Συνελήφθη εύελπις στο κέντρο της Αθήνας – Τι συνέβη

Συνελήφθη εύελπις στο κέντρο της Αθήνας – Τι συνέβη

Ένας εύελπις συνελήφθη για απάτη το απόγευμα του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας. Ο 20χρονος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, προσπάθησε να εξαπατήσει τους υπαλλήλους σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Ομόνοιας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός θέλησε να αγοράσει ένα φούτερ το οποίο όμως φαίνεται ότι ήταν ακριβό για το πορτοφόλι του. Προχώρησε λοιπόν σε μια κίνηση «στρατηγικής» αλλά χωρίς όμως να έχει υπολογίσει τα «αντίμετρα» της επιχείρησης αλλά και του υπαλλήλου στο ταμείο. Ο εύελπις φέρεται να άλλαξε το ταμπελάκι όπου αναγραφόταν η «τσουχτερή» τιμή με κάποια άλλη που ήταν πιο κοντά στο δικό του βαλάντιο. Πλησίασε το ταμείο και έδωσε το «φτηνό» φούτερ στον υπάλληλο.

Όταν όμως το ειδικό «σκάνερ» θέλησε να ελέγξει το ρούχο, ο υπάλληλος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς ήξερε ότι το συγκεκριμένο ρούχο δεν ήταν από τα φτηνά. Αμέσως κάλεσε τους υπευθύνους του εμπορικού κέντρου για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί. Λίγο αργότερα η απάτη αποκαλύφθηκε και στη σημείο κλήθηκε η αστυνομία. Ο εύελπις, με το παράστημα του να μην πλέον τόσο ευθυτενές, πήρε τον δρόμο για το αστυνομικό τμήμα.

Λίγο αργότερα ενημερώθηκαν και οι στρατιωτικές αρχές για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 20χρονος με το μέλλον του στη Σχολή Ευελπίδων να είναι αβέβαιο.

ΠΗΓΗ: zougla.gr

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Oμολογησε? Εαν οχι, προκυπτει απο το κλειστο κυκλωμα ή απο αλλα στοιχεια οτι αυτος αλλαξε το καρτελακι με την τιμη? Διοτι δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινουν τετοια λαθη για τον ενα ή τον αλλο λογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ηταν απο ΣΜΥ μαλλον δεν θα απανταγες ετσι...ευελπις ισον παντα τιμιος ετσι δεν ειναι?

      Διαγραφή
    2. @ 14 Νοε. 12:57: Κανεις λαθος κυριε δεν ειναι αυτο το θεμα. Ενας φιλος μου μπηκε σε ενα Γερμανικο πολυκαταστημα με ενα λαπτοπ απο την Αμερικη, το οποιο εκτος του οτι δεν ηταν καινουργιο δεν υπηρχε και εκει. Ξεχασε/δεν ηξερε να παρει απο την εισοδο σημειωμα για το λαπτοπ. Βγαινοντας τον σταματησαν και για μια ωρα προσπαθουσαν να το πεισουν να πληρωσει 100 ευρω με αποδειξη και το θεμα να ληξει. Δεν πληρωσε. Φωναξαν την Αστυνομια στην οποια οταν ηλθε, ειπαν οτι υπαρχει ενδεχομενη κλοπη software. Του πηραν το λαπτοπ και του το επεστρεψαν μετα απο μια εβδομαδα απο τα εργαστηρια της αστυνομιας αφου φυσικα διαπιστωσαν οτι δεν ειχε κλεψει τιποτα. Τετοια λαθη....... να σου πω πολλα.

      Διαγραφή
  2. Αρχισαν παλι οι "γνωστοι αγνωστοι" που εδρασαν απο το 2009 μεχρι το 2016 να καταφέρονται εναντιων της οικογένειας των ΕΔ για να αποκομίσουν τα γνωστα τους ωφέλη.

    Γνωστο το παραμυθι.
    Εχει από ολα:
    Προνομιουχοι
    Κοιλαραδες
    Καραβαναδες
    Τεμπεληδες
    Τζαμπατζηδες
    Κλπ
    Κλπ
    Τωρα πανε να τους βγαλουν και κλεφτες..
    Ειναι προφανές οτι οι εκλογες ειναι παρα πολυ κοντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παντού παρασκήνιο ρε μάγκες. Να την έκανε δηλ. ο τύπος δεν παίζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν υπαρχει βιντεοληπτικο υλικο η μαρτυρας που να ειδε τον κατηγορουμενο να αλλαζει ταμπελακι τιμης τοτε εφ οσον ο ιδιος αρνειται την κατηγορια και λεει πως διαλλεξε ενα φθηνο και καλο ενδυμα με βαση την αναγραφομενη τιμη πωλησης....ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να τους ταραξει στην νομιμοτητα και να αξιωσει και ασιτκη αποζημιωση και δημοσια συγνωμη.Μαρτυρας παντως δεν υπηρξε ουτε και βιντεοσκοπικο υλικο...διοτι στο ταμειο διεπιστωσαν την αλλαγη τιμης και ενοχοποιησαν τον πελατη λες και τον ειχαν δει να αλλαζει την τιμη....ενω δεν συνεβη αυτο.Θεωρω πως ο πελατης ενοχοποιηθηκε επιτηδες επειδη η στρατιωτικη του ιδιοτητα δεν αρεσε στον υπευθυνο καταστηματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΕΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΗΤΝ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ.ΕΦ ΟΣΟΝ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΙΜΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΞΕ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΟΥΤΕ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ.ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ...ΑΝ Ο ΕΥΕΛΠΙΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΘΩΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΒΑΛΛΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ. ΗΜΟΥΝ ΕΠΙ 20ΕΤΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΜΗΝΥΣΩ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗς ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ...ΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΚΛΕΠΤΕΣ ΖΗΤΟΥΣΑ ΒΙΝΤΕΟΛΗΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Η ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ Η ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΠΤΩΝ.ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ Η ΤΟΝ ΕΠΙΑΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ...ΠΑΛΙ ΖΗΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΛΗΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΩ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατί τόση έκπληξη? εξ ορισμού ο Εύελπις δεν μπορεί να είναι πάντα τίμιος ενώ ο τίμιος μπορεί να είναι Εύελπις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή