Διευκρινίσεις ΥΕΘΑ για την καταβολή αποζημιώσεων εκτέλεσης υπηρεσιών Αργιών στα στελέχη ΣΞ-Τι ανέφερε

Διευκρινίσεις ΥΕΘΑ για την καταβολή αποζημιώσεων εκτέλεσης υπηρεσιών Αργιών στα στελέχη ΣΞ-Τι ανέφερε

ΥΕΘΑ για αποζημίωση υπηρεσιών ΣΞ: Αναλήφθηκαν οι απαιτούμενες ενέργειες για το 2021-Προτεραιότητα ΓΕΣ η άμεση καταβολή και για το τρέχον έτος

Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης, που κατέθεσε ο Βουλευτής κ. Αντώνιος Μυλωνάκης, με θέμα «Στο κενό τα στελέχη του Στρατού Ξηράς για την καταβολή αποζημιώσεων προς εκτέλεση υπηρεσιών Αργιών», σας γνωρίζω τα ακόλουθα:

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) έχει ήδη ολοκληρώσει την καταβολή αποζημιώσεων για τις υπηρεσίες που εκτελέσθηκαν τα έτη 2019 και 2020, ενώ παράλληλα έχουν αναληφθεί οι απαιτούμενες ενέργειες για την αποζημίωση του στρατιωτικού προσωπικού για την εκτέλεση 24ωρων υπηρεσιών κατά το έτος 2021.

Επιπρόσθετα, προτεραιότητα του ΓΕΣ είναι να καταστεί εφικτή η άμεση καταβολή της υπόψη αποζημίωσης για το τρέχον έτος και εργάζεται συστηματικά προς την κατεύθυνση επίλυσης του ζητήματος.

Σε κάθε περίπτωση, στο πλαίσιο της διαρκούς μέριμνας για το προσωπικό, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας εξακολουθεί να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια εξεύρεσης πόρων, προβαίνοντας σε τακτικές και έκτακτες καταβολές αποζημίωσης, οσάκις το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά περιθώρια του εκτελούμενου προϋπολογισμού.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
Το σχετικό έγγραφο ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. @@@@@@@@@@@ Λοιπόν. Καμία αποζημίωση 2019 και 2020 δεν πλήρωσαν. Αυτό που πλήρωσαν είναι ΜΌΝΟ τις αργίες και αυτές με το παλιό τρόπο υπολογισμού δηλαδή με 3 και εξήντα. Αντί λοιπόν να πληρώσουν πχ 1000 ευρώ δώσανε 100 και λένε ξοφλησαμε. Ότι να ναι δηλαδή. Εκτός των άλλων πουθενά φυσικά δεν αναφέρετε ότι έχουμε ένα σκασμό στελέχη κέρδισε δικαστικά και τελεσίδικη δύο ολόκληρα χρόνια το 2017 και 2018 με πόσα περίπου 2500 ευρώ μέσο όρο και αρνούνται αν και η απόφαση είναι τελεσίδικη να μας πληρώσουν. Δεν τους ξεχνάμε και στις εκλογές θα μιλήσουμε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσακις το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά περιθώρια του εκτελούμενου προϋπολογισμού......κατά τα άλλα επιδόματα φουλ από δω και από κει....λόγω του ότι πήγε καλά ο τουρισμός φέτος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι δεν παραιτειται αφου δεν κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ιδιο θα απαντησω κι εγω στην αρμοδια ΔΟΥ, τον ΕΝΦΙΑ θα τον πληρωσω "οσακις" το επιτρεψει ο οικογενειακός μου προϋπολογισμός, για φετος εχω αλλες πιο επειγουσες αναγκες : πετρέλαιο θέρμανσης, φροντιστήρια παιδιων, αρρωστη πεθερα.......
    Δέν ειμαι νομισματοκοπείο να τυπωνω χρηματα για να τα εχω σε αφθονια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή