ΕΑΑΣ για ΒΟΕΑ: Στις 19/8/22 υπερψηφίσθηκε-Από 14/12/22 ενημερωθήκαμε από ΠΟΣ για την ΚΥΑ πολύ αργά για να αντιδράσουμε (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

ΕΑΑΣ για ΒΟΕΑ: Στις 19/8/22 υπερψηφίσθηκε-Από 14/12/22 ενημερωθήκαμε από ΠΟΣ για την ΚΥΑ πολύ αργά για να αντιδράσουμε (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΑΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΕΑ

Μετά τη δημοσίευση της ΚΥΑ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)- με την οποία καθιερώνεται από 1/1/23 νέος τρόπος υπολογισμού του ΒΟΕΑ, που καθιστά τα τέκνα των μελών μας ως «παιδιά ενός κατώτερου θεού» έναντι των τέκνων των ε.ε. συναδέλφων μας- και λόγω του σάλου που προκλήθηκε από αυτήν, σας ενημερώνουμε για τα κάτωθι πραγματικά περιστατικά:

α. Στην τακτική συνεδρίαση του ΔΣ/ΕΑΑΣ της 14/12/22, το μέλος της κ. Βασίλειος Νικολόπουλος έφερε εις γνώση μας ότι η επίμαχη ΚΥΑ είχε προωθηθεί προς υπογραφήν από τους συναρμοδίους υπουργούς. Επειδή το θέμα ήταν εξαιρετικά σοβαρό, αφού δεν είχαμε προηγούμενη ενημέρωση από τον εκπρόσωπό μας στο ΔΣ/ΜΤΣ, εισήχθη ως έκτακτο θέμα προς συζήτηση στην ημερησία διάταξη της συνεδριάσεως του ΔΣ/ΕΑΑΣ.

β. Κατά την εξέταση του θέματος διαπιστώθηκε ότι ο εκπρόσωπος της ΕΑΑΣ στο ΔΣ/ΜΤΣ είχε συμμετάσχει σε συνεδρίαση του ΔΣ/ΜΤΣ, που πραγματοποιήθηκε στις 19/8/22 και στην οποία υπερψήφισε για το νέο τρόπο υπολογισμού του ΒΟΕΑ, που μειώνει δραματικά τα ποσά του ΒΟΕΑ των τέκνων των μελών μας.

γ. Για τη συγκεκριμένη συνεδρίαση καθώς και για τα θέματα της ημερησίας διατάξεως ουδόλως είχαμε ενημερωθεί από τον εκπρόσωπό μας στο ΔΣ/ΜΤΣ, αλλά ούτε και μας ενημέρωσε στη συνέχεια για τις ληφθείσες, υπό του ΔΣ/ΜΤΣ, αποφάσεις.

δ. Αντιθέτως στις 31/1/22- όταν επρόκειτο να συζητηθεί το ίδιο θέμα στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ/ΜΤΣ του μηνός Φεβρουαρίου 22- ο εκπρόσωπός μας, κατά πάγια υποχρέωσή του, μας είχε αποστείλει με ηλεκτρονικό μήνυμα τα προς συζήτηση θέματα, ζητώντας το σχολιασμό μας. Πράγματι την ίδια ημέρα ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΑΣ κ. Χρήστος Χρηστίδης είχε απαντήσει στον εκπρόσωπό μας, μεταξύ άλλων, ως εξής:

«Για το θέμα του Β.Ο.Ε.Α

Θεωρώ ότι πάσχει νομικά από τη στιγμή που ο Μέτοχος μετατρέπεται σε Μερισματούχο όχι με δική του βούληση αλλά με απόφαση της Υπηρεσίας όταν αποστρατεύεται.

Οι αποστρατευόμενοι οικεία βουλήσει που έχουν όμως συμπληρώσει τα συντάξιμα λόγω διπλών εξαμήνων θα κατακρεουργηθούν μερισματικά αφού η μία σχέση μετόχου θα είναι π.χ. 25ετής ενώ αυτή του μερισματούχου π.χ. 35ετής και άρα τα μερίδια υπολογισμού του ΒΟΕΑ θα είναι εις βάρος του.

Η εισφορά των ε.ε. καταργήθηκε και το ΜΤΣ έχασε τεράστια έσοδα, όμως οι ε.ε. και μέτοχοι δεν ενημερώθηκαν ποτέ για το πόσα θα χάσουν όταν θα καταστούν ε.α. και μερισματούχοι. Μήπως επανερχόμενη η εισφορά των ε.ε. βοηθούσε τα πράγματα;»

Από τα ανωτέρω εκτεθέντα, αβίαστα προκύπτουν τα ακόλουθα αναμφισβήτητα δεδομένα:

α. Ότι ο εκπρόσωπος της ΕΑΑΣ, στη συνεδρίαση του ΔΣ/ΜΤΣ της 19/8/22 εξέφρασε αποκλειστικά την προσωπική του άποψη, αφού ουδόλως έλαβε υπ΄όψιν του τα από 31/1/22 σχόλια του Διευθύνοντος Συμβούλου και αφού δεν είχε ενημερώσει το ΔΣ/ΕΑΑΣ για τα θέματα της συγκεκριμένης συνεδρίασης, όπως είχε υποχρέωση.

β. Ουδεμία απόφαση υπάρχει από το παρόν ΔΣ/ΕΑΑΣ υπέρ του νέου υπολογισμού του ΒΟΕΑ.

γ. Ο εκπρόσωπός μας είχε τη δυνατότητα να ζητήσει αναβολή του θέματος για να έχει στα χέρια του σχετική απόφαση του ΔΣ/ΕΑΑΣ, με δεδομένο ότι στο ΔΣ/ΜΤΣ πρέπει να καταθέτει την επίσημη θέση του ΔΣ/ΕΑΑΣ, που όμως είχε άγνοια των θεμάτων της συγκεκριμένης συνεδρίασης του ΔΣ/ΜΤΣ.

δ. Το παρόν ΔΣ/ΕΑΑΣ έλαβε γνώση της αποφάσεως του ΔΣ/ΜΤΣ «κατόπιν εορτής» και μόλις στις 14/12/22, δηλαδή πολύ αργά για να μπορέσει να αντιδράσει.

Από την άλλη πρέπει να τεθεί εις γνώσιν των μελών μας ότι ο εκπρόσωπος της ΕΑΑΣ στο ΔΣ/ΜΤΣ, κ. Σταύρος Κουτρής, κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ/ΕΑΑΣ της 14/12/22 δήλωσε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη.

Αμέσως μετά τις εορτές το παρόν ΔΣ θα εξετάσει τρόπους αντίδρασης κατά της ΚΥΑ. Ενδεικτικά:

α. Προσβολή της ΚΥΑ με ένδικα μέσα

β. Διοργάνωση συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας

Καλούμε τα μέλη μας σε:

α. Καθολική συμμετοχή στις εκλογές της ΕΑΑΣ της 19/2/23 προς ανάδειξη νέου ΔΣ

β. Ετοιμότητα για μαζική συμμετοχή σε συλλαλητήριο, σε χρόνο και τόπο που θα καθορισθεί.

Εκ του ΔΣ/ΕΑΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

64 Σχόλια

  1. Ντροπή σας ξεφτιλες,αν είναι έτσι όπως τα λέτε γιατί δεν αυξάνετε τις κρατήσεις , αλλά έχετε μάθει να κάνετε ότι γουστάρετε,σας έπιασε η ισότητα,ενώ την κράτηση του 4093/12 την σταματήσατε στους παλιούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πει κανείς χρονιαρα ημέρα,το παιχνίδι είναι στημένο από τους ανευθυνουπευθυνους διορισμενους του ΜΤΣ,με κύρια υπεύθυνη την κυβέρνηση μητσοτακη που έχει αποδειχθεί διώκτης και σφαγές των αποστρατων.Αυτα ...καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και ο λογαριασμός θα έλθει στις κάλπες και στα διοικητικά δικαστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξιότιμοι κύριοι αλήθεια τώρα? Αλήθεια? Ο κόσμος το είχε τούμπανο για την ΚΥΑ. Το ήξερε ΓΕΣ, το ήξερε ΓΕΕΘΑ, το ήξερε ΓΔΟΣΥ με τους οποίους γνωρίζεστε και καλά κάνετε και μας λέτε ότι εσείς το μάθατε από τον ΠΟΣ στις 14/12/22? Κοιμάστε και καλά κάνετε, ο ύπνος θρέφει τα παιδιά αλλά γιατί μας κοροϊδεύετε? Καλά κάνατε επίσης που κλείσατε το μπακάλικό σας από τις 24/12 και δεν σηκώνετε τηλέφωνα γιατί θα σας έλεγα τα κάλαντα άνευ φιλοδωρήματος. Το μόνο που σας ένοιαζε κκ της ΕΑΑΣ ήταν το έκτακτο μέρισμα, γι’αυτό και τα 4-5 σχόλια και μάλιστα copy-paste στη Διαβούλευση του νομοσχεδίου για το άρθρο 31 (έκτακτο μέρισμα) στις 29 Δεκεμβρίου 2022, [16:44, 29 Δεκεμβρίου 2022, 08:49 και 28 Δεκεμβρίου 2022, 23:11, 28 Δεκεμβρίου 2022, 17:15] όταν όλα σχεδόν τα υπόλοιπα σχόλια κάνουν λόγο για στήριξη του ΒΟΕΑ και των νέων παιδιών, εσείς τον χαβά σας για το έκτακτο μέρισμα. Μάλλον αυτό σας λείπει, γιατί το ΒΟΕΑ τα παιδιά σας το έχουν λάβει. Και ρωτώ και πάλι γιατί μας κοροϊδεύετε? Μέγιστη απόδειξη ότι ψεύδεστε άνευ ίχνους ντροπής, είναι το γεγονός ότι η ΚΥΑ έχει υπογραφεί από 25 Οκτ 22 (προκύπτει από το σώμα της) ανεξαρτήτως που για άλλους λόγους δημοσιεύτηκε 2 μήνες μετά και εσείς λέτε ότι σας ενημέρωσε ο ΠΟΣ στις 14/12/22 ότι προωθήθηκε προς υπογραφήν από τους αρμόδιους υπουργούς? Προς υπογραφήν? Ενώ είχε υπογραφεί από 25 Οκτ 22? ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ και σε εσάς και στο άχρηστο το ΜΤΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αναλαμβάνει την ευθύνη αλλά δεν παραιτήθηκε ακόμη?για πόσο βλάκες μας έχετε?ΑΙΣΧΟΣ θα σας τα πω και από κοντά και σε εσάς και στον ανεκδιήγητο του ΜΤΣ που κρύβεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα μην παραιτηθει ο χοντροπετσος!!Κοροιδο ειναι;Αλλωστε τα παιδια του το πηραν ολοκληρο το ΒΟΕΑ και οχι μειωμενο

      Διαγραφή
  5. Και επειδή ένας προκατειλημμένος και προβοκατορας "ΗΛΙΘΙΟΣ καραβανας" ανέλαβε την ευθύνη (θα το πω στον διπλανό του να τον τρελάνει στις κάμψεις) τι σημαίνει αυτό; Θα τα πληρώσει από την παντελόνα του; Θα επιστρέψει πίσω τα 27.000€ που πήρε πίσω για κάθε παιδί ενώ του έκαναν κρατήσει με δραχμές και μάλιστα στους βαθμούς του ανθυπολοχαγού και υπολογαγου και λοχαγού; Θα επιστρέψει πίσω τα χιλιάδες Ευρωπουλα που παντελόνιασε από το ΕΚΟΕΜΣ, αυτός και άλλοι εξυπνακιδες, ενώ ΔΕΝ έδωσε μια μιας και υπολογίζονται με τα χρόνια του ΜΤΣ καταχρηστικά ενώ είναι ανταποδοτικό; Θα επιστρέψει πίσω το εφάπαξ των 140.000€ μαζί με τα άλλα όταν δικαιώθηκε δικαστικά για σύνταξη αρχηγού και μερίσματα αρχηγού; Άχρηστίλα και σαπίλα και απόλυτη καραβανίλα και αποδεικνύετε συνεχώς, ότι οι βαθμοί που παίρναν οι στρατηγοί του τίποτα ήταν με συνεχές γλείψιμο στους πολιτικούς και ΟΧΙ με την αξία ή τα προσόντα του που ήταν πρακτικά ανύπαρκτα, από "αυτιστικούς καραβαναδες".
    Πάντως μετά και από όλα αυτά η νουδούλα θα πάρει το βράδυ των εκλογών την διαφορά που λέει ότι έχει από το δεύτερο δλδ με το ζόρι 8,5%, δλδ τ' αρχή δια παντός που κουνιούνται πέρα δώθε, σαν τις αρες μάρες κουκουνάρες που ξετσιπωτα φτύνουν αντί να μιλάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ, έπραξε κατά όπως αυτός νόμιζε και σε πλήρη αντίθεση με το υπόλοιπο ΔΣ!!! Αυτό συγνώμη δεν είναι συλλογικό όργανο, αλλά......, Χρονιαρες μέρες που είναι. Καλή χρόνια και καλά ξεμπερδεματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αξιότιμοι κύριοι της ΕΑΑΣ το πρόβλημα απαιτεί σοβαρότητα.Αν όλοι γνώριζαν Κ εσείς ΟΧΙ αν ο εκπρόσωπος σας ενημέρωσε κλπ λυπάμαι που θα σας στεναχωρήσω είναι ενδείξεις έλλειψης σοβαρότητας κ διαλυσεως. Η ΚΥΑ απαιτείται να προσβληθεί άμεσα δικαστικά Κ αφήστε τα συλλαλητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω σχόλιο. Σημειώνω δε ότι δεν είναι ίδιον του Ελληνα Αξιωματικού τα συλλαλητήρια. Ο Έλλην Αξιωματικός κατεβαίνει στο δρόμο για να δώση λύσεις και όχι να διαμαρτυρηθεί. Σταματήστε να εκθέτετε τους Αξιωματικούς στα μάτια του Ελληνικού λαού.Σκεφθείτε ότι ενδεχομένως ως ΔΣ/ΕΑΑΣ να μήν έχετε την εξουσία να διοργανώσετε συλλαλητήρια καθόσον κάτι τέτοιο να απαιτεί τη σύμφωνή γνώμη΄του 50%+1 του συνόλου των Αξιωματικών

      Διαγραφή
  8. Δηλαδή ό εν λόγω (κύριος) ανέλαβε την ευθύνη!!! καί τελείωσε η υπόθεση;;; Ας αναλάβει τώρα νά δίνει από την τσέπη του και την ανάλογη διαφορά που θα υπάρχει στο μέρισμα των παιδιών. Και οι κατέχοντες θέση που την ζήτησαν για να μας διαφυλάξουν ας κάνουν τά δέοντα και ας παραιτηθούν. Υπάρχουν και οι μηνύσεις για αυτούς που δεν κάνουν την δουλειά τους. Καλή χρονιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κκ της ΕΑΑΣ στη θέση σας θα σιωπουσα. δεν ξέρω εάν τη σιωπή κάποιοι θα την ερμήνευαν ως ενοχή αλλά θα ήταν προτιμότερη από το να λέτε ότι δεν ξέρατε.Ξερατε Κ μάλιστα πολύ καλά. τι να πω ντροπή? σας τα είπαν άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η εξουσία αυτά έχει. Αλλάζεις level οπότε παρέες και φιλοσοφία για τη ζωή γενικότερα. Απομακρύνεσαι από τον Θεό και σε κυβερνά το χρήμα. Αλλάξτε όσο είναι καιρός εξουσιαστές και λάτρες της καλής ζωής και θυμηθείτε από που προέρχεστε και που θα πάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η εξουσία αυτά έχει. Αλλάζεις level οπότε παρέες και φιλοσοφία για τη ζωή γενικότερα. Απομακρύνεσαι από τον Θεό και σε κυβερνά το χρήμα. Αλλάξτε όσο είναι καιρός εξουσιαστές και λάτρες της καλής ζωής και θυμηθείτε από που προέρχεστε και που θα πάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είστε ανάξιοι, άχρηστοι, εμπαθείς, αδιάφοροι, θεομπαίχτες, αξιολύπητοι, επικίνδυνοι και αναρωτιέμαι , αυτά τα ανθρωπάκια πως έχουν τόση αλητεία μέσα τους και μπορούν να υποκρίνονται και να εμφανίζονται στη κοινωνία ως ''αξιωματικοί'' ο αντιπρόσωπος με εκπροσώπησε για να βλάψει και τελικά να κλέψει παιδιά. Ανεύθυνε από τον θεό να το βρεις μας κατάστρεψες. Δικαστικά τώρα και προσωπικά αν μπορούμε στον ανευθυνουπεύθυνο αξιωματικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τι παει να πει αναλαμβανει την ευθυνη πολιτικος ειναι και καθαρισε με μια συγγνωμη? οταν διαπιστωνεις οτι θιγονται τα συμφεροντα αυτων που εκπροσωπεις η θετεις βετο και ζητας αναβολη της συζητησης η παραιτεισαι ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νομίζω οτι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί επίσης απο το ΜΤΣ, αφορά στα ποσά που καταλογίσθηκαν σαν ΒΟΕΑ με την αποστρατεία σε μένα και σε αρκετούς και παρακρατήθηκαν σε δόσεις. Προσωπικά για 3 παιδιά ήταν ένα ποσό 1250€, ποιο ήταν το ανταποδοτικό όφελος, ποιο είναι τώρα με τα νέα δεδομένα και αν τίθεται θέμα επιστροφής, οι αυθαιρεσίες και οι καταχρηστικές αποφάσεις πρέπει να τελειώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρόνια λέω ότι εκεί στην ΕΑΑΣ είστε ένα @@@@@ που μαζεύεστε για φτηνό καφέ και κούρεμα λέτε κανένα κουτσομπολιό @@@@ υπουργούς για όφελος δικό σας και των παιδιών σας και για τα θέματα των αποστράτων τίποτα. Με την έναρξη του έτους παραιτηθείτε όλοι μαζί μήπως έρθει κάποιος εκτός συστήματος και κάνει κάτι. Αλλά χάθηκε το φιλότιμο να το βρείτε εσείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος να έρθει εκτός συστήματος? Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα ασχοληθεί με το μπάχαλο την ΕΑΑΣ? Να βγει ο αντιπρόσωπος όπως λέει η ανακοίνωση και να εξηγήσει με ποιο σκεπτικό ενήργησε και υπονόμευσε το μέλλον των παιδιών και ας αφήσει την δια στόματος τρίτων ανάληψη ευθύνης? Τι ήταν βομβιστική επίθεση για να έχει ανάληψη? Κατάλαβε τι υπέγραψε? Μόνο κάντε μου τη χάρη και μην λέτε ότι δεν ξέρατε δεν είδατε μου ανεβάζετε την πίεση 300.

      Διαγραφή
    2. Αν δεν διαλυθει η ΕΑΑΣ δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι με το υφισταμενο πλαισιο λειτουργιας!!Ειναι περα για περα αντιδημοκρατικο κα ιαπλα διατηρειται διοτι καποιους εξυπηρετει.Αποχη απο ολες τις δραστηριοτητες της ΕΑΑΣ.Δεν νομιμοποιουμε την υπαρξη τους με τη συμμετοχη μας σε καθε ειδους εκδηλωσεις της!!

      Διαγραφή
  17. Δικαιολογίες. Δεν γνώριζαν. Είχαν καθήκον να γνωρίζουν. Όπως και κάποιος άλλος δεν γνώριζε όπως μας είπε . Άρα ακατάλληλοι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειχαν παει εκδρομη στο Βιτσι και δεν προλαβαιναν να ενημερωθουν.....

      Διαγραφή
  18. Διοργάνωση συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας... Μία φορά να ακούσω κάτι σοβαρό από την ΕΑΑΣ. Μία φορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Διαβάζω τα σχόλια και οι συνάδελφοι έχουν δίκιο να είναι αγανακτισμένοι. Όφειλε η ΕΑΑΣ να έχει ενεργήσει με μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Από την άλλη, μήπως, τα θέματα του ΔΣ/ΜΤΣ έχουν αλλάξει επίπεδο και χαρακτηρίζονται ως ΑΚΡΩΣ-ΑΠΟΡΡΗΤΑ και δεν μπορούσε ο εκπρόσωπος να τα κοινοποιήσει? Αφού Απόρρητες είναι οι μελέτες τα θέματα λογικά έχουν υψηλότερο βαθμό διαβάθμισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν υπηρετούσε ως Αξιωματικός και τον έστελνε ο Διοικητής του να παρακολουθήσει κάποια άσκηση, δεν τον ενημέρωνε για τα αποτελέσματα επειδή ήταν απόρρητα; Έλεος με τις δικαιολογίες τραπεζοκόμου!

      Διαγραφή
    2. Αφού είναι απόρρητα τα θέματα του ΜΤΣ ο κύριος Νικολόπουλος που τα έμαθε; Να συλληφθεί άμεσα.

      Διαγραφή
  20. Δηλαδή ο εκπρόσωπος της ΕΑΑΣ, ο οποίος τυγχάνει να είναι και Πρόεδρός της, δεν ενημέρωσε το Δ.Σ.; Σίγουρα έχει υπηρετήσει ως ανώτατος Αξιωματικός; Μήπως να αφήσουμε και αποστράτους διαφορετικής προέλευσης να αναλάβουν Πρόεδροι μήπως και ενδιαφερθούν για το σύνολο και όχι μόνο για τον εαυτό τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θεωρώ ότι υπήρχε σκοπιμότητα και μας ενημέρωσαν όταν δεν μπορούσαμε πλέον να αντιδράσουμε. Εξετάστε τη σχέση του εκπροσώπου της ΕΛΑΣ με μέλος του ΔΣ της ΕΑΑΣ, κομματικά εννοείται, όπως την σύνδεση μελών του ΔΣ με το κόμμα του διευθύνοντα συμβούλου. Περισσότερα σε επόμενο σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι ξέρεις εσύ και δεν το μαρτυράς.

      Διαγραφή
    2. Κάτι ξέρεις αλλά γνωρίζω ότι ο εν λόγω προωθείται πρόεδρος .

      Διαγραφή
    3. Πόσα από τα μέλη του ΔΣ της ΕΑΑΣ πολιτεύτηκαν με το κόμμα του Διευθύνοντα Συμβούλου; Ποιούς βολεύει τώρα προεκλογικά να δημιουργήσουν μπάχαλο και να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη;

      Διαγραφή
  22. Συλλαλητήρια....΄Οτι του φανεί του Λωλοστεφανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν ξέρατε ε? Που τα πουλάτε αυτά βρε ανεκδιήγητοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ότι και να πεις είναι λίγο για τους κκ της ΕΑΑΣ. Ανέμενα κάτι άλλο ως δικαιολογία όχι όμως δεν ξέραμε. Αυτό που πρέπει πρωτίστως να κάνετε κκ της ΕΑΑΣ, είναι να απαιτήσετε από το ΜΤΣ να αναρτά τα θέματα ΔΣ στην ιστοσελίδα του, να φέρετε θέμα στο ΔΣ και να αποφασίσετε. Έχουμε δικαίωμα εα και εε προσωπικό να ενημερωνόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι δυνατόν να μην εστάλησαν τα πρακτικά του ΔΣ του ΜΤΣ στην ΕΑΑΣ ώστε να αρχειοθετηθούν και να καταγραφούν όλες οι ενέργειες του εκπροσώπου; Είναι Νομικό πρόσωπο και δεν μπορεί να μην κρατά το τυπικό.

      Διαγραφή
  25. Προσοχή και επαγρύπνηση ΑΔΑ: 99ΛΨ6-ΖΩ0 όταν έρθει η ώρα. Εδώ είναι τα πακέτα, εδώ θα παιχτεί το παιχνίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να παραιτηθεί ο ΄΄Πρόεδρος ΄΄ του Δ.Σ της ΕΑΑΣ ΤΩΡΑ !!!!! Όσο για τις προσεχείς εκλογές της ΕΑΑΣ να μην πατήσει κανένας.Κλείστε το μαγαζί . Είστε άχρηστοι και κοιμάστε όρθιοι.Σταματήστε την εισφορά για την ΕΑΑΣ τώρα , δεν τους χαρίζω δεκάρα τσακιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Για την εισφορά - χαράτσι 1% υπέρ ΝΙΜΤΣ ποιανού εισήγηση ήταν; Η ηγεσία των ΕΔ είναι αμέτοχη; Όλοι την καρέκλα και την πάρτη τους! Η ΝΔ αποδείχθηκε διώκτης - σφαγέας των αποστράτων και θα το πληρώσει στις κάλπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κουτρη παραιτήσου .Δεν ντρέπεστε ρε οσφυοκαμ πτες μόνο την πάρτη σας.Ουστ!Εφέ, καφε,μπουφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ποια ευθύνη ρε Κουτρη.Στην πλάτη των παιδιών μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Παρότι δεν θίγομαι οικονομικά από την ΚΥΑ λόγω μεγάλων παιδιών, ΔΕΝ μπορώ να κρύψω το μεγάλο θυμό μου για Κουτρή και Μυτιληνάκη (πρόεδρο ΜΤΣ) για την μπινιά εις βάρος συναδέλφων τους. Ο πρώτος με την ψήφο μας και ο δεύτερος με την κομματική του τοποθέτηση, αφήνουν ξανά το στίγμα τους μετά την "ένδοξη" πορεία τους στο στράτευμα ( επί Κουτρή γκρεμιστηκαν οι θάλαμοι της ΣΣΕ κατά επιθυμία Φράγκου Φράγκο ύλη που τώρα ξανακτιζονται με δωρεές) ενώ ο δεύτερος μεγαλουργησε στο πουθενά και συνεχίζει να μεγαλουργεί στο ΜΤΣ που ακόμη κάνει κρατήσεις του 4093/2012. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μεγάλη μπινιά εις βάρος συναδέλφων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μας έσωσαν στο στράτευμα οι Κουτρης Μυτιλινάκης μας σώζουν και σαν πρόεδροι της ΕΑΑΣ και ΜΤΣ . με τις υγείες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τουλαχιστον εκτακτο μερισμα θα δοθει; η και εδω κοροιδευουν το ΜΤΝ. Κ. ΜΤΑ. ειναι αλλου στρατου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ(ΜΤΣ) ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΩΣ ΕΤΝΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ.

      Διαγραφή
  34. Τι θα λέγατε να κάνουμε οι θιγόμενοι αγωγή κατά της ΚΥΑ για να ζητήσουμε τα δικαιούμενα από το ΜΤΣ, και τον καταλογισμό των δικαστικών εξόδων σε βάρος της προσωπικής περιουσίας των ψηφισάντων αυτή την άδικη απόφαση; Απαιτείται γρήγορη κίνηση, πριν προλάβουν να ψηφίσουν απαλλαγή πεπραγμένων του ΔΣ. Αν διαβάσει κάποιος νομικός και μπορεί να μας διαφωτίσει, να αναλάβει και την εκπροσώπιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλή Χρονιά σε όλους. Διάβασα την ανακοίνωση της ΕΑΑΣ. Δεν είδαμε δεν ξέραμε. Είναι αλητεία να θεωρείς ότι μπορείς να κοροϊδεύεις τους άλλους. ΑΛΗΤΕΙΑ κύριοι. Μια χαρούλα ξέρατε. Ποιος ξέρει όμως τι υποσχετική υπήρξε για να το υπερψηφίσετε και κυρίως για να το κρατήσετε κρυφό. Όλα κάποια στιγμή θα μαθευτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εεάς διαλυστετο να τελειώνουμε.... πρόεδρος όχι από ανώτατους αξιωματικούς... αυτοί κανόνισαν να πάρουν περισσότερα μερίδια... υποψηφιότητες από Αξκους ΣΜΥ και ΕΜΘ. Εκλογές στην ΕΕΑΣ Άμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΜΑΙ ΣΑΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΣΜΥ ΕΜΘ ΕΠΟΠ Κ.Λ.Π. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ -ΥΠΟΥΡΓΟΣ- ΠΡΟΘΗΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΕΛΕΩΣ ..............ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

      Διαγραφή
  37. Ο Κουτρής αναλαμβάνει μας λέει την ευθύνη. Μήπως νομίζεις ότι τελείωσες λυπάμαι αλλά τώρα αρχίζουν τα όργανα . Τελικά μας περάσατε για πολύ μακάκες όλους μας. Τα παιδιά τα δικά σου το ΒΟΕΑ το πήραν κανονικά πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βεβαια το πηραν ΟΛΟΚΛΗΡΟ και οχι μειωμενο!!

      Διαγραφή
  38. Χρόνια πολλά σε ολους. Να χαιρόμαστε αυτούς που μας εκπροσωπούν .Εκλογές έρχονται να τους ξαναψηφισουμε να παρουν κ τα υπόλοιπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μηπως εχει ερθει η ωρα καποιος Υπουργος να κατεβασει μια τροποποιηση που να καταργει ολες αυτες τις Ενωσεις που κανουν μεγαλη ζημια στους αποστρατους οπως φαινεται;Απαλαξτε μας επιτελους απο την παρουσια τους και επιτελους σταματηστε την υποχρεωτικη κρατηση υπερ αυτων των απεριγραπτων τυπων!!Ρε ειστε ολοι σας @@@@!!Κανενας να μην παει να ψηφισει στις εκλογες ΠΑΡΩΔΙΑ που εχουν για το Φεβρουαριο του 2023.Μη νομιμοποιειτε με την συμμετοχη σας, αυτο το τσιρκο των κ@@@@!!Να πειτε στον @@@@ τον προεδρο σας,οτι μου χρωσταει 2500 ευρω που θα παρει λιγοτερο ΒΟΕΑ η κορη μου σε 2 χρονια!!!@@@@ ε @@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ουτε για ΚΨΜτζης δεν θα εκανε ,τον κανεν και στρατηγο τον @@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αναφέρει η ανακοίνωση, ότι μεταξύ άλλων, ο διευθύνων σύμβουλος (αλήθεια αμείβεται αυτός?) επισημαίνει για την παύση της εισφοράς των εε υπέρ ΜΤΣ, ότι πιθανόν επανερχόμενη θα βοηθούσε τα πράγματα. Αλήθεια χρηματοδοτούσε το ΒΟΕΑ η εν λόγω εισφορά κ. σύμβουλε? ή χρηματοδοτούσε το μέρισμα της ΕΛ.ΑΣ? Σαν δε ντρέπεστε λέω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΗΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ. ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΣΩΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Επειδή όλοι το παίζουν Κινέζοι ....我们不知道,我们什么也没听到

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μπορει το παιδι μου να έχασε λεφτά μοναχοφαηδες, αλλά την αξιοπρέπεια του όχι.Ντροπη σας ,εύχομαι να το βρείτε μπροστά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μήπως κκ της ΕΑΑΣ ενημερωθήκατε από τον ΠΟΣ και για τη λεγόμενη μελέτη επί της οργανωτικής και λειτουργικής αναβάθμισης της επικουρικής ασφάλισης του ΓΕΣ? Αν ναι πείτε και στα μέλη σας δεν είναι ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή