ΥΦΕΘΑ από Έβρο: «Τα σύνορά μας απροσπέλαστα, τα στελέχη μας σε εξαιρετικό βαθμό εγρήγορσης και αφοσίωσης!» (ΦΩΤΟ)

ΥΦΕΘΑ από Έβρο: «Τα σύνορά μας απροσπέλαστα, τα στελέχη μας σε εξαιρετικό βαθμό εγρήγορσης και αφοσίωσης!» (ΦΩΤΟ)

Ο ΥΦΕΘΑ Νικόλαος Χαρδαλιάς σε Σχηματισμούς, Μονάδες και Επιτηρητικά Φυλάκια στον Έβρο

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς χθες Κυριακή 6 και σήμερα Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022 βρέθηκε στον Έβρο, όπου πραγματοποίησε επισκέψεις σε Σχηματισμούς, Επιτηρητικά Φυλάκια και Παρατηρητήρια του Στρατού Ξηράς, στην περιοχή ευθύνης του Δ' Σώματος Στρατού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χαρδαλιάς, σήμερα Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, συνοδευόμενος από τους Διοικητές της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη και του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ) Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο, κινήθηκε οδικώς κατά μήκος των χερσαίων ελληνοτουρκικών συνόρων στις Περιοχές Ευθύνης των XII και XVI Μηχανοκίνητων Μεραρχιών Πεζικού και επισκέφθηκε τη Γέφυρα που συνδέει την Ελλάδα με την Τουρκία, τα Επιτηρητικά Φυλάκια «ΚΗΠΩΝ», «126», «ΔΙΛΟΦΟΥ», «ΓΕΦΥΡΑΣ ΠΥΘΙΟΥ» και το Παρατηρητήριο «ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΡΤΑ», όπου μεταξύ άλλων επιθεώρησε το αποτρεπτικό εμπόδιο και το νέο έργο ηλεκτροδότησης.

Επίσης, μετέβη στο Στρατηγείο της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού στο Διδυμότειχο όπου ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες του Σχηματισμού και στην έδρα του Ενιαίου Κέντρου Ελέγχου – Επιτήρησης Συνόρων (ΕΚΕΕΣ) στη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας όπου ενημερώθηκε για τις ενέργειες, τις διαδικασίες και τα μέσα επιτήρησης των συνόρων μας.

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τους Διοικητές της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη, του Δ΄ ΣΣ Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο και των υπαγόμενων Σχηματισμών στο Δ΄ ΣΣ, στην Αλεξανδρούπολη.

Ο κ. Χαρδαλιάς κατά την παραμονή του στον Έβρο συναντήθηκε με τους Δημάρχους Αλεξανδρούπολης κ. Ιωάννη Ζαμπούκη και Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε: «Τα σύνορά μας απροσπέλαστα, τα στελέχη μας σε εξαιρετικό βαθμό εγρήγορσης με μοναδικά υψηλή αίσθηση καθήκοντος και αφοσίωσης! Η χώρα μας θωρακίζεται, παραμένει ισχυρή και πρωταγωνίστρια, πυλώνας σταθερότητας στην περιοχή. Δεν σταματάμε, συνεχίζουμε…».

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. "Τα σύνορα είναι απροσπέλαστα", "βεντούζα λέμε", γιούπιιιιι δεν περνάει κουνούπι λέμε, ούτε μύγα τσε-τσε, ούτε γουλιανοι, μήτε πουλί πετούμενο, μόνον drones που φωτογραφίζουν τα ΠΑΝΤΑ, λαθρομετανάστες και φυσικά κλεμμένα αυτοκίνητα να στην Εγνατία οδό σφαίρα τίγκα στους άνδρες επενδυτές εν δυνάμει δολοφόνοι και βιαστές γενικα εγκληματίες, και πολλές βάρκες!!!!!! Η λέξη ντροπή, στην ντόπια μπανανία έχει χάσει το νόημα της. Φωτογραφίες, σέλφις και μπαρουφολογίες κάθε μέρα μέχρι τις εκλογές, εν όψη σκανδάλων και Ολυμπιακού που έκανε τις καταγγελίες. Φυσικά ούτε λόγος για την κατάντια του ΜΤΣ, τα νυχτερινά, τις υπηρεσίες, τα οδοιπορικά, τις μεταθέσεις, την υγειονομική και την φαρμακευτική περίθαλψη, τα στρατιωτικά νοσοκομεία και η χρήση τους από κάθε τυχάρπαστο, τα ΒΟΕΑ, το ΕΚΟΕΜΣ, την στέγη για τους στρατιωτικούς, βασικά τα περισσότερα αφορούν ΜΟΝΟ του ΣΞ, που είναι και η μεγάλη εκλογική δύναμη φυσικά και που κάθονται υποχρεωτικά σε αγήματα και παρατάξεις για τις υποδοχές των α(Χ)ρ(Η)ίστων.
    Χρόνια πολλά στην ΠΑ μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Chapeau, or Hats Off to you ( Σου βγάζω το καπέλο),
    από Π.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή