Αλλαγή Διοικήσεως στις Μεραρχίες του Έβρου (ΦΩΤΟ)

Ι.Μ. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: Μετά από τις πρόσφατες αποφάσεις της Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, τις κρίσεις και τις τοποθετήσεις Υποστρατήγων, το διήμερο 17 και 18 τρέχοντος μηνός Μαρτίου ε.έ., παρουσία του Υποδιοικητού του Δ΄ Σώματος Στρατού Στρατηγού Αστερίου Σαμαρά, πραγματοποιήθηκαν οι Τελετές Παραδόσεως Παραλαβής της XII Μεραρχίας, που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη, και της XVI Μεραρχίας, που εδρεύει στο Διδυμότειχο.

Την Πέμπτη, 17 του μηνός Μαρτίου ε.έ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, κατόπιν αδείας του επιχώριου Μητροπολίτου, προέστη της Τελετής Παραδόσεως της Διοικήσεως της ΧΙΙ Μεραρχίας από τον απερχόμενο Υποστράτηγο Σταύρο Παπασταθόπουλο στον αναλαμβάνοντα Υποστράτηγο Παναγιώτη Καβιδόπουλο.

Την επόμενη, 18 του μηνός Μαρτίου ε.έ., ο Σεβασμιώτατος προέστη της Τελετής Παραδόσεως της Διοικήσεως της XVI Μεραρχίας από τον απερχόμενο Υποστράτηγο Αναστάσιο Αλεξιάδη στον αναλαμβάνοντα Υποστράτηγο Θεόδωρο Χατζηγεωργίου.

Κλικ για μεγέθυνση:

ΠΗΓΗ: vimaorthodoxias.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Αυτό το στήσιμο της τέντας και η τοποθέτηση των Ανώτατων αξιωματικών δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει; Και οι άλλοι προσκεκλημένοι να είναι εκτεθειμένοι έξω απ' την τέντα; Τι σηματοδοτεί η τέντα; Έχει ανάγκη ο αξιωματικός να προστατεύεται από μια τέντα, όπως αυτές πού βάζουν σέ διάφορες δεξιωσεις και στη θάλασσα; Και απ' ότι βλέπω ούτε καύσωνα έχει ούτε βροχή έχει!
    Μα είστε σοβαροί κύριοι; Για συνέλθετε.... Σας γελάνε όσοι το βλέπουν... Δηλαδή θα πάτε να πολεμήσετε με τέντες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή