Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στην ΑΣΔΕΝ (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στην ΑΣΔΕΝ (ΦΩΤΟ)

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση επισκέφθηκε την Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης.

Κατά την επίσκεψή του, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ξεναγήθηκε στον χώρο του Κέντρου Επιχειρήσεων (ΚΕΠΙΧ) της ΑΣΔΕΝ και ενημερώθηκε για την αποστολή της, όπως και για τις επιχειρησιακές και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητές της. Επίσης, εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για τον επαγγελματισμό και το αίσθημα ευθύνης που διακρίνει το προσωπικό της, και επαίνεσε την εργώδη προσπάθεια που καταβάλει για την εκτέλεση της αποστολής του.

Επίσης, ιδιαίτερη μνεία έκανε στην αποτρεπτική ισχύ των Ενόπλων Δυνάμεων που διασφαλίζεται μέσω τόσο των εθνικών ασκήσεων και των καθημερινών δραστηριοτήτων επιχειρησιακής εκπαίδευσης, όσο και των δράσεών τους σε διμερές, πολυμερές και διασυμμαχικό πλαίσιο, οι οποίες αναδεικνύουν τον ρόλο της Χώρας μας ως πυλώνα ασφάλειας και σταθερότητας για την ευρύτερη περιοχή.

Κλείνοντας, συνεχάρη το σύνολο του προσωπικού της Διοίκησης για την ετοιμότητα αποτελεσματικής ανταπόκρισής της σε οιαδήποτε κατάσταση εντός της περιοχής ευθύνης της, και παρείχε κατευθύνσεις στο Επιτελείο της για διαρκή εγρήγορση και επαγρύπνηση.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια