Ειδικές Εκπτώσεις προς μετοχομερισματούχους ΜΤΣ - Δείτε Ανακοίνωση

Ειδικές Εκπτώσεις προς μετοχομερισματούχους ΜΤΣ - Δείτε Ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν επικοινωνίας με τους αναδόχους εκμίσθωσης κτιρίων, ιδιοκτησίας του ΜΤΣ, που λειτουργούν ως ξενοδοχεία, παρέχεται στους Μετόχους και Μερισματούχους του Ταμείου μείωση στο κόστος διαμονής, όπως παρακάτω :

α) Στο ξενοδοχείο «MOXY ATHENS», στην οδό Σταδίου 65 στην Αθήνα, παρέχεται ειδική έκπτωση 10% στη καλύτερη τιμή της ημέρας και δωρεάν αναβάθμιση δωματίου, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

β) Στο ξενοδοχείο «Milos», επί της οδού Κολοκοτρώνη 3-5 στην Αθήνα, παρέχεται ειδική έκπτωση 15%, στο κόστος διαμονής, στην καλύτερη τιμή της ημέρας.

Η κράτηση των δωματίων θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος από τους Μετόχους / Μερισματούχος του Ταμείου προς τα παραπάνω ξενοδοχεία και με την επίδειξη της Υπηρεσιακής Ταυτότητας ή ταυτότητας της αντίστοιχης Ένωσης Αποστράτων.

Επιπρόσθετα σας υπενθυμίζουμε ότι οι Μέτοχοι και Μερισματούχοι του ΜΤΣ, με την επίδειξη της Υπηρεσιακής τους ταυτότητας ή της ταυτότητας της αντίστοιχης Ένωσης Αποστράτων, δικαιούνται έκπτωση σε ποσοστό 10% στο πολυκατάστημα ΑΤΤΙCA, επί της οδού Πανεπιστημίου και Αμερικής, στην Αθήνα.

– Ο –
Γενικός Διευθυντής

Δημήτριος Αντώνογλου
Ταξίαρχος

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Ευτυχώς ανακουφίστηκα. Έλεγα πότε να πάω να μείνω. Βρε απίθανοι του ΜΤΣ βρε απίθανοι, πως καταφέρατε τέτοιες προσφορές? Άντε τώρα που πήρατε φόρα θα καταφέρετε να αναζητάτε αυτεπάγγελτα και τις φορολογικές ενημερότητες για το ΒΟΕΑ. Αλήθεια στο πολυκατάστημα παίρνετε καλό ενοίκιο ή μήπως ότι θέλει ο ενοικιαστής? Γιατί ψυχανεμίζομαι ότι μεγαλύτερη έκπτωση έχουν αυτοί στο ενοίκιο απ' ότι το ένστολο προσωπικό στις αγορές. Θα το προτιμήσω, όμως, αμέσως μετά τις εκλογές από εκεί θα ψωνίσω το δώρο του Προέδρου και του Γενικού να θυμούνται το δημιουργικό τους πέρασμα από το Ταμείο, γιατί έχει μόλις πέντε χρόνια που περιμένει το παιδί μου την εκκαθάριση του ΒΟΕΑ. Και το καλύτερο? Ακούγεται στην πιάτσα ότι θέλετε τη συνέχιση της ειδικής εισφοράς στους μετόχους. Καταλαβαίνω δεν παρεξηγώ από τη μία να εισπράττετε για να τα κάνετε ξενοδοχειακές εκπτώσεις. Είστε απίθανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλη ενεργεια,μεγαλητερη εκπτωση επιπεδου 25 τοις εκατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζάμπα διαφήμιση καλή φάση. Μήπως ξέρετε πόσα μηνιαία μερίσματα θέλει κάποιος για να πάει στα διαφημιζόμενα ξενοδοχεία? Μάλλον μας τρολάρουν από το ΜΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειδικές εκπτώσεις σε ξενοδοχεία γιατί από εκκαθάριση ΒΟΕΑ π....μέντολες. Τι απίστευτοι που είστε εκεί στο ΜΤΣ? Ειλικρινά απίστευτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ελεγα το βραδι να παω για υπνο. Δεν εχετε τσιπα. Αλλα με αυτο τον υπουργο τι περιμενεις. Αληθεια εχετε ξεχασει πληροφοριες για το πολυνομοσχεδιο. Λεγεται οτι το πηρε κατα λαθος ο χαρδαλιας μαζι του. Ξερετε κατι. Θελουμε δημοσιευση. Λεγε λεγε θα το μαντεψετε καποτε. Οι εκλογες ερχονται να βρουν τρυπα να κρυφτουν ουτε τη ψηφο τους δεν θα βρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για προσφορές πρώτοι είστε εκεί στο ΜΤΣ. Αλήθεια με 5.000 παιδιά να περιμένουν την εκκαθάριση του ΒΟΕΑ από το 2017 μέχρι σήμερα- την άτοκη βεβαίως βεβαίως- κοιμάστε το βράδυ κ. Ταξίαρχε? Εσείς κ. Πρόεδρε? Θα μου πείτε τι σας νοιάζει? μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει τον μισθό και την αποζημίωση αντίστοιχα την λαμβάνετε. Οπότε όλα κομπλέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή