Χαρδαλιάς: ΤΕΛΟΣ η άσκοπη ταλαιπωρία στελεχών! Ηλεκτρονική η παραλαβή αποτελεσμάτων των εξετάσεων

ΤΕΛΟΣ η άσκοπη ταλαιπωρία των στελεχών και των λοιπών δικαιούχων για την παραλαβή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων που διενεργούνται στα μικροβιολογικά – βιοπαθολογικά εργαστήρια των Υγειονομικών Μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Με μέριμνα της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας ξεκίνησε η διαδικασία της ηλεκτρονικής αποστολής των αποτελεσμάτων με υβριδικό τρόπο (αυτοματοποιημένα και μη, αναλόγως υφιστάμενης δυνατότητας των Μονάδων) και έχουν εξασφαλιστεί ήδη οι απαιτούμενες πιστώσεις για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας στο σύνολό της.

Η εν λόγω εξέλιξη είναι ιδιαίτερα σημαντική διότι:

Εξασφαλίζει την άμεση αποστολή των αποτελεσμάτων για την έγκαιρη αξιοποίηση τους από τους ενδιαφερόμενους.

Παρέλκει η εκ νέου μετάβαση των εξεταζόμενων στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία για τη λήψη των απαντήσεων – αποτελεσμάτων, γεγονός που λειτουργεί εις βάρος του επαγγελματικού ή προσωπικού τους χρόνου, ενώ παράλληλα προκαλεί συνωστισμό στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία, μεσούσης της τρέχουσας υγειονομικής συγκυρίας.

Μειώνει το λειτουργικό κόστος των υγειονομικών δομών.

Διευκολύνει την ψηφιακή αρχειοθέτηση και τη δημιουργία ηλεκτρονικού αρχείου υγειονομικών εξετάσεων των δικαιούχων.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, στην αρμοδιότητα του οποίου υπάγεται ο καθορισμός της υγειονομικής πολιτικής στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, δηλώνει για την έναρξη της νέας αυτής διαδικασίας:

«Στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας η βούληση για πρόοδο και εξέλιξη είναι συνεχής, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον κυριότερο πολλαπλασιαστή ισχύος μας, τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων».

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Το περιβόητο νομοσχέδιο που είναι;σε κάποιο ερμάριο του ΥΕΘΑ αναπαύεται μάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OMG τι άλλο θα σκεφτούμε οι αργοσχολοι εκεί, άκου λέει "η βούληση για πρόοδο και εξέλιξη είναι συνεχής, μπλα, μπλα, μπλα..... των ΕΔ", δλδ δεν έχουν ψωμί;....εεεεε ας φάνε παντεσπάνι! Η απαξίωση στα στελέχη και στις ΕΔ δεν έχει τέλος, δεν υπάρχει λέμεεεεε! Έτσι όπως τα παρουσιάζουν, είναι σαν να λέμε ανακάλυψαν το τηλέφωνο και πλέον δεν χρειάζεται να φωνάζουν στον διάδρομο, που οι ΕΔ ήταν οι πρώτες στην μπανανία που εγκαθίδρυσαν αυτάρκες και αποτελεσματικό πληροφορικό ενσύρματο και ασύρματο δίκτυο και οπτικές ίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο Ναυτικό ισχύει εδώ και κάτι χρόνια. Μη μας λέτε ότι το έκανε ο Χαρδαλιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαρδαλιάς: ΤΕΛΟΣ.....τα ποσοστά της Ελληνικής Λύσης στην Αττική έχουν αγγίξει το 8,5% ενώ στην Βόρεια Ελλάδα ο αριθμός έχει κλειδώσει σε διψήφιο, σύμφωνα με το edolio5. Διαβάστε και βγάλτε συμπεράσματα για την κατάντια της ΕΥΠ και της δικαστικής εξουσίας.....Η πατρίδα πάει για φούντο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θεμα ειναι να παρουμε σειρα να κανουμε πρωτα την εξεταση, οι χρονοι αναμονης ειναι τοοοοοσο μεγαλοι που τα στελεχοι πια εχουν απελπιστει. Για να κανεις εστω μια απλη μαγνητικη πρεπει να περασουν πανω απο δυο μηνες.Κρεβατι δε πρεπει να εισαι τυχερος αν βρεις μαζι με 7-8 ακομα καθως η πελατιακη σχεση, απο τοτε που παραχωρηθηκαν τα στρατιωτικα νοσοκομεια, καλα κρατει. Μια περιλθαψη ειχαμε της προκοπης και αυτη μας την στερειτε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έκλεισα εγώ σήμερα για τέλη Νοεμβρίου.
      Κατάντια

      Διαγραφή