Επίτιμος Α/ΓΕΣ Γ.Καμπάς: «Σταματήστε να στέλνετε πυρομαχικά στην Ουκρανία! Δεν μας περισσεύουν»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίτιμος Α/ΓΕΣ Γ.Καμπάς: «Σταματήστε να στέλνετε πυρομαχικά στην Ουκρανία! Δεν μας περισσεύουν»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός ε.α Γιώργος Καμπάς είναι ευθύς απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση: «Σταματήστε επιτέλους να στέλνετε πυρομαχικά στην Ουκρανία! Δεν μας περισσεύουν»!

Ο κ. Καμπάς σχολιάζει με αυτό τον τρόπο τη νέα ανακοίνωση που είχαμε από τον …Αμερικανό υπουργό Άμυνας, σύμφωνα με την οποία στέλνουμε κι άλλη παρτίδα πυρομαχικών πυροβολικού στην Ουκρανία!

Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ είναι κάθετος: Δεν μας περισσεύει ούτε σφαίρα και είναι τουλάχιστον παράλογο, αυτή τη περίοδο που υπάρχει σε εξέλιξη προσπάθεια να οδηγηθεί η πολεμική σύγκρουση σε μία παύση, εμείς να συνεχίζουμε να αδειάζουμε τις αποθήκες και τα νησιά μας από οπλικά συστήματα και πυρομαχικά! Σε αυτά να προσθέσουμε τους Patriot που παραμένουν στη Σαουδική Αραβία. «Τα αντιαεροπορικά-αντιπυραυλικά συστήματα είναι τα συστήματα που θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν τα πρώτα λεπτά μιας σύγκρουσης», επισημαίνει ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ.

Ο κ. Καμπάς σχολιάζει ακόμη τα όσα είπε ο πρωθυπουργός για την προτίμηση που έχει ο Ερντογάν για την κυβέρνηση στην Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη διχαστικές.

Τέλος αναφέρεται σε όσα έγιναν χθες στη Λιβύη με τον κ. Δένδια και επισημαίνει τις παλινωδίες της ελληνικής πολιτικής στην περιοχή.

ΠΗΓΗ: militaire.gr ΦΩΤΟ: Αρχείου

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ο κ. ΚΑΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΒΜΡ-1? ΕΠΙ ΑΡΧΗΓΙΑΣ ΤΟΥ Η ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΕΒΑΙΝΕ ΤΟ 60%.ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΑ ΒΜΡ-1 ΜΕ Μ1117.ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΤΙΜΟ Α/ΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τυπάκος δεν είναι απλά άσχετος, πως έχει τέτοιες πληροφορίες. Έχει αποστρατευθει πριν 3 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή