Ο A/ΓEEΘA στη γραμμή παραγωγής του F-35 εκεί πoυ σύντομα θα κυματίζει η Eλληνική Σημαία!-ΦΩΤΟ «μήνυμα» στην Άγκυρα

Ο A/ΓEEΘA στη γραμμή παραγωγής του F-35 εκεί πoυ σύντομα θα κυματίζει η Eλληνική Σημαία!-ΦΩΤΟ «μήνυμα» στην Άγκυρα

Στις εγκαταστάσεις της Lockheed Martin για τα F-35 ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Με μια ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Lockheed Martin, στις οποίες φιλοξενείται η γραμμή παραγωγής του Μαχητικού Αεροσκάφους 5ης γενιάς F-35, συνεχίστηκε η δεύτερη ημέρα της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, στις ΗΠΑ. Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ μετέβη αυθημερόν στο Ντάλας του Τέξας προκειμένου να ενημερωθεί για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που φιλοξενούν το σύνολο της γραμμής συναρμολόγησης, βαφής, αρχικών και τελικών ελέγχων και πτητικών δοκιμών και για τους τρεις τύπους των μαχητικών F-35 (A, B και C).

Ο κ. Φλώρος είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί από το προσωπικό της εταιρείας και να επισκεφτεί τη γραμμή πτητικών δοκιμών του εργοστασίου, όπου φιλοξενούνται τα F-35 που ετοιμάζονται να παραδοθούν στους χρήστες τους. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, του έγινε σύντομη ενημέρωση για την πορεία του προγράμματος εκσυγχρονισμού των μαχητικών F-16 της Πολεμικής μας Αεροπορίας στην έκδοση Viper, όπως και για τον εκσυγχρονισμό των Αεροσκαφών Ναυτικών Επιχειρήσεων P-3B του Πολεμικού μας Ναυτικού. Επιπλέον, το προσωπικό της εταιρίας τον ενημέρωσε τόσο για τις διεθνείς πωλήσεις των μαχητικών F-35 όσο και για την διαλειτουργικότητα της χρήσης τους σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ακολούθως, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επέστρεψε στην Ουάσιγκτον προκειμένου να συνεχίσει με το υπόλοιπο πρόγραμμα της επίσημης επίσκεψής του στις ΗΠΑ.

Πηγή: skai.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε 'οτι ο κύριος, με τα γυαλιά και την γραβάτα στην οικογενειακή φωτογραφία,έβγαζε τους Α/ΓΕΑ τώρα ορίζει και τον Α/ΓΕΕΘΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή