Παναγιωτόπουλος: Έρχεται ν/σ για θέματα μέριμνας προσωπικού ΕΔ-Τι θα περιλαμβάνει

Παναγιωτόπουλος: Έρχεται ν/σ για θέματα μέριμνας προσωπικού ΕΔ-Τι θα περιλαμβάνει

Τις κυβερνητικές παρεμβάσεις στην Οικονομία καθώς και τις νομοθετικές πρωτοβουλίες για την εξυγίανση και αξιοποίηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και Ελευσίνας, για τη μέριμνα του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και την οργάνωση της Εθνοφυλακής και για τη δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας και την ιατρική εκπαίδευση, ενέκρινε χθες το υπουργικό Συμβούλιο υπό την Προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Η μέριμνα του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και η οργάνωση της Εθνοφυλακής, ήταν τα δύο θέματα του ΥΠΕΘΑ, που παρουσίασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, στη χθεσινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Με το προτεινόμενο σχέδιο νόμου ρυθμίζονται, κυρίως, ζητήματα μέριμνας υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και ζητήματα σταδιοδρομικής εξέλιξης στελεχών.

Ειδικότερα:

Ρυθμίζονται θέματα κρίσεων, προαγωγών και αναρρωτικών αδειών.

Θεσπίζεται νέο νομοθετικό πλαίσιο που θα διέπει τον θεσμό της Εθνοφυλακής.

Αντιμετωπίζονται ζητήματα στρατολογικής φύσεως.

Επικαιροποιούνται διατάξεις οικονομικής φύσεως, κυρίως, των Μετοχικών Ταμείων Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναρτήσουμε ΟΛΟ το νομοσχέδιο όπου θα περιλαμβάνονται, αναλυτικά και με κάθε λεπτομέρεια, οι παραπάνω ρυθμίσεις.

Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

  1. Τρίχες κατσαρες και κορδελατες.
    Ο τζαμπας πεθανε απο το 2009 τιτανοτεραστιοι πολιτικοι και στρατιωτικοί παραγοντες της Μεσογείων.
    Πληρωστε τις υπερωρίες των στελεχών.
    Φερτε πισω τα κλεμμένα.
    Τι;;
    Απο που;;;
    Απλο: Απο τα πετσομενα μνε, απο τα golden boys του Στουρνάρα, απο τα δεκαχιλιαρα των βο(υ)λευτων, και απο τα λαμογια ιδιωτες των διοδιων και της ηλεκτρικής ενέργειας.
    Πως;;;;
    Δεν γινονται αυτα;;;
    Αλήθεια;;;
    Τοτε ψαξτε δουλεια να κανετε, γιατι βουλευτικη καρέκλα δεν ξαναβλεπετε.
    Αριστοι, ροζ εθνομηδενιστες και λοιποι σωτηρες.. ολοι σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέριμνα για το προσωπικό από την κυβέρνηση της ΝΔ μην τα λες τόσο απότομα μας βγήκε ο καφές από την μύτη από τα γέλια θα μας πνίξεις πρωί πρωί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στις επόμενες μέρες που λέτε, εννοείτε λίγο πριν τις εκλογές?????
    Απατεώνες θα πάθετε μεγάλη ζημιά, θα το φυσάτε και δεν θά κρυώνει...........Γκολ και ξύλο που λέμε και εμείς τα ΠΑΟΚΙΑ......!!!!!!!!!!Ααααααααα από Μακεδονία μεριά να δείτε τι θά πάθετε, εκεί να δείτε ΣΟΚ......!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτι που να έχει ουσία θα φέρεται μπουχτίσαμε από ότι σας βόλευει τώρα τα πιασαμε τα λεφτά μας είδαμε έχετε μέριμνα για το πρωσοπικο σας ενδιαφέρει μόνο η καρέκλα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα τα πούμε στις εκλογές φίλε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aλήθεια τι έγινε η υπόσχεση που δώσατε για την αναθεώρηση του άρθρου 32 του ν.4609/2019. Ααααα!! ξέχασα δεν κρίνεται σκόπιμη η εκ νέου τροποποίηση των διατάξεων που καθορίζουν την αρχαιότητα μεταξύ των αποφοίτων ΑΣΣΥ και μονιμοποιηθέντων εθελοντών - εθελοντριών!! Κάπως έτσι λοιπόν θα πράξουμε και μεις ανάλογα όταν έρθει η ώρα των εκλογών.
    Γιατί Δεν κρίνουμε σκόπιμη την επανεκλογή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο αυτο σε καιει εσενα τελικα;Ολα τα αλλα που συμβαινουν σου ειναι αδιαφορα;

      Διαγραφή
  7. Αν βρεθεί στρατιωτικός, είτε εν ενεργεία είτε απόστρατος, να ξαναψηφίσει αυτά τα σουργελα, δύο τινά συμβαίνουν. Α. Είναι από τα κομματόσκυλα τύπου Γκρούεζα. Β. Είναι εγκεφαλικά ανάπηροι. Οπότε αν δεν είναι το πρώτο ας ψαχτούν ..δεν είναι κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκεί στην Νέα Δημοκρατία....... Να ξέρετε ότι εμείς οι ασσυ 93,94,95 καθώς και οοοοοοολα τα μέλη των οικογενειών μας γονείς παιδιά γυναίκες ερωμένες κλπ, που ειναι ήδη μιλημενα για το πόσο αληταραδες είστε, θα σας καταμαυρισουμε στις επερχόμενες εκλογές οπότε και αν γίνουν. Που θα πάει δεν θα γλιτώσετε μπλε καρτουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ευγενικος εισαι ερχεται η ωρα και ψαχνονται να σωθούν

      Διαγραφή
  9. Γνωρίζει κανείς για Μεριμνα για μισθολόγιο εμθ ανθλγων αν θα πληρώνονται? Για την τριετία 92-95 3865/10 κόστος εξαγορας αν ρυθμιστικε?υπηρεσίες νυχτερινά και αργίες υπάρχει εξέλιξη πότε θα πληρωθούν?για τους ασσυ 93-94-95 κάποιο νέοτερο?τελικά τι περιλαμβάνει αυτό το πολυδιαφημισμένο νομοσχέδιο που θα μας εντυπωσιάσει όποιος ξέρει ας μας πει 2 πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπουργέ επίσπευση τις διαδικασίες για κατάθεση και ψήφιση στην ΒτΕ του νομοσχέδιο που εγκρίθηκε από το κυβέρνηση για να να κλείσουν πολλά στόματα και να παύσουν να γράφουν ορισμένοι κακόβουλοι-μπαχαλάκηδες πικρόχολα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγήκε πάλι το μεροκάματο τρολλάκι. Πρόσεξε μόνο μην πάθει τίποτα η μέση σου από το πολύ σκύψιμο.

      Διαγραφή
  11. Εκείνο το υπόλοιπο του ΒΟΕΑ που χρωστάει το ΜΤΣ 3 χρόνια τώρα τι γινεται? είναι μέσα στο νομοσχέδιο? θα το δώσουν ποτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή