Χωρίς ρύθμιση για Νυχτερινή αποζημίωση–Μισθολογικό ΕΜΘ-ΟΒΑ–Πρόσθετη αμοιβή πληρωμάτων σε υπό διαβούλευση ν/σ ΥΠΟΙΚ

Χωρίς ρύθμιση για Νυχτερινή αποζημίωση–Μισθολογικό ΕΜΘ-ΟΒΑ–Πρόσθετη αμοιβή πληρωμάτων σε υπό διαβούλευση ν/σ ΥΠΟΙΚ

Νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Επείγουσες φορολογικές ρυθμίσεις – Τροποποίηση του Κώδικα Φόρου Προστιθέμενης Αξίας, του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος και του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας – Θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της Κεντρικής Μονάδας Κρατικών Ενισχύσεων και του Δικτύου Κρατικών Ενισχύσεων – Λοιπές ρυθμίσεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Οικονομικών», έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση από 11 Νοεμβρίου 2022 έως 21 Νοεμβρίου 2022.

Στο άρθρο 22 του νομοσχεδίου, δεν υπάρχει καμία αναφορά για την Μισθολογική εξέλιξη ΕΜΘ – ΟΒΑ, ούτε και για τη θέσπιση πρόσθετης αμοιβής στα πληρώματα πολεμικών πλοίων ΠΝ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μητσοτάκης: Εντός Νοεμβρίου οι ρυθμίσεις για τα στελέχη ΕΔ – Τι αφορούν

Επίσης ούτε έχει εκδοθεί μέχρι σήμερα, από ΥΠΕΘΑ και ΥΠΟΙΚ, η σχετική ΚΥΑ για την Νυχτερινή Αποζημίωση.

Υπενθυμίζεται ότι για όλα τα παραπάνω είχε δεσμευθεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Όσα στελέχη ΕΔ επιθυμούν, μπορούν να σχολιάσουν δημόσια, στο υπόψη νομοσχέδιο κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Αν είναι αλήθεια, είναι τουλάχιστον γελοίοι η έχουν σαν στόχο να σπάσουν το ηθικό του στρατευματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. Πρωθυπουργός το είπε δύο φορές: "Εθελοντών Μακράς Διάρκειας". Ακριβώς έτσι! Είστε σε αυτή την κατηγορία; Όχι! Γιατί γκρινιάζετε τότε; Μπααααααα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣανΜπάμιαΥπξκέ ετησία πέρασες???? Ψυχολόγος σε είδε?????

      Διαγραφή
  3. Σημασία έχει πως όπως δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα (https://www.enikos.gr/society/vana-barba-stis-epomenes-ekloges-tha-psifiso-nea-dimokratia-den-mas-akouse-pote-o-nikos-androulakis/1884251/) στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσει σίγουρα ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί διαμαρτύρεστε κύριοι υφίστασθε απλώς τις συνέπειες της ψήφου σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι στρατιωτικοι ως δημοσιοι υπαλληλοι γαμα κατηγοριας εχουν μαθει να μην πιστευουν τους εκαστοτε κυβερνωντες αν δεν δουν πρωτα να καταβαλλονται τα θεσμοθετημενα επιδοματα στα δεδουλευμενα τους. και μεχρι τωρα δεν πληρωνονται κανονικα οπως οι υπολοιποι δημοσιοι υπαλληλοι που δεν υποχρεωνονται να εργασθουν νυχτες και αργιες και να κανουν υπερωριες χωρις να λαμβανουν τα νομιμα και μαλιστα ερωτωνται αν θελουν να απασχοληθουν σε αυτες τις ειδικες συνθηκες νυχτας αργιας υπερεργασιας.Ο υπουργος οικονομικων αποκαλυψε οτι ο Παναγιωτοπουλος δεν εκανε την ενεργεια που ειπε πως εκανε για τα νυχτερινα κι ο Κυριακος εχει περιθωριο μεχρι τελη τρεχοντος μηνος για να μην θεωρηθει πως ειναι σαν τους προηγουμενους πολιτικους απατεωνες που ενεπαιζαν τους στρατιωτικους.Στις επομενες εκλογες θα παει ο καθε πολιτικος κατεργαρης στον παγκο του και θα επιβραβευθει εκλογικα οποιος αποδειχθει συνεπης στις εξαγγελιες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή