Λουτράκι: Παρουσία Υπαρχηγού ΓΕΣ η παράδοση – παραλαβή της Διοίκησης ΣΜΧ (ΦΩΤΟ)

Λουτράκι: Παρουσία Υπαρχηγού ΓΕΣ η παράδοση – παραλαβή της Διοίκησης ΣΜΧ (ΦΩΤΟ)

Στην τελετή Παράδοσης – Παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου, την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, παρευρέθη ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, όπου και τέλεσε την Ακολουθία «Δι' αλλαγήν Διοικήσεως», πλαισιούμενος από τους συνοδούς του Κληρικούς.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε ενώπιον του Υπαρχηγού του ΓΕΣ Αντιστράτηγου κ. Γεωργίου Κέλλη, ενώ παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Γκιώνης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας κ. Χαράλαμπος Τετράδης, ο Λιμενάρχης Κορίνθου κ. Παναγιώτης Κοντός και η Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου κ. Μάρθα Μυστακίδου.

Μετά το πέρας της τελετής ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Διονύσιος ευχήθηκε τόσο στον τ. Διοικητή της Σχολής Μηχανικού και προαχθέντα σε Υποστράτηγο, Διευθυντή της Διεύθυνσης Μηχανικού του ΓΕΣ κ. Λεωνίδα Παπαλεωνίδα, όσο και στον αναλαμβάνοντα νέο Διοικητή της Σχολής κ. Χαράλαμπο Ακρίβο, Ταξίαρχο, να διοικούν χρηστά και να υπηρετούν με ζήλο την Πατρίδα και το Όπλο του Μηχανικού, από τις νέες τους θέσεις, με την βοήθεια του Αγίου Θεού και τις ευλογίες της Εκκλησίας μας!

Κλικ για μεγέθυνση:

ΠΗΓΗ: dogma.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια