Νωρίτερα η καταβολή Μισθοδοσίας τον Απρίλιο στο Προσωπικό ΕΔ ζητά από ΥΕΘΑ η ΠΟΜΕΝΣ λόγω Εορτών Πάσχα

Νωρίτερα η καταβολή Μισθοδοσίας τον Απρίλιο στο Προσωπικό ΕΔ ζητά από ΥΕΘΑ η ΠΟΜΕΝΣ λόγω Εορτών Πάσχα

Η ΠΟΜΕΝΣ απέστειλε έγγραφο προς ΥΕΘΑ με το οποίο ζητά να γίνει, το αργότερο μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, η καταβολή Μισθοδοσίας στο Προσωπικό ΕΔ λόγω Εορτών Πάσχα

Ειδικότερα:

1. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., κατόπιν σχετικών αιτημάτων, του συνόλου των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων της, καλεί την Πολιτική και Στρατιωτική μας ηγεσία να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η καταβολή του μισθού τους, κατά τον μήνα Απρίλιο, το αργότερο μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2022.

2. Η υλοποίηση της ανωτέρω πρότασης:

α. Θα δώσει την δυνατότητα στους συναδέλφους μας και στις οικογένειές τους να μπορέσουν να ανταποκριθούν, στις αυξημένες αγοραστικές τους υποχρεώσεις, ενόψει των εορτών των Πάσχα, (ταξίδια προς την γενέτειρα τους, για να παρευρεθούν τις ημέρες των εορτών, δίπλα στις οικογένειες τους, δώρα Πάσχα, διατροφή κλπ), καθόσον η ορισμένη ημέρα πληρωμής της μισθοδοσίας (απόγευμα 26ης Απριλίου), συμπίπτει με το πέρας των εορτών του Πάσχα (τρίτη μέρα του Πάσχα).

β. Θα διευκολύνει, εν μέσω του κύματος της πανδημίας του COVID-19 που παρατηρείται στη χώρα μας, την αποφυγή του έντονου συγχρωτισμού στα καταστήματα την περίοδο των εορτών, καθόσον θα διευρύνει σημαντικά τον διαθέσιμο χρόνο των καταναλωτών να κάνουν τις απαραίτητες αγορές.

γ. Θα συμβάλλει έτι περαιτέρω στην προσπάθεια που καταβάλλει η κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών, για την τόνωση της αγοράς κατά την εορταστική περίοδο των εορτών του Πάσχα.

Η σχετική επιστολή της ΠΟΜΕΝΣ ΕΔΩ.

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Η τόνωση τις αγοράς πώς γίνετε??
    Θα πάρουν δώρο????
    Η με τον ξερό μισθό θα τονώσουν την αγορά????? Χαχαχαχαχαχαχαχα
    Πλάκα έχετε με αυτές τις δικαιολογίες που προβάλετε.......
    Οι καλές εποχές για τούς μισθωτούς,έχουν παρέλθει εδώ και δεκαετίες.......
    Τώρα ίσα ίσα να βγαίνει ο μήνας, αν βγαίνει.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί στην ΠΟΕΜΣ να το διαλυσετε όσο είναι νωρίς και να πάτε στο καθήκον σας να εκτελέσετε καμμία υπηρεσία και να τα αφήσετε αυτά. Τι πάτε να δείξετε δηλαδή. Ότι ενδιαφέρεστε τάχα τόσο πολύ και ότι εκτελείτε ύψιστες υπηρεσίες; Και νομίζετε ότι τα χαφτουμε;
    Να είμαστε και λίγο σοβαροί.
    Και εξηγουμαστε. Το Πάσχα είναι στίς 24 Απριλίου. Είναι δυνατόν να πληρωθούμε μετά το Πάσχα; Δηλαδή μετά τις 27 Απριλίου; Και νά τά κάνουμε τα λεφτά τότε τί; Δηλαδή με τι λεφτά θα ψωνίσει ο κόσμος για το Πασχαλινό τραπέζι; Και πώς θα κινηθεί η αγορά αν η κυβέρνηση δεν πληρώσει μισθούς και συντάξεις πριν το Πάσχα;
    Είναι αυτονόητο ότι η Κυβέρνηση θα πληρώσει μισθούς και συντάξεις νωρίτερα. Οπότε περιττεύει οποιαδήποτε φιλότιμη προσπάθεια σας...
    ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την γουρλοματα,μην ξεχασετε να ξαναψηφησετε.Λατρευει το στρατευμα και το αποδεικνυει καθημερινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οτι θα ισχύσει για όλους υπαλλήλους δημοσίου θα ισχύσει και για τους στρατιωτικούς. Δεν καταλαβαίνουν οι δήθεν συνδικαλιστές ότι με τέτοια αιτήματα με βλακωδη αιτιολογία προκαλούν αδίκως καταλυτών στρατιωτικών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά δεν σάς κόβει???
    Θα αφήσει απλήρωτους 3.000.000 συνταξιούχους το Πάσχα,και θά τούς πληρώσει μετά????
    Αλλά τί ρωτάω????
    Το κακό με σάς είναι ότι ψηφίζετε κι όλας......
    Κατάντια............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για άγνωστο Τετάρτη, Μαρτίου 30, 2022 6:31:00 π.μ.
      Εσένα που σου κόβει κι αρκετά απ 'ότι φαίνεται, διέκρινες στα παραπάνω σχόλια κάποιο που να το έκανε συνταξιούχος; Κρίνε πρώτα την δική σου κατάντια, μετά σκέψου ώριμα και μην "τσουβαλιάζεις" άπαντες τους συνταξιούχος.

      Διαγραφή
  6. Υπάρχει Τελικά Κάποιο Νέο Για την Μισθοδοσία...Πριν Το Πάσχα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Ο ΜΗΣΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή