Συντάξεις Νοεμβρίου: Πότε θα καταβληθούν (Η ανακοίνωση e-ΕΦΚΑ) – Τι αλλάζει τον επόμενο μήνα

Συντάξεις Νοεμβρίου: Πότε θα καταβληθούν (Η ανακοίνωση e-ΕΦΚΑ) – Τι αλλάζει τον επόμενο μήνα

Τις ημερομηνίες για την καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Νοεμβρίου 2022 ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ. Αναλυτικά:

• Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

• Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 θα πληρωθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9.

• Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Τι αλλάζει από τον επόμενο μήνα στην καταβολή των συντάξεων

Νωρίτερα από την καθιερωμένη ημερομηνία αναμένεται να καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις μηνός Ιανουαρίου του 2023 στους δικαιούχους λόγω εορτών Χριστουγέννων. Αναλυτικά:

ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ αναμένεται να πληρώσουν τις συντάξεις την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022.

Την επομένη, 21 Δεκεμβρίου αναμένεται να καταβάλουν τις συντάξεις το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ο ΟΤΕ και το Δημόσιο στους ασφαλισμένους που ο ΑΜΚΑ λήγει σε 1,3,5,7,9.

Και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 θα πληρώσουν τις συντάξεις το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ,Ο ΟΤΕ και το Δημόσιο σε όσους έχουν ΑΜΚΑ που λήγει σε 0,2,4,6,8.

ΠΗΓΗ: enikonomia.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια