Ηχηρό μήνυμα Α/ΓΕΕΘΑ στην Τουρκία: «Είμαστε έτοιμοι και δυνατοί – Ο Έβρος δεν πέφτει» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ηχηρό μήνυμα Α/ΓΕΕΘΑ στην Τουρκία: «Είμαστε έτοιμοι και δυνατοί – Ο Έβρος δεν πέφτει» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

«Κύρια αποστολή μας είναι να διαφυλάξουμε αυτά που μας άφησαν οι πρόγονοί μας, οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας»

Στον Έβρο πραγματοποίησε επίσκεψη ο Α/ΓΕΕΘΑ στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στην Τουρκία, την ώρα που η γείτονα κλιμακώνει τις προκλήσεις στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Λίγες μόλις ώρες μετά την χυδαία προβοκάτσια του Ερντογάν στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ο Στρατηγός Φλώρος επισκέφθηκε το Στρατιωτικό Φυλάκιο 1 στις Καστανιές Έβρου, που το 2020 είχε γίνει το επίκεντρο των ταραχών με την Τουρκία να στέλνει χιλιάδες μεταναστών. Επίσης επισκέφθηκε την 7η Μ/Κ ΤΑΞΠΖ, το ΕΦ ΠΕΤΑΛΟΥ ΠΕΠΛΟΥ και την  ΧΧΙΙΙ ΤΘΤ στο στρατόπεδο «ΚΑΝΔΗΛΑΠΤΗ».

Απευθυνόμενος στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Στρατηγός Φλώρος δήλωσε:

«Μας λένε ότι είμαστε λίγοι, λειψοί κι ασήμαντοι. Πάντα ήμασταν λίγοι και πάντα μας έλειπαν οι δυνάμεις. Αλλά ασήμαντοι δεν ήμασταν ποτέ. Είμαστε μια δύναμη στην περιοχή ισχυρή στρατιωτικά. Κύρια αποστολή μας είναι να διαφυλάξουμε αυτά που μας άφησαν οι πρόγονοί μας, οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας. Είμαστε μια δύναμη που εγγυάται την ειρήνη στην περιοχή και γι’ αυτό υπάρχουμε».

Τον Α/ΓΕΕΘΑ συνόδευαν ο Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης και ο Διοικητής Δ’ΣΣ, Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος.

Κλικ για μεγέθυνση:

Σε μήνυμά του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος έγραψε:

«Είμαστε έτοιμοι και δυνατοί! Ο Έβρος δεν πέφτει! Να σας έχει ο Θεός καλά! TΩ ΞΙΦΕΙ ΤΟΝ ΔΕΣΜΟΝ ΛΕΛΥΣΘΑΙ».

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Τόσο ηχηρό πού έσπασαν όλες οι τζαμαρίες των καταστημάτων της Κωνσταντινούπολης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πρόγονοι μας, μας αφησαν πρωτα απ ολα ηθικες αξιές, ακέραιες και αναλλοίωτες, αυτες πρωτα απ ολα πρέπει να διαφυλάξουμε, οι αξιες αυτες αξιζουν πιο πολυ κι απ τα αγιασμενα χωμάτα του Έβρου, γι αυτες ληφθηκε καμμιά μέριμνα να διαφυλαχθουν ?
    Απ οσο δειχνουν τα πράγματα οχι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλύτερα να αφήσετε κε αρχηγέ τις υπερβολές και τα @@@@@2, όπως είπε και ένα πρώην συνάδελφός σου αρχηγός και υπουργός, να σοβαρευτούμε και να μας πείτε ειλικρινά, γιατί κάθε μέρα μα κάθε μέρα περνούν δεκάδες λαθροόρκ αφού πλέον βγάζουν και οι ίδιοι κλιπάκια στο τικτοκ, και τι έγινε με το περιστατικό που πλάκωσαν στο ξύλο στέλεχος και του πήραν το όπλο σύμφωνα με ειδησεογραφικά μπλογκς. Κατά τα άλλα βεντούζα τα σύνορα έτσι; Θυμίζουμε τι είπε κάποιος Άγγλος πολιτικός για πατριωτισμούς και πατρίδες, ποτέ πιο επίκαιρο όσο σήμερα για την δυσμοιρη χώρα μας για του ά(Χ)ρ(Η)ιστους που λυμαίνονται την χώρα σε όλες τις εκφάνσεις της διοικήσεως, δημόσιας και ιδιωτικής ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΕΘΑ ΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μετά χτύπησε προσοχή στον αρχηγό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Άσε μας ρε μπάρμπα δεν τσιμπάνε πλέον τα στελέχη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή