσεις μετά τα Ίμια, ταυτόχρονα προωθούσε την αμυντική διπλωματία ενισχύοντας τους αμυντικούς δεσμούς με παραδοσιακούς και νέους εταίρους ενώ έτρεχε και τα προγράμματα ενίσχυσης αλλά και εν συνεχεία υποστήριξης οπλικών συστημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. Γιατι επιστρατευτηκε να καθυστερησει το δηθεν νεο μισθολογιο με δικες του προτασεις μεχρι την παραμονη εκλογων που θα επαναληφθει το νεομισθολογικο παραμυθι του 2017.Δεν απαντησε στην επιστολη που του εστειλε η ΠΟΕΣ που τον χαρακτηρισε αναρμοδιο που καθυστερει την διαδικασια διοτι ως κομαντο που υποτιθεται τα λεει εξω απο τα δοντια... δεν μπορουσε να τους διαψευσει.

      Διαγραφή
  2. Μηπως το εχουμε γυρισει στην προσωπολατρια? Δεν λεω τιποτε αλλο χρονιαρες μερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή