Παρουσία Κατερίνας Σακελλαροπούλου η τελετή αλλαγής του Διοικητή της Προεδρικής Φρουράς (ΦΩΤΟ)

Παρουσία Κατερίνας Σακελλαροπούλου η τελετή αλλαγής του Διοικητή της Προεδρικής Φρουράς (ΦΩΤΟ)

Στο στρατόπεδο «Γεώργιος Τζαβέλας»

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 η τελετή αλλαγής του Διοικητή της Προεδρικής Φρουράς στην έδρα της Μονάδος, στο στρατόπεδο «Γεώργιος Τζαβέλας», με τον απερχόμενο Διοικητή Αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) Γεώργιο Μπεσύρη να παραδίδει τη διοίκηση στον Αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) Ηλία Καρμίρη.

Στην τελετή, εκτός της Προέδρου της Δημοκρατίας παρέστη ο Διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας, στον οποίο υπάγεται η Προεδρική Φρουρά, Αντιναύαρχος Ευθύμιος Μικρός Π.Ν.

Στην ημερήσια διαταγή του ο Αντιναύαρχος Μικρός στάθηκε με ιδιαιτέρως θερμά λόγια στο έργο του απερχόμενου Διοικητή, τονίζοντας τις δυσκολίες διοικήσεως τη χρονική περίοδο της πανδημίας αλλά και την αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών της Μονάδος, ενώ του ευχήθηκε καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του, καθώς επανέρχεται στο Όπλο του Πεζικού του Στρατού Ξηράς στο οποίο ανήκει.

Ο ίδιος, απευθυνόμενος προς τον νέο Διοικητή της Προεδρικής Φρουράς, τόνισε ότι θα έχει κι εκείνος την πλήρη και καθημερινή στήριξη του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας, προκειμένου μαζί και ενωμένοι να επιτύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα στην αποστολή της Π.Φ., όπως τόνισε χαρακτηριστικώς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των προσκεκλημένων, που παραβρέθηκαν στην τελετή, ήταν και ο Αντιστράτηγος ε.α. Σιαμήτρος, ο οποίος διετέλεσε στο παρελθόν Διοικητής της Π.Φ., υπό τις διαταγές του οποίου είχαν υπηρετήσει ταυτόχρονα ως νεαροί Υπολοχαγοί, τόσο ο απερχόμενος, όσο και ο νέος Διοικητής της Π.Φ.

Κλικ για μεγέθυνση:

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια