Στγος ε.α. Φράγκος: Δεν θα αποτολμήσουν να κάνουν τίποτα οι τούρκοι–Αφήστε τους να κραυγάζουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Στγος ε.α. Φράγκος: Δεν θα αποτολμήσουν να κάνουν τίποτα οι τούρκοι–Αφήστε τους να κραυγάζουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Στρατηγός ε.α. Φρ. Φράγκος, στην σημερινή (12/06/2022) πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στο ΣΚΑΙ: Δεν θα αποτολμήσουν να κάνουν τίποτα οι Τούρκοι – Αφήστε τους να κραυγάζουν

Ενιαία φωνή εναντίον της τουρκικής επιθετικότητας πρέπει να έχουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις εντός και εκτός Ελλάδας, είπε ο Στρατηγός Φρ. Φράγκος, μιλώντας με τον Γιώργο Αυτιά.

Όπως τόνισε ο κ. Φράγκος:

Ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκαλεί όχι μόνον αυτός, αλλά και η τουρκική αντιπολίτευση με τα ΜΜΕ που έχουν συνταχθεί μαζί του, καθώς δεν διαφοροποιούνται ως προς το τι ζητούν.

Η αντίδραση και η αποτροπή από την πλευρά των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας είναι σταθερή, όχι μόνο τώρα αλλά και τα προηγούμενα χρόνια και είναι δεδομένο το υψηλό τους φρόνημα.

Θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας και να λάβουμε μέριμνα, ότι θα έχουμε πολλά προβλήματα στην άμυνα των νησιών, όταν έχουμε μουσουλμανικές πολιτείες εκεί και πρέπει να το λάβει πολύ σοβαρά ο κ. Μηταράκης. Π.χ. μπορεί ένας με ένα κινητό τηλέφωνο να δίνει το στίγμα των δυνάμεων οι οποίες έχουν διασπαρεί και ετοιμάζονται να πολεμήσουν.

Τέλος, ο κ. Φράκος είπε: Να μην φοβούνται οι Έλληνες, θα έχουμε θερμό καλοκαίρι γιατί έτσι προβλέπεται από τους μετεωρολόγους. Ας κοιτάξουμε την οικονομία μας, ας κοιτάξουμε τον τουρισμό μας και αυτούς (τούρκους) αφήστε τους να κραυγάζουν. Είναι δειλοί και θρασύτατοι.

Δείτε το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ:

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Τον κ. Φραγκο τον είδαμε προσφατα στην ομιλια του κ. Καραμανλη στο αμφιθεατρο του Π. Μουσειο και ενθεν κακειθεν του τον κ. Αλκιβιαδη Στεφανη και κ. Παναγιωτη Χηνοφωτη. Επίσης τόν κ.Φραγκο τον έχουμε δει και σε δεξιωση της Αμερικανικης Πρεσβειας ως αποστρατο. Τώρα ως αποστρατος πολιτης βγαινει, ως τηλεπερσονα στα Καναλια και κελαηδαει... Ποιοί τον καλουν και γιατί πηγαινει και μας το παίζει ξερολας μετά τόσα χρόνια σποστρατειας του; Τι σκοπό εξυπηρετεί; Ένα είναι σιγουρο.
    Οτι είναι άνθρωπος της ΕΛΙΤ του Συστήματος του Μεταπολιτευτικου Δημοκρατικου Μνημονιακου Καθεστωτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή