Το πορτραίτο του κ. Αβραμόπουλου στο ΥΠΕΘΑ

Το πορτραίτο του κ. Αβραμόπουλου στο ΥΠΕΘΑ

Ομολογώ ότι η περίοδος Αβραμόπουλου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ήταν από τις πιο ένδοξες για το Πεντάγωνο. Τι κόκκινα χαλιά, τι παρελάσεις, τι στρατιωτικοί χαιρετισμοί! Μεγαλεία.

Τα θυμήθηκα όταν μία παλαιά γνωριμία μου, από αυτές με τα πολλά παράσημα καρφιτσωμένα στην στολή, μου ανέφερε προσφάτως ότι ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος επισκέφθηκε το Υπουργείο επί της Λεωφόρου Μεσογείων. Εκεί, όπως και στο Υπουργείο Οικονομικών εξάλλου, υπάρχει αίθουσα στην οποία έχουν τοποθετηθεί τα πορτραίτα όλων των διατελεσάντων υπουργών Εθνικής Άμυνας

Ε, λοιπόν, όταν ο κ. Αβραμόπουλος αντίκρυσε το πορτραίτο του, «πάγωσε» -όπως η γυναίκα του Λώτ- κι έγινε κάτωχρος, εξηγώντας πώς η συγκεκριμένη εικόνα δεν είναι αντιπροσωπευτική για τον ίδιο. Κάπως έτσι ζήτησε ευγενικά την απόσυρσή της και την αντικατάστασή της με άλλη, την οποία και παραχώρησε ευγενώς ο ίδιος στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Αντιμετωπίζω το θέμα με κατανόηση, ελπίζοντας πώς από το Υπουργείο δεν θα περάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα και ο κ. Πάνος Καμμένος.

ΠΗΓΗ: ΕΣΤΙΑ 19/06/2022 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr] - ΦΩΤΟ: Αρχείου

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια


  1. Ο ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ και ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ κ Αβραμοπουλος 79-80 ΕΤΩΝ τι θελει σε μια κυβερνηση που στηριζει την ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ.-Ν αφυγει ο 56 χρονος ΥΕΘΑ κ Παναγιωτοπουλος και να αναλαβει μπαρμπας δεν ειναι οτι καλυτερο ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κ. Αβραμόπουλος είναι 69 ! Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019 ήταν επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, άρα δεν ήταν διαθέσιμος για τις εκλογές του 2019.

      Διαγραφή
    2. Επειδή ο εκλεγμένος κουράστηκε 3 χρόνια να επιλύει τα προβλήματα του προσωπικού, μήπως να πάει σπίτι του;;;;

      Διαγραφή
  2. Ο αλεκιαστιος... Δεν ακουμπάω για να μην λερωθώ.. και τρέχουν τα θέματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψέμα στο ψέμα ήταν ο συγκεκριμένος. Δεν ξεχνάω το 2013 αναφερόμενος στα στελέχη στον που ειμασταν σε άσκηση είπε.... Το κράτος είναι αρωγός σας και δεν σας ξεχνάει..... Δεν μας έδωσαν ούτε σεντσ επί ημερών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή