ΥΕΘΑ: Οι Ευέλπιδες μας κάνουν υπερήφανους-Προετοιμάζεται η βράβευσή τους από το ΥΠΕΘΑ

ΥΕΘΑ: Οι Ευέλπιδες μας κάνουν υπερήφανους-Προετοιμάζεται η βράβευσή τους από το ΥΠΕΘΑ

«Η συμμετοχή της ΣΣΕ στο διεθνή διαγωνισμό “Sandhurst’22” επιβεβαιώνει όσα κάνουμε να δημιουργήσουμε τους αυριανούς Ηγέτες των ΕΔ», τόνισε ο ΥΕΘΑ

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης

Την υπερηφάνεια της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας εξέφρασε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες προαλείφεται λίαν συντόμως και η βράβευση των μελών της Ομάδος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), η οποία διακρίθηκε όλως ιδιαιτέρως στον διήμερο διαγωνισμό “Sandhurst’22”, που διοργάνωσε στις ΗΠΑ η φημισμένη Στρατιωτική Ακαδημία του Αμερικανικού Στρατού του West Point.

«Η συμμετοχή της ΣΣΕ στο διεθνή διαγωνισμό “Sandhurst’22” επιβεβαιώνει όσα κάνουμε να δημιουργήσουμε τους αυριανούς Ηγέτες των ΕΔ. Διακρίθηκε ως 1η ξένη ομάδα και πρώτευσε μεταξύ των διαγωνιζόμενων ομάδων σε βολές με τυφέκιο, πιστόλι και βομβιδοβόλο. Μας κάνουν υπερήφανους» έγραψε στο Twitter του ο υπουργός.

Σύμφωνα δε με τις ως τώρα πληροφορίες σχεδιάζεται όπως «λίαν συντόμως» πραγματοποιηθεί και η βράβευση των μελών της Ομάδας, καθώς στη συνέχεια υπάρχουν οι εξετάσεις και η προετοιμασία για την τελετή ορκωμοσίας και επιδόσεως των ξιφών στους νυν Ευέλπιδες IV Τάξεως και σε λίγες εβδομάδες νέους Ανθυπολοχαγούς, οι οποίοι και αποτελούν το 50% των μελών της ομάδος!

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Λοιπόν καλύτερα ο ανύπαρκτος, άσχετος και ανίκανος επαρχιακός δικηγοράκος που παριστάνει τον υεθα, όπως παλαιότερα ο κολλητός του τον υφεθα, να αφήσει τις βραβεύσεις και τους ανούσιους π@π@ροδεκάρικους περί όλων αυτών που έχει αναθεματίσει και παλαιότερα ο Σάμιουελ Τζόνσον και να ασχοληθεί έστω και τώρα με τα σοβαρότατα προβλήματα του προσωπικού και των στελεχών όλων των βαθμίδων και προέλευσης. Έτσι και αλλιώς στην κυβέρνηση τον έχουν καταλάβει και δεν τον αφήνουν να ασχοληθεί με τους εξοπλισμούς και ελεγχόμενο υλικό. Ο Κυριάκος να γνωρίζει ότι με αυτόν τον ας πούμε ΥΕΘΑ έχει χάσει το 90% των ψήφων της ΝΔ στις ΕΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή