Στρατηγός Κωσταράκος προς Τσελίκ: Αν έρθετε βράδυ θα σας φάνε τα μαύρα ψάρια και το αλμυρό νερό

Στρατηγός Κωσταράκος προς Τσελίκ: Αν έρθετε βράδυ θα σας φάνε τα μαύρα ψάρια και το αλμυρό νερό

«[...] Χώρια που πρέπει να αναλογισθούν τι θα συμβεί αν εμείς αποφασίσουμε να έρθουμε να τους συναντήσουμε κάποιο βράδυ» απαντά στις απειλές του εκπροσώπου του κόμματος Ερντογάν ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Στις τουρκικές προκλήσεις και τις απειλές του Ομέρ Τσελίκ ότι οι Τούρκοι «μπορεί να έρθουν κάποιο βράδυ» απάντησε μέσω Facebook ο Στρατηγός και Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχαήλ Κωσταράκος, «σηκώνοντας το γάντι».

Στην ανάρτησή του ο κ. Κωσταράκος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μια φιλική συμβουλή στον καλοντυμένο κύριο κ. Ομέρ Τσελικ που μας απειλεί ότι οι Τούρκοι θα έρθουν ξαφνικά μια νύχτα. Όχι ότι τους φοβόμαστε ή ότι μας τρομάζει ο κομψός Κυριος Τσελικ, τον έχουμε συνηθίσει με βαρύγδουπες και προκλητικές δηλώσεις, εξ άλλου ένας απλός εκπρόσωπος κόμματος που αντιπροσωπεύει τον εαυτό του και τους ομοϊδεάτες του είναι, αν όμως είναι να έρθει βράδυ ή πρωί, με τον τρόπο που ενεργουν και επιχειρουν στην μεγαλειώδη άσκηση τους ΕΦΕΣ 2022, τότε θα τους συμβούλευα όλους και τον Κύριο Τσελικ και όσους συμμερίζονται τις απόψεις του να το σκεφτούν πολλές φορές, γιατί όπως λέει και το τραγούδι (ίσως το γνωριζει) «θα τους φάνε τα μαύρα ψαρια και το αλμυρό νερό», χώρια που πρέπει να αναλογισθούν τι θα συμβεί αν εμείς αποφασίσουμε να έρθουμε να τους συναντήσουμε κάποιο βράδυ. Υποθέτω ότι έχει βρει ήδη τρύπες να κρυφτεί. Αυτό θα τους συμβούλευα εγώ. Μας έχουν κουράσει με τις απειλές και τις άναρθρες κραυγές τους. Και μέρα και νύχτα η αποφασιστικότητα μας και τύχη τους θα είναι ίδια. Ας το αναλογισθούν. Έχουν ακόμα πολύ χρόνο. Προλαβαίνουν να αναθεωρήσουν τις απειλητικές απόψεις τους και να γίνουν αξιοπρεπείς ειρηνικοί,  και πολιτισμένοι γείτονες για να δουλέψουμε μαζί για το κοινό καλό των λαών μας».

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. κ. Κωσταράκο ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΙΟΥ 2013, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΚΥΣΕΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. Α. ΣΑΜΑΡΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ, ο κ. Σαμαράς απευθύνθηκε στον τότε αρχηγό ΓΕΕΘΑ λέγοντας: «Eίναι προς τιμήν σου, Στρατηγέ Κωσταράκο που από την πρώτη στιγμή με γενναιότητα μπήκες επικεφαλής αυτής της εκστρατείας αποδεχόμενος τη μεγαλύτερη μείωση μισθού που ξεπερνάει το 60%! Αυτό πρέπει να το επικοινωνήσετε, ώστε οι ένστολοι να ξέρουν το παρασκήνιο, να ξέρουν όλη την αλήθεια και να μη διαμαρτύρονται χωρίς να γνωρίζουν το τι συμβαίνει στους άλλους στρατούς». ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ: https://1.bp.blogspot.com/-gEmK_nsPiBU/UaivqKoCK-I/AAAAAAAAf1c/dnxoyafKjz4/s1600/KostarakosSamaras600slbord.jpg
    Βέβαια κ. Κωσταράκο δεν το επικοινωνήσατε τότε, όπως σας προέτρεψε ο κ. Σαμαράς, αλλά προφανώς το αφήσατε να ξεχαστεί με το πέρασμα του χρόνου. Ουδείς στρατιωτικός όμως το ξέχασε και αυτό σας το διαβεβαιώνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πούμε και ευχαριστώ μήπως;

      Διαγραφή
    2. Εντάξει έκανες το "διάβημα" σου, κατέθεσες τον "καημό" σου. Εσύ παιδάκι μου χάνεσαι, τέτοια στοιχομυθία ούτε στον guardian. Τώρα πήγαινε για φραπέ και να δείξεις στην παρέα των συνταξιούχων κολλητών σου το κατόρθωμα σου, έτσι θα ανέβεις στα μάτια τους και ποιος ξέρει μπορεί να τσοντάρουν, όλοι μαζί φυσικά, για τον καφέ σου.

      Διαγραφή
    3. Προς Ανώνυμος Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2022 1:27:00 μ.μ. Ναι "Κουλ (η) άνθρωπάκο" μου θα πιω τον φρέντο. Δεν πίνω φραπέ... Αλλά ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τα "κατορθώματα" του πρώην Α/ΓΕΕΘΑ, όπως και πάρα πολλοί ε.ε.

      Διαγραφή
  2. Ας μιλήσει κάνας άλλος.... όχι ο κωσταρακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε 'σεις τι έχετε πάθει με τον Κωσταράκο; Επειδή βρέθηκε ένας άνθρωπος που τους τα είπε χύμα και τσουβαλάτα στους βρωμιάρηδες μουχαμπέτηδες μεμέτηδες, ακόμη και ο "πολύς" Φρου-Φρου δεν τόλμησε να τα πει έτσι, και βαλθηκατε ο καθένας να πει τον πόνο του και το καημό του; Να τα λέγατε μπροστά του ρε αν είχατε τις κοχόνες, γιατί πολλοί του τα είπαν και δεν έγινε και τίποτα. Άντε ρε πληκτρολογάκιδες αλλά είπαμε είστε και καλά στρατιωτικοί και τα λέτε τσεκουρατα; Ε τότε ρουφάτε το αυγουλάκια σας όπως είπε και η σύζυγος στην γνωστή ταινία ντου ελληνικού κινηματογράφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή