Έκπληξή από απάντηση του ΥΕΘΑ-Άμεση εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων για μισθολόγιο-νυχτερινή αποζημίωση Στρατιωτικών

Να εκτελεστούν άμεσα οι δικαστικές αποφάσεις για μισθολόγιο και νυχτερινή αποζημίωση - Οι Έλληνες Στρατιωτικοί ζητούν επιτέλους Δικαιοσύνη (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ)

Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου με την από 14 Μαρτίου ανακοίνωσή μας με τίτλο Χιλιάδες οικογένειες Στρατιωτικών σε απόγνωση την ώρα που η ακρίβεια σαρώνει την κοινωνία -Να εφαρμοστούν άμεσα μέτρα στον προϋπολογισμό και να εκτελεστούν οι δικαστικές αποφάσεις αναφέρθηκε στο θέμα τις ακρίβειας και ζήτησε άμεσα μέτρα ανακούφισης των οικογενειών μας.

Με έκπληξή μας είδαμε στην απάντηση του ΥΕΘΑ στην ανακοίνωσή μας να υπάρχει αναφορά ότι το ΥΠΕΘΑ κατά το πρόσφατο παρελθόν προώθησε σχετική πρόταση στο ΥΠΕΚΥ για κοινωνικό επίδομα η οποία όμως δεν τελεσφόρησε ενώ για την νυχτερινή αποζημίωση αναφέρει το ΥΠΕΘΑ εκπόνησε σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης που δεν έγινε δεκτή από το Υπουργείο Οικονομικών.

Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου αναφέρει ότι οι Στρατιωτικοί δεν ζητούν διακρίσεις σε κοινωνικά ή προνοιακά επιδόματα. Ζητούν δικαιοσύνη και την εφαρμογή των Νόμων. Να υπενθυμίσουμε εδώ για άλλη μια φορά ότι και η παρούσα κυβέρνηση δεν εφαρμόζει δικαστικές αποφάσεις που αφορούν την απόφαση του ΣτΕ για την αποκατάσταση των μισθών μας αλλά ούτε και τις πρόσφατες αποφάσεις για την νυχτερινή αποζημίωση που δεν εφαρμόζεται από το 2017.

Κατόπιν των παραπάνω ζητούμε την άμεση εφαρμογή σε πνεύμα δικαιοσύνης των δικαστικών αποφάσεων για το μισθολόγιο όσο και για την νυχτερινή μας αποζημίωση που ήταν και προεκλογικές δεσμεύσεις της παρούσας κυβέρνησης και να παρθούν επιτέλους μέτρα για την ακρίβεια που σαρώνει τους οικογενειακούς μας προϋπολογισμούς ώστε να στηριχτούν οι χιλιάδες οικογένειες των Στρατιωτικών.

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Μην ανησυχείτε κύριοι όλα θα τα τακτοποιήσουμε την επόμενη τετραετία, εφόσον φυσικά μας προτιμήσετε σε ψήφο. ……ΧΑ….ΧΑ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα τα δουτε να μου το πουτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού δεν αναγνωρίζεται ότι κάνουμε υπηρεσίες,που όμως αφήνουν πίσω πολλές φορές και τις υποχρεώσεις κάποιου στελέχους,μήπως να σταματούσαν να υπάρχουν??? Έτσι κι αλλιώς είναι χάσιμο για οποιαδήποτε πλευρά,και δεν το παραδέχεται κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας τις κόψουν τις υπηρεσίες τότε αν τολμούν.. οι σχες και άνω δεν κάνουν και δεν τους νοιάζει για το πόσες εκτελούμε... Οι απαλλαγές όμως τους πειράζει που τις παίρνουμε..

      Διαγραφή
  4. Ποιες δικαστικες αποφάσεις και ποια "Δικαιοσύνη"..???
    Ποιος ΕΣ και ποιες ΕΔ;;;
    Ποια Ελλάδα και ποια κοινωνια;;;
    Οταν βλεπεις προεδρο της δημοκρατίας να ειναι αβολα με τον Εθνικο Ύμνο, να μην κανει Σταυρό κλπ, τοτε για ποια Ελλαδα μιλαμε;;; Για ποιους νόμους;;; Για ποιο μελλον;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακριβώς. Κι όλο αυτό το ονομάζουμε στρατό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μονο μην ξεχαστειτε στην καλπη και τους ξαναψηφισετε αναμασωντας κουτοχορτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγαλες πληγες από Συντ/ρχες και πάνω, σέ όλα τα σώματα έτσι???? Καρφακι δεν τούς καίγεται για κατώτερους, ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ένωση στρατιωτικών ηπείρου εκτός από λόγια σε τι πράξεις προέβη μέχρι σήμερα (δικαστικές ενέργειες)? Πολύ μπλα μπλα μπλα κάνοντας διαφήμιση σε αυτόν που είναι υπεύθυνος για τον Π/Υ και άρα έπρεπε να έχει δώσει τα διεκδικούμενα. Η ΝέαΔιάλυση δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των στρατιωτικών (ιδίως μέχρι βαθμό Ανχη) και σύμφωνα με την δημοκρατική αρχή θα λάβει ένα ωραίο δημοκρατικό μήνυμα στις εκλογές που έρχονται . ΤΟ ΠΑΣΟΚ δεν θα έχει πάθει τίποτα μπροστά σε αυτό που έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αδιευκρίνιστα ποσα, αδιευκρίνιστες υπογραφές, αδιευκρίνιστο πολίτευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα πιο πολύ γελάω με την έκπληξη στην #λίθια @σχημόφατσα που φιγουράρει στην ανεπανάληπτη φωτό. Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και πράγματα είναι καθαρά συμπτωματική και ουδεμία σχέση έχουν με τις ΕΔ, καμμία όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μην τολμήσει ο Κούλης και πάει τον Οκτώβριο σε εκλογές. Θα πάθει πανωλεθρία. Τα λάθη των υπουργών του είναι πολλά, το σημαντικότερο, ο διαχωρισμός των παλαιών συνταξιούχων σε προνομιούχους και μη. Από το 1-1-21 έλεγε ότι θα φέρει νομοθετική διάταξη στη Βουλή για την κατάργηση των κρατήσεων στα μερίσματα που έχουν επέλθει με το ν.4093/12, ενώ έχει κριθεί αντισυνταγματικός με απόφαση του ΣΕ. Ντροπή και αίσχος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή