Αναφορά για άμεση αύξηση μισθών Στρατιωτικών κατ’ εφαρμογήν και δικαστικών αποφάσεων από ΣτΕ

Αναφορά για άμεση αύξηση μισθών Στρατιωτικών κατ’ εφαρμογήν και δικαστικών αποφάσεων από ΣτΕ

Με ανακοίνωση της η ΕΣΠΕΗΠ ζητεί την αύξηση των μισθών των Στρατιωτικών κατ’ εφαρμογήν και δικαστικών αποφάσεων από το Σ.τ.Ε., προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα πρωτοφανή επίπεδα ακρίβειας και το υψηλό κόστος ενέργειας, που μαστίζουν ολόκληρη την κοινωνία και έχουν περιορίσει και το εισόδημά τους, και αιτείται απαντήσεων

Αναφορά (1977/01-04-2022) προς τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών, κατέθεσε, ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γκόκας Χρήστος αναφορικά με το θέμα: «Άμεσα μέτρα για τη στήριξη των εισοδημάτων των στρατιωτικών και εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων»

Κύριοι Υπουργοί,

Σας καταθέτω την από 14-03-2022 ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.), σχετικά με τα πρωτοφανή επίπεδα ακρίβειας και του υψηλού κόστους ενέργειας, που μαστίζουν ολόκληρη την κοινωνία και έχουν περιορίσει και το εισόδημα των Στρατιωτικών.

Τα μέλη της Ένωσης επισημαίνουν ότι η πλειοψηφία των Στρατιωτικών υπηρετεί μακριά από τον τόπο συμφερόντων τους, με αποτέλεσμα να επωμίζονται επιπλέον έξοδα ενοικίου και έξοδα μετακίνησης. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι και οι μετακινήσεις των Στρατιωτικών προς τις Υπηρεσίες τους γίνονται με δικά τους μέσα, κυρίως στην περιφέρεια, εξαιτίας της μείωσης των υπηρεσιακών μέσων.

Επίσης υπογραμμίζουν ότι πολλές οικογένειες στρατιωτικών για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα διαβίωσής τους αιτήθηκαν τις προκαταβολές από τα Βοηθήματα Εφάπαξ που δικαιούνται, αλλά έλαβαν αρνητική απάντηση.

Παρακαλείσθε κύριοι Υπουργοί να λάβετε υπόψη σας τα σημαντικά θέματα και τα αιτήματα που αναφέρονται στην ανακοίνωση της Ένωσης, και να καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για αύξηση των μισθών των Στρατιωτικών κατ' εφαρμογήν και δικαστικών αποφάσεων από το ΣτΕ, και να με ενημερώσετε για τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας.

Η ανακοίνωση ΕΣΠΕΗΠ:

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Θα το πληρώσετε ακριβά στις εκλογές μπλε απατεώνες. Δεν μας δίνεται τα χρήματα από υπηρεσίες αν και έχουν βγει δικαστικές αποφάσεις. Είστε παράνομοι, επιορκοι και θα πέσετε σύντομα. Σχεδόν το σύνολο υπαξιωματικων όλων των προελεύσεων, κατώτεροι και ανωτεροι Αξιωματικοι από ΣΜΥ πλην των Ευελπίδων για τους οποίους μόνο σας νοιάζει, θα σας μαυρίσουν στις εκλογές. Ψηφίσατε νόμο αποκλειστικά για βαθμούς Συνταγματαρχη και πάνω. Από αυτούς λοιπόν να γυρεψετε ψήφο. Από εμάς ΜΑΎΡΟ μέχρι να πέσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερώτηση προς τους ανώτατους αξιωματικούς δηλαδή από Ταξίαρχος και άνω. Καλά ρε δεν ντρέπεστε το προσωπικό σας να είναι απλήρωτο από υπηρεσίες που έχει εκτελέσει κανονικά? Να έχουν βγει αποφάσεις από την δικαιωσυνη και εσείς να κάνετε το παγώνι? Αλλά έτσι είναι εσείς δεν κάνετε υπηρεσίες και τα φύλλα πορείας σας πληρώνονται πριν καν πείτε κύμινο. Πολιτικά πρόσωπα είστε και μαζί με την νέα Δημοκρατία πολλοί από εσάς θα ξηλωθούν. Να γνωρίζετε είστε προσωρινά γρανάζια μέχρι να αποστρατευτειται οι περισσότεροι. Δεν θα σας θυμάστε κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα αφού οι ανώτατοι Αξιωματικοι ήταν οι ίδιοι που για μια καρέκλα και τότε και τώρα μας έλεγαν ότι έχουμε πολύ μεγάλους μισθούς και πρέπει να κοπούν δώρα, μισθοί, δικαιώματα, λεωφορεία δικαιώματα κλπ κλπ κλπ άνω για αυτούς κούρσες καινούριες, λαφ τζάμπα φαΐ τζάμπα ξενώνες πληρωμές τα φύλλα πορείας τους αδιαφορία για το προσωπικό που διοικούν πλήρη αναλγησία για τα πρόβληματα κατώτερου προσωπικού. Κόψτε και άλλο τους μισθούς, βάλτε και άλλους φόρους, ψηφίστε και άλλους νόμους κατά κατωτέρω αξιωματικών, μειώστε και άλλο τα δικαιώματα των υπαξιωματικων. Δώστε λεφτά με το τσουβάλι μόνο σε λαθρομετανάστες ρομα και κάθε καρυδιάς καρύδι. Βάλτε μας φόρους και στον αέρα που αναπνέουμε. Μην καταργείτε εισφορές αλληλεγγύης, υπέρ ποιου διερωτώμαι εγω, όταν αλληλεγγύη θέλουμε πλέον εμείς οι ίδιοι. Μια μόνο λέξη ντροπή σας και θα μιλήσουμε στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί κυβερνώντες, όσο είναι καιρός, σκύψτε πάνω από τα προβλήματα (σταδιοδρομικής και οικονομικής φύσεως) του χαμηλόβαθμου προσωπικού. Θα είναι κρίμα να ξανάρθει ο λαϊκισμός στην εξουσία, επειδή αγνοείτε μια εκ των βασικών δεξαμενών ψηφοφόρων σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς 11:09:00
    Ποιός είναι ο λαϊκισμός????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς 11:09.Τα τρολακια της γουρλοματας επιασαν δουλεια;Τελειωσατε κυριοι.Το πηρατε χαμπαρι η ακομα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή