Αναρτήθηκε το ENHMEΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΤΕΑΠ ΟΚΤΩΒΡΙOY 2022

Αναρτήθηκε το ENHMEΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΤΕΑΠ ΟΚΤΩΒΡΙOY 2022

Αναρτήθηκε το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙOY του έτους 2022, καθώς και το ενημερωτικό του ΕΤΕΑΠ (Επικουρική Σύνταξη) για όσους το δικαιούνται, στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ.

Υπενθυμίζουμε ότι για να «κατεβάσετε» το ενημερωτικό σας σημείωμα εισέρχεσθε (με χρήση κωδικών TAXISNET) κάνοντας κλικ ΕΔΩ: https://apps.efka.gov.gr/ePensionStatementEFKA.

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Eχω αρνητικη προσωπικη διαφορα, και ειδα μια μικρη αυξηση των κρατησεων ΕΑΣ και Υγ. περιθαλψη, η οποια ομως αυξηση ΔΕΝ επηρεαζει το πληρωτεο, επειδη αλλαξε (μειωθηκε) το ποσο της αρνητικης προσωπικης διαφορας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανέβηκε η προσωπική διαφορά από τα 230 στα 290 με το που έκλεισα ηλικιακά τα 55 και η αύξηση με το νόμο 4670/20 ήταν 1,5 ευρώ. Δηλαδή για τιμωρία πήρα μία μείωση 58,5 ευρώ. Σου λέει "γιατί πρόλαβες και έκλεισες τα 55 αντί να ψοφήσεις;" Τώρα τάζουν τα σούργελα αύξηση 7%. Όχι 7% στην Βασική Σύνταξη αλλά 7% στην μειωμένη Εθνική+Ανταποδοτική. Δηλαδή στα 880 ευρώ θα δώσει μία αύξηση 61,5 ευρώ η οποία δεν καλύπτει ούτε την μείωση που προήλθε από την ηλικιακή μεταβολή των 55. Ξαναγυρίζουμε δηλαδή στα 230 ευρώ προσωπική διαφορά. Έχουν να λάβουν οι "κύριοι" στις εκλογές. Τέτοιο μαύρο ουρανοκατέβατο δεν θα έχουν ξαναδεί ούτε στον ύπνο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολα υπο το μηδεν,δεν υπαρχη καμμια ελπιδα η ακριβια ειναι το τελικο κτυπημα για ολους μας.καλο κουραγιο συναδερφοι.γιωργος χανια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή