Xαµηλό βαροµετρικό για Παναγιωτόπουλο – Τι «χρεώνει» στον ΥΕΘΑ ο Πρωθυπουργός

Xαµηλό βαροµετρικό για Παναγιωτόπουλο – Τι «χρεώνει» στον ΥΕΘΑ ο Πρωθυπουργός

Η ενόχληση Μητσοτάκη και ο διάλογος στο τηλέφωνο

Από αξιόπιστη κυβερνητική πηγή, από αυτές που σπάνια με ρίχνουν στα βράχια, πληροφορούμαι ότι εσχάτως οι σχέσεις του πρωθυπουργού με τον υπουργό Άμυνας δεν διακρίνονται από τη θέρμη του παρελθόντος.

Όπως μου λένε, ο πρόεδρος Μητσοτάκης, που εμπιστεύθηκε και με το παραπάνω τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, από τα χρόνια της αντιπολίτευσης, χρεώνει στον τελευταίο ότι δεν τον είχε ενημερώσει για μια σειρά από θέματα που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με διάφορα πρόσωπα που απασχολούν αρνητικά την επικαιρότητα.

Τρόμαξε

Και για να καταλάβετε πόσο ενοχλημένος είναι ο πρωθυπουργός με τον υπουργό του, θα σας πω ότι ένας τύπος που άκουσε πρόσφατη τηλεφωνική συνδιάλεξη που είχαν οι δύο τρόμαξε στην κυριολεξία.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 19 Νοεμβρίου 2022 - Γιάννης Κουρτάκης

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr - ΦΩΤΟ: Αρχείου

Δημοσίευση σχολίου

19 Σχόλια

  1. Τι ενημέρωση μας έκανε ο συγκεκριμένος κύριος;;;;; Ένα τίποτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μητσοτάκη εξαιτίας του θα χάσεις τουλάχιστον 200.000ψηφους(στρατιωτικοί μαζί με οικογένειες ).Είναι ο χειρότερος Υπουργός που πέρασε ποτέ από το ΥΠΕΘΑ.Η άρνηση του ακόμη και στα πιο απλά,χωρίς κόστος,αιτήματα των ενώσεων είναι ανήκουστη,η απογοήτευση και ο θυμός των στελεχών είναι τεράστιος!!!!Και στα γραφεί κάποιος που συνομιλεί καθημερινά με δεκάδες στελέχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορώ να καταλάβω,Ο πρωθυπουργός δεν έχει επιτελείο που να παρακολουθεί το τι λέγεται και γράφεται σε κάθε σάιτ και εφημερίδα για την κυβέρνηση και τους υπουργούς του; Γιατί αν είχε θα είχε διώξει αυτόν τον άνθρωπο από το ΥΠΕΘΑ από τον πρώτο χρόνο.Δεν έχω διαβάσει και ακούσει θετικό σχόλιο 3,5 χρόνια τώρα για τον συγκεκριμένο και πιστέψτε με έχω ακούσει και διαβάσει χιλιάδες.Δεν το έχω ξαναδεί με άλλο Υπουργό και Υπουργείο αυτό το πράγμα.Και το καλύτερο είναι ότι αυτοί που τα λένε, γράφουν,είναι οι ίδιοι οι στρατιωτικοί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παναγιωτόπουλε πάρε τον πούλο,ο χειρότερος υπουργός ever........ ξεπέρασες σε αρνητικές απαντήσεις στα δίκαια αιτήματα των στελεχών σου ακόμη και τον Πάνο Καμμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φτιάξτε το συνταξιοδοτικό των ΕΠΟΠ...αλλιώς θα διαλυθεί το στράτευμα...μέσω πολλών παραιτησεων...και αποστράτευση στα 50...τι δν ξέρετε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι ναχαμε να λέγαμε!...τωωωρα μας έπεισε ο ΠΘ, για το ενδιαφέρον του! Δεν ήξερε, την αδιαφορία δηλ του ΥΕΘΑ, για το προσωπικό που είχε την ευθύνη? Ε όχι, πάει πολύ, να το πιστέψουμε! Αν ψάχνει να βρει αποδιοπομπαίο, καλώς κ το ψάχνει, αλλά δεν τσιμπάμε πλέον, ο κύβος έχει ριφθεί προ πολλού, την κάλπη περιμένουμε, δεν έχουμε άλλο τρόπο κ μεις, να τους τιμήσουμε, με το αντίστοιχο, "ενδιαφέρον" μας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ποτηρι ξεχειλισε προσφατως οταν ο υπουργος οικονομικων διευψεσε τον λεγαμενο που ειχε διαβεβαιωσει τους στρατιωτικους συνδικαλιστες πως του ειχε στειλει τα απαραιτητα εγγραφα που χρειαζοταν για τις δικες ενεργειες υπερ των στρατιωτικων και ολα αυτα θυμισαν τον κινηματογραφικο βουλευτη...Καλοχαιρετα που ειχε αποσυνδεσει το τηλεφωνο και οταν κατεβαζε το ακουστικο ελεγε στα θυματα του το περιφημο...ετελειωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τωρα καταλαβαν οι στρατιωτικοι οτι η υπουργικη συμπεριφορα ηταν θεμα χαρακτηρα και δεν οφειλοταν σε εντολες ανωθεν ουτε στα δημοσιονομικα διοτι ο υπουργος οικονομικων αναφερθηκε στην ελλειψη ενδιαφεροντος του για συνεργασια και στο τελος τον πηρε ειδηση κι ο πρωθυπουργος.Οπου και να παει τα ιδια θα κανει κι ας εχουν εκει το δικαιωμα στην απεργια γιατι δεν διορθωνεται καταργειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο κάκιστος και ο χείριστος στην ίδια φωτογραφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μέγα λάθος του Κυριάκου. Έπρεπε να τον έχει αντικαταστήσει. Ένα θετικό για το έμψυχο ανθρώπινο δυναμικό δεν διεκπεραίωσε. Για τους αποστράτους ας μη πούμε τίποτε. Όλα αυτά το κόμμα της ΝΔ που το εμπιστευόταν μεγάλη μερίδα ενστόλων δεν βλέπω ότι θα παραμείνουν στον ίδιο χώρο και θα τους ψηφίσουν. ΘΑ ΔΟΥΜΕ……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλ. αν τον ειχε αντικατάστησει , θα ειχαν λυθει ως δια μαγειας ολα τα προβλήματα ?

      Εγω δεν πιστευω σε μαγικες λυσεις απο τοτε που επαψα να διαβαζω τα παραμύθια του Άντερσεν......

      Διαγραφή
  11. Και που να δείτε τι θα πάρει από τους απόστρατους. Μανωλακο μας ακούς;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παναγιωτόπουλε πες αλεύρι!!! Οι απόστρατοι σε γυρεύουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εμείς το ξέρουμε ότι δεν αξίζει το ότι υπήρχαν κάποια γκάλοπ που τον έβγαζαν 2-3 σε δημοφιλία μεταξύ των υπουργών τι να πει κανείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και τις αδικίες επίσης των αξιωματικών ε.α που έφυγαν παρά τη θέλησή τους και την μη υπαγωγή τους ως ε.ο.θ ! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Aν εφευγε δεν θα λυνοταν ολα τα προβληματα. Θα λυνοταν καποια. Ο κυριος αυτος τι να λυσει? Ειναι απλα ανυπαρκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Από δημοφηλία πάντως, όπως φαίνεται από τα σχόλια, σκίζει ο κ. Παναγιωτόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μα ο ανθρωπάκος είναι απλώς ΑΝΙΚΑΝΟΣ για οποιαδήποτε θέση. Μάλλον ήταν ένα γραμμάτιο που έπρεπε να ξεπληρωθεί στην γνωστή πολιτική οικογένεια της βόρειας Ελλάδας, έτσι αποφασίστηκε να του δώσουν να παίξει στο ΥΠΕΘΑ, γιατί απλά εκεί όλα δουλεύουν στον αυτόματο. Κρίμα όμως και για την Μακεδονία για τους πολιτικούς άνδρες που στέλνουν στην Αθήνα, κρίμα γιατί έτσι χαντακωσε όλα τα στελέχη και κατ'επεκταση τις ΕΔ, λόγω ανικανότητας. Δεν μπόρεσε, ούτε καν την σύμβαση με την Πειραιώς που έφτιαξε ο Καμμένος να συνεχίσει ή να την βελτιώσει, απλώς την κατέστρεψε. Τι να πεις για τα θέματα προσωπικού, οδοιπορικά, υγειονομική περίθαλψη, νυχτερινά, φύλλα πορείας μεταθέσεων και γενικά κινήσεων, εξοπλισμών, συμβάσεων (έσκασε και το θέμα με τα led), και, και, και άλλα πολλά. Κρίμα, πάντως εάν κάποιον από την ΝΔ τον ενδιαφέρουν οι ψήφοι των στελεχών και των οικογενειών τους, ατύχησαν, έχασαν οριστικά χιλιάδες ψήφους. Εδώ ακόμα και τόσο κόσμο που κράτησαν ΕΟΘ, ή που έστειλαν στα εξωτερικά σε δεκάδες απίθανες θέσεις, ούτε καν αυτοί θα τους ψηφίσουν, εάν τις ημέρες των εκλογών είναι και στο εξωτερικό πολλοί από δαύτους, δεν υπάρχει περίπτωση. Έτσι και αλλιώς αρκετοί είναι πλεμπα που απλώς κάνουν διακοπές και παντελονιαζουν ευρώπουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και δεν είναι ο μόνος υπουργός που έχει δημιουργήσει τόσους δυσαρεστημένους. Μακράν πρώτη η υπουργός Παιδείας Κεραμεως που κατάφερε να απαξιώσει τους εκπαιδευτικούς και να κερδίσει την τελευταία θέση δημοφιλίας. Κρίμα γιατί οι δυο αυτοί υπουργείο καταφέρνουν να αποτελούν την τροχοπέδη για τις ερχόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή