Στγος Καμπάς: Η 2η φορά που αιφνιδιαζόμαστε αρνητικά από τον Πρωθυπουργό για ένα σημαντικό θέμα που λήφθηκε η απόφαση στο εξωτερικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Στγος Καμπάς: Η 2η φορά που αιφνιδιαζόμαστε αρνητικά από τον Πρωθυπουργό για ένα σημαντικό θέμα που λήφθηκε η απόφαση στο εξωτερικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Στρατηγός Γεώργιος Καμπάς και Επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) και ο Δημοσιογράφος της Real News και του militaire.gr Πάρις Καρβουνόπουλος στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη την 31/05/2022

Ο Στρατηγός Γ. Καμπάς, ερωτηθείς σχετικά για τα ΤΟΜΑ BMP-1 που στέλνουμε στην Ουκρανία, απάντησε μεταξύ άλλων: «Είναι η 2η φορά που αιφνιδιαζόμαστε αρνητικά από την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού της Χώρας μας, ο οποίος έρχεται στη συνέχεια να μας ανακοινώσει κάτι, για το οποίο λήφθηκε η απόφαση στο εξωτερικό, την μια φορά στην Αμερική την άλλη στη Γερμανία, στις Βρυξέλες μάλλον τώρα, για ένα τόσο σημαντικό θέμα που είναι στην ουσία, εγώ θα το πω, η απομείωση της μαχητικής ισχύος που έχει ο Ελληνικός Στρατός και γενικότερα οι Ένοπλες Δυνάμεις, είναι ξεκάθαρο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ:

Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

  1. Δηλαδή τι θέλει να μας πει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ να κρατήσουμε τα BMP1. Σε ποιο στρατό ήταν αρχηγός ; Δεν ξέρει και δε έχει ακούσει τίποτα για ακινησία και προβλήματα συντήρησης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην τον αδικεις. Απλα δεν πηρε πρεφα οσο ηταν. Με αλλα αντικειμενα ασχολιοταν.

      Διαγραφή
  2. Σοβαρα στρατηγε;Και ελεγα οτι μονο εγω εχω καταλαβει την προδοσια. Ε ρε κατι διαννοιες που αδικουνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε να πεις το κρασάκι σου, απο το πυροβολο άρματος.......Τι έκανες όταν ήσουν εν ενεργεία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σοβαρά τώρα; Κοίτα ρε που οι βαψομαλλιάδες έχουν και επιτελική άποψη με στρατηγικό ενδιαφέρον. Αυτό που όλοι οι συνταξιούχοι πρώην ένστολοι υπάλληλοι των κομμάτων περιφέρονται από κανάλι σε κανάλι και με την βοήθεια φαλακρών λούμπεν δημοσιο-γραφικών τύπων μας παρουσιάζονται ως γνώστες και αναλυτές μας ξεπερνάει όλους τους συναδέλφους που τους ζήσαμε και γνωρίζουμε καλά τι "λευκοσιδηρά κυτια" ήταν. Αει......χε...άσου μα..υρμηγκάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ contra channel με ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ την Δημοσιογραφο κ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑΜΑΛΗ και τον γραφικο Στρατηγο ας σοβαρευτει.Οσο ηταν εν ενεργεια ο στρατηγος μιλια δεν ειχε.ΕΙΔΕ ΤΟΝ λαλιστατο τ ΑΓΕΝ ΧΡΗΣΤΙΔΗ που ο Συριζα τον εβαλε Δντη στα ΕΑΣ και ορμηξαν οι ΚΑΜΠΑΣ τΑΓΕΑ Χριστοδυλου ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗς ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ (ΕΛΑΣ).-ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εν δυνάμει υποψήφιοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.
    Με το ΟΧΙ σε όλα θέλουν να κερδίσουν τον μεσαίο χώρο.
    Κόμμα που μειώνει τα ποσοστά του σαν αντιπολίτευση, με τόσα ανοιχτά προβλήματα που έχει η κυβέρνηση, δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Κυβερνησάρα όμως στις μυστικές δημοσκοπήσεις (ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΚΑΙ) είναι 1 μονάδα πίσω από ΣΥΡΙΖΑ... Αυτό τι δείχνει;;;;

      Διαγραφή
    2. Δειχνει οτι οι μυστικες δημοσκοπησεις εδειχναν ακριβως το ιδιο και το 2019 (πριν τις εκλογες).

      Διαγραφή
    3. Τόσες αντικυβερνητικές φυλλάδες ούτε μια να μην βγάλει το γκάλοπ το σωστό το κρατάνε για έκπληξη μάλλον

      Διαγραφή
    4. Για ψάξτε τελευταία δημοσκόπηση της γερμανικής πρεσβείας που έχει "πατώσει" ο Κούλης. Και ακόμα ούτε και τα 3 κόμματα νδ-συριζα-πασοκ βγάζουν ποσοστό για συγκυβέρνηση. Μεγάλη στροφή στα μικρά κόμματα για να είναι μόνο έγκυρη η ψήφος. Και ο νοών νοείτο

      Διαγραφή
  7. Προς ανώνυμος 11,22 σε ποια εφημερίδα το έγραψε το γκλοπ : στην αυγή στην κόντρα, στη συντακτών στην δημοκρατία στην εστία στο παρόν ή στη documedo δεν τη διάβασαμε πουθενά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή