Αλεξανδρούπολη: Σοκαριστικό θανατηφόρο ατύχημα έξω από τη ΛΑΦ-Άνδρας κόπηκε στα δύο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλεξανδρούπολη: Σοκαριστικό θανατηφόρο ατύχημα έξω από τη ΛΑΦ-Άνδρας κόπηκε στα δύο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας άνδρας περί τα 40 έτη (37 για την ακρίβεια), το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Όλα συνέβησαν στις 12 περίπου όταν ο ρακένδυτος άνδρας ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησίασε τον ρομποτικό κάδο πολτοποίησης απορριμμάτων που βρίσκεται μπροστά από το Ιστορικό Μουσείο της πόλης, με σκοπό να ψάξει τα σκουπίδια.

Δυστυχώς όμως η πόρτα του ρομποτικού κάδου έκλεισε αυτόματα με αποτέλεσμα να τον κόψει στα δύο και το μεγαλύτερο μέρος του σώματος του να εγκλωβιστεί μέσα στον πολτοποιητή.

Σοκαρισμένοι αυτόπτες μάρτυρες έτρεξαν στο σημείο να βοηθήσουν αλλά δυστυχώς η κατάσταση του άνδρα ήταν πολύ σοβαρή. Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ άμεσα αποκλείστηκε η περιοχή από την Τροχαία.

Λίγα λεπτά αργότερα το σώμα του άτυχου άνδρα ανασύρθηκε διαμελισμένο.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως το θύμα ήταν άστεγος, όπως αποδείχτηκε, αυτό δεν ισχύει καθώς η όψη του ρακένδυτου ανδρός παραπλάνησε όλους όσους τον είδαν στον κάδο.

Είναι απορίας άξιο πως γίνεται ένα μηχάνημα καθημερινής χρήσης στο κέντρο της πόλης να αποτελέσει τον «τάφο» ενός ανθρώπου στα ξαφνικά.

Χαρακτηριστικό είναι πως στον κάδο δεν υπάρχει καμία προειδοποιητική πινακίδα ώστε να εφιστά στους χρήστες του την προσοχή.

ΠΗΓΗ: e-evros.gr - Σ.Κ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια