Νέα παράταση για προσλήψεις ΟΒΑ στις ΕΔ (1.223 θέσεις)-Δείτε την απόφαση

Νέα παράταση για προσλήψεις ΟΒΑ στις ΕΔ (1.223 θέσεις)-Δείτε την απόφαση

Η νέα προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών

Παράταση για τους υποψήφιους Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) στις Ένοπλες Δυνάμεις ανακοίνωσε ο Στρατός Ξηράς. Η νέα προθεσμία υποβολής αιτήσεων μόνο για το Στρατό Ξηράς -μέχρι στιγμής- ορίζεται η 14η Οκτωβρίου αντί της Παρασκευής, 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Σημειώνεται ότι το Πολεμικό Ναυτικό έχει ανακοινώσει αύξηση των θέσεων (αρχική προκήρυξη: 200 θέσεις – τροποποίηση: επιπλέον 33 θέσεις) Οπλιτών και εφέδρων. Έτσι ο συνολικός αριθμός των προσλήψεων ανέρχεται στις 1.223 θέσεις για νέα στελέχη.

Η σύμβαση των 1.223 νέων Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) στις Ένοπλες Δυνάμεις του υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι για 3 συν 3 χρόνια.

Έχουν ήδη δημοσιευθεί τρεις προκηρύξεις για προσλήψεις σε Στρατό Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία. Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί για βραχεία περίοδο τριών (3) ετών με δυνατότητα παράτασης εφάπαξ για τρία (3) επιπλέον έτη.

Ειδικότερα, για ανακατάταξη ή επανακατάταξη οι θέσεις κατανέμονται στις Ένοπλες Δυνάμεις ως εξής:

755 θέσεις οπλιτών και εφέδρων στον Στρατό Ξηράς (Όπλα – Σώματα και Ειδικές Δυνάμεις) [ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ]

233 θέσεις οπλιτών και εφέδρων στο Πολεμικό Ναυτικό (ΠΝ) [ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ]

235 θέσεις οπλιτών και εφέδρων στην Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ) [ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ]

Η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τους ενδιαφερόμενους οπλίτες ή έφεδρους που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα και ενδιαφέρονται για ανακατάταξη ή την επανακατάταξή τους, αναμένεται να τροποποιηθεί και τα υπόλοιπα Σώματα. Όσες αιτήσεις πάντως υποβληθούν μετά από αυτήν την οριστική ημερομηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση παράτασης (Στρατός Ξηράς).

ΠΗΓΗ: workenter.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια