Στρατόπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ»: Ανεβαίνει το επίπεδο ασφαλείας-Εγκαίνια Αναβάθμισης & Ανακαίνισης της Κεντρικής Πύλης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Στρατόπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ»: Ανεβαίνει το επίπεδο ασφαλείας-Εγκαίνια Αναβάθμισης & Ανακαίνισης της Κεντρικής Πύλης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Εγκαίνια Αναβάθμισης – Ανακαίνισης της Πύλης Στρατοπέδου «ΠΑΠΑΓΟΥ» και της Ενιαίας Αίθουσας Ελέγχου ΗΣΑ

Την Τρίτη 19 Απριλίου 2022 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος παρευρέθη στα εγκαίνια της αναβάθμισης – ανακαίνισης της Κεντρικής Πύλης του Στρατοπέδου «ΠΑΠΑΓΟΥ» (ενσωμάτωση – ενεργοποίηση Συστήματος Εμποδίου), κατά την οποία πραγματοποιήθηκε και επίδειξη λειτουργίας.

Την τελετή παρακολούθησαν επίσης:

• Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς.

• Ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, ο Διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας και ο Επιτελάρχης ΓΕΕΘΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Κελλάρης.

• Ο Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κέλλης, ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο Επιτελάρχης ΓΕΣ Αντιστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος και ο Γενικός Επιθεωρητής ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Μ) Γεώργιος Καραδήμας.

Αμέσως μετά, ακολούθησε τελετή εγκαινίων της Ενιαίας Αίθουσας Ελέγχου Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας (ΗΣΑ), με την οποία εξασφαλίζεται η 24ωρη επιτήρηση του Στρατοπέδου μέσω κινητών και σταθερών καμερών.

Τα νέα αυτά συστήματα αναβαθμίζουν το επίπεδο ασφαλείας και επιτήρησης του Στρατοπέδου «ΠΑΠΑΓΟΥ» και παρέχουν δυνατότητα έγκαιρου εντοπισμού και άμεσης αντιμετώπισης περιστατικών ασφαλείας.

Κατά την διάρκεια των τελετών, τηρήθηκαν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή και περιορισμό της διάδοσης του COVID-19.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Εκείνος ο φουκαρατζίκος κακομοιράκος που φοράει το ίδιο κινέζικο κοστουμακι σαν αυτά που ντύνουν τους αναντικατάστατους τα γραφεία κηδειών και ασορτι με τα σκ@τουλί παπούτσια όπως "ο Ταμτάκος στο Ναυτικό", τι παριστάνει ανάμεσα στους επονομαζόμενους τυπικά και "αρχηγούς"; Ήθελα να ήξερα, σε κανονικές δυτικές ΕΔ σε κανονικές χώρες και όχι σε "failed states" βαλκανικες μπανανίες, οι "αρχηγοί" κατεβαίνουν στα εγκαίνια της κάθε γκαραζόπορτας μαζί και τα κουφώματα; Ρε τι κατάντια και ξεφτίλα αμφότερα και τα δύο, είναι αυτή; Αυτή η χώρα ΔΕΝ θα φτιάξει ΠΟΤΕ και με ΤΙΠΟΤΑ. Ευτυχώς φύγαμε και ησυχασαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρουσα Ολοκληρη και συσσωμη η Στρατιωτικη ηγεσια των Ενοπλων Δυναμεων και ου μόνον για τη θωρακιση της Ασφαλείας του Στρατοπεδου Παπαγου. Από εκεί αρχιζετε Κύριοι ή από τα Συνορα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έπιασαν πάλι τόπο οι φόροι μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή