Κηφισιά: Επιχείρησαν να κλέψουν το όπλο αξιωματικού της ΠΑ

Κηφισιά: Επιχείρησαν να κλέψουν το όπλο αξιωματικού της ΠΑ

Μια μυστηριώδη επίθεση σε βάρος Επισμηναγού, που υπηρετεί στο Πεντάγωνο, ερευνούν από χθες οι Αρχές. Ο Επισμηναγός που υπηρετεί στο γραφείο ασφάλειας του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στην οδό Μεσογείων, βρισκόταν στην Κηφισιά χθες το απόγευμα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr.

Ενώ περπατούσε, ένα σκούρο αυτοκίνητο σταμάτησε ξαφνικά δίπλα του. Ο οδηγός και ο επιβάτης κατέβηκαν από το Ι.Χ, τον πλησίασαν και άρχισαν να τραβούν το τσαντάκι που φορούσε στη μέση του και μέσα σε αυτό είχε το υπηρεσιακό του όπλο. Ο Επισμηναγός αντιστάθηκε και κατάφερε να τους ξεφύγει.

Έδωσε περιγραφή τόσο του αυτοκινήτου -σκούρο με μια άσπρη ρίγα- όσο και των δύο κακοποιών που του επιτέθηκαν στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση.

Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. Το υπηρεσιακό του όπλο; από πού κι ως πού είχε μαζί του "υπηρεσιακό όπλο";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν δεν ξερεις, καλύτερα να μην μιλας. Και μην μπερδευεσαι..
      Συμβουλευτικα στο λεω και ξεκαθαρα.

      Διαγραφή
    2. Γιατί ρε κοπελιά, τι θα κάνεις, θα μας δείξεις τα €υζιά σου να τρομάξουμε; Συμβουλευτικά στο λέω και ξεκάθαρα, στον ψυχίατρο γρήγορα, να σου κλείσουν και ραντεβού στο 251ΓΝΑ αν δεν το κατέχεις το αντικείμενο.

      Διαγραφή
  2. Σιγα που θα αφηναν το εσπρεσακι τους οι της ομαδας ΔΙΑΣ για να πιασουν τους δραστες.Και αν ετρωγαν και καμια τυροπιτα στο χερι εκεινη την ωρα να την πεταξουν;Κριμα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παππού η σχέση σου με την αστυνόμευση και ασφάλεια παραμένει σε επίπεδο πολύ σκληρός για να πεθάνει Νο 1-2-3-4-5 κοίτα μην στραμπουλίξεις κάνα δάκτυλο στο πληκτρολόγιο και να μιλάς καλύτερα για την ένστολη ομάδα με τις περισσότερες απώλειες

      Διαγραφή
    2. προς ανώνυμο Πέμπτη, Μαΐου 12, 2022 8:18:00 μ.μ
      γέρος ναι, με μια διαφορά με σένα, ότι όταν εγώ ήμουν νέος έπιανα και κανένα κλεφτρόνι, με έβλεπε ο γύφτος και άλλαζε πεζοδρόμιο, ενώ εσύ σώζεις κανένα γατάκι απ τα πόδια αλβανού και κορδώνεσαι σαν το σκεπάρνι έξω απ τα καφέ μόλις περνά κανένα γκομενάκι.

      Διαγραφή
  3. Υπηρεσιακό όπλο; Κάτι λάθος έχει γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΏΝΥΜΟΣ
      Παμε ξανα:
      Οταν δεν ξερεις, καλύτερα να μην μιλας. Και μην μπερδευεσαι..
      Συμβουλευτικα στο λεω και ξεκαθαρα.

      Διαγραφή
    2. Σιγά μην σκίσεις κάνα καλσόν οσφιοκαμπτη του πενταγωνου

      Διαγραφή
  4. Προς 4:45.Πηρες το ρεπο σου μετα το νυκτερινο περιπολο;Η θα περασεις απο το γραφειο του γουρλοματη βατραχου να πληρωθεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παμε ξανα, τριτη και φαρμακερη:
      Οταν δεν γνωριζουμε για κατι (κατασταση, συμβαν κλπ), ωφειλουμε να μην μιλαμε γιατι:
      α. Μπερδευουμε τους άλλους με τα λαθος συμπεράσματα μας.
      β. Εκθετουμε τον εαυτό μας.

      Διαγραφή
  5. Προς 0818. Θιχτηκες που θιξαμε την αληθεια;Μαλλον δεν βγαινεις εξω στον δρομο να δεις,οτι δεν υφισταται αστυνομια.ληστειες δολοφονιες,βιασμοι,μαχαιρωματα και η αστυνομια πουθενα.Πιες το φρεντο σου τωρα και δες σκαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τωρα που ανεβηκε η βενζινη,βλεπω στο τελος οι της ομαδας ΔΙΑΣ χωρις μηχανες πλεον να καταδιωκουν ρομα και αλλοδαπους ενοπλους με ηλεκτρικα πατινια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή