Συνεργασία ΥΠΕΘΑ με Τρ. Πειραιώς: Υπεγράφη 2μηνη παράταση-Σε εξέλιξη νέος διαγωνισμός (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Συνεργασία ΥΠΕΘΑ με Τρ. Πειραιώς: Υπεγράφη 2μηνη παράταση-Σε εξέλιξη νέος διαγωνισμός (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιοποίησε η ΠΟΜΕΝΣ με θέμα «Οικονομικά (Παροχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών-Τραπεζικών Προϊόντων στο Προσωπικό των ΕΔ και τις Οικογένειές του)» και ημερομηνία 18-05-2022:

Γνωρίζεται ότι υπεγράφη δίμηνη παράταση του εν ισχύ Συμφωνητικού Συνεργασίας μεταξύ ΥΠΕΘΑ και Τράπεζας Πειραιώς έως την 13-7-2022, συνεπώς συνεχίζεται η παροχή των χρηματο-οικονομικών υπηρεσιών που αναφέρονται στο σχετικό.

Επίσης, παρακαλούμε ληφθεί υπόψη ότι υφίσταται σε εξέλιξη διαγωνιστική διαδικασία με σκοπό την ανάδειξη παρόχου υπηρεσιών θέματος, προκειμένου να υπογραφεί νέο Συμφωνητικό Συνεργασίας. Εξελίξεις επί του αποτελέσματος της διαδικασίας θα σας γνωστοποιηθούν με νεότερο.

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Είναι αλήθεια πως στη σχετική επιτροπή για την ανάδειξη παρόχου είχαν προταθεί και δύο Ανθλγοί? Χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν, αλλά κάποια θέματα, πέραν των όποιων πανεπιστημιακών - θεωρητικών γνώσεων, απαιτούν και τριβή. Αλλιώς κάτι γεράκια της τραπεζικής αγοράς μας περνάνε άβρεχους. Ήθελα να ξέρω ειλικρινά αν κάποια πράγματα γίνονται σκοπίμως ή από ανικανότητα. Η υφιστάμενη συνεργασία μου θυμίζει το αστεράκι γνωστού παρόχου τηλεφωνίας. Έχεις αστεράκι - έχω. Γράψε και το αστεράκι. Σε λίγο, όμως και αφού τα πρόβατα μπήκαν στον πλανήτη των άστρων, άρχισαν να ξυπνούν και να πηγαίνουν για άλλα. Το ίδιο έχει συμβεί και με την υφιστάμενη τραπεζική συνεργασία, αφού μπήκαμε στη φάκα και έφτιαξε η γνωστή τράπεζα πελατολόγιο κάποιων χιλιάδων πελατών κόπηκαν σχεδόν τα πάντα. Κακώς κατά την άποψή μου δόθηκε δίμηνη παράταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καμία από τις παραπάνω "ασύμφορες¨ παροχές δεν είναι υποχρεωτικό να συμμετέχουμε. Αν μας συμφέρει τις εκμεταλλευόμαστε, αλλιώς επειδή είμαστε " ικανοί" βρίσκουμε καλύτερες και είμαστε κερδισμένοι.

      Διαγραφή
    2. ανώνυμε οι συμβάσεις υποτίθεται ότι γίνονται προς όφελος του προσωπικού και όχι μόνο της τράπεζας, αλλιώς να μην ρις κάνουν για να φτιάχνουν πελατολόγιο κάποιοι

      Διαγραφή
  2. Ειμαι στην Τρ Πειραιως πανω απο 20 ετη κανενα οφελος με τα δηθεν που δινει.Απλα φταιχνει πελατολογιο καταθετων για να δανειοδοτει αλλους.Συμφωνω με τον Θεματοφυλακας Τρίτη, Μαΐου 24, 2022 9:40:00 μ.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναφέρει ο τίτλος Συνεργασία ΥΠΕΘΑ με Τρ. Πειραιώς. Αλήθεια αυτή δεν είναι που έπιασε στον ύπνο κάποιο ΜΤ και τώρα τρέχουν στα δικαστήρια? Νομίζω κάπου το είχα διαβάσει. Θα που πείτε κάτι μας είπες τώρα. Θα πω όμως κάτι άλλο, ο ν.3213/03 στο άρθρο 1 αναφέρει, ότι υφίσταται υποχρέωση υποβολής δήλωσης ΠΟΘΕΝ για τρία (3) έτη μετά από την απώλεια της ιδιότητας, βάσει της οποίας, υπήρχε υποχρέωση υποβολής. Νομίζω ότι είναι λίγα, στα δέκα πρέπει να αυξηθεί και για τους συγγενείς. Και ο νοών νοείτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτα κάνουν τα γλυκά μάτια να μαζέψουν πελάτες και μετά.... Μόλις μου ήρθε επιστολή που σταματά την ανανέωση της πιστωτικής μου... Ευτυχώς έχει και αλλού πορτοκαλιές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η τελευταία ενημέρωση που είχαμε μέσω του site ένστολοι είναι ότι υπάρχει παράταση της σύμβασης μέχρι σημερα19/11/2022. Αν τέλος του μήνα δούμε μείωση που σημαίνει ότι μας γράφουν και δεν μας υπολογίζουν νομίζω ότι ξέρουμε τι να πράξουμε και μάλιστα άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε δρόμο αφού αυτοί δεν μας υπολογίζουν μια εμείς δέκα γιατί μπορούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 20/2/2023
    Για τη νέα σύμβαση που υπεγράφη με την τράπεζα Πειραιώς, οι διαπραγματευτές του ΥΕΘΑ θα πρέπει να ήσαν άσχετοι στα οικονομικά ή ακατάλληλοι για την εργασία που τους είχε ανατεθεί! Αντί να βελτιώσουν την υφιστάμενη μέχρι σήμερα σύμβαση, την έκαναν πολύ χειρότερη, παρά την άνοδο των επιτοκίων των καταθέσεων που έχουν ανακοινώσει οι τράπεζες. Το αποτέλεσμα είναι ότι όλοι μας χάνουμε κάποιο πενιχρό εισόδημα από τόκους που προέβλεπε η προηγούμενη σύμβαση!
    Τι να γράψω, ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή