Παράδοση-Παραλαβή του ΔΣ της ΕΑΑΑ (ΦΩΤΟ)

Παράδοση-Παραλαβή του ΔΣ της ΕΑΑΑ (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων η τελετή παράδοσης - παραλαβής των καθηκόντων του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (Ε.Α.Α.Α), από τον Αντιπτέραρχο (Ι) ε.α Σπυρίδων Καββούρη, στον Αντιπτέραρχο (Ι) ε.α Κωνσταντίνο Τζαβέλλα.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Α/ΓΕΕΘΑ, Ταξίαρχος (Ι) Κων/νος Ζολώτας, ο εκπρόσωπος του Α/ΓΕΑ, Ταξίαρχος Δημήτριος Φανάρας, ο Υποπτέραρχος (ΙΓΥ) Παναγιώτης Κωστόπουλος ΓΕΑ/ΔΥΓ, ο Επίτιμος Α/ΓΕΑ, Πτχος (Ι) ε.α. Γεώργιος Μαυράκης, ο Επίτιμος Πρόεδρος ΕΑΑΑ και επίτιμος Α/ΑΤΑ, Απτχος (Ι) ε.α. Βασίλειος Κατσαντώνης, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ, Ατγος ε.α. Σταύρος Κουτρής, ο Πρόεδρος ΕΑΑΝ, Ανχος ε.α. Θεοδ. Γερούκης, ο Γραμματέας του τομέα Άμυνας του ΚΙΝΑΛ, Απτχος (Ι) ε.α. Θωμάς Χατζηαθανασίου, ο αντιπρόεδρος του ΣΑΣΙ και πρόεδρος του Κέντρου Αριστείας Ακρόπολις, Σμχος ε.α. Αναστάσιος Μπασαράς, ο πρόεδρος του ΣΑΣ, Σμχος ε.α. Δημήτριος Φαλτάιτς, ο πρόεδρος του ΣΑΣΥΔΑ, Τξχος ε.α. Γεώργιος Ρούσσος, οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των Παραρτημάτων της Ε.Α.Α.Α και μέλη της ΕΑΑΑ.

Τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους στην Ένωση επιδόθηκαν στους απερχόμενους: Τον πρόεδρο της ΕΑΑΑ, Απτχο (Ι) ε.α. Σπυρίδων Καββούρη, τον αντιπρόεδρο της ΕΑΑΑ, Υπτχο ε.α. Γεώργιο Χρήστου, το μέλος του ΔΣ της ΕΑΑΑ, Σμχο ε.α. Πιέρρο Πλατάνα, τον πρόεδρο της ΕΑΑΑ/Παράρτημα Μαγνησίας, Ασμχο ε.α. Νικόλαο Τσεκούρα, τον πρόεδρο της ΕΑΑΑ/Παράρτημα Πρέβεζας, Σμχο ε.α. Αθανάσιο Κεραμιδόγλου. Για τον αποβιώσαντα πρόεδρο της ΕΑΑΑ/Παράρτημα Ηρακλείου την πλακέτα παρέλαβε ο νέος πρόεδρος, Σχος ε.α. Αντώνιος Τζιερτζής. Οι πρόεδροι της ΕΑΑΣ κ. Κουρτής και ΕΑΑΝ κ, Γερούκης επέδωσαν αναμνηστικές πλακέτες στον παραδίδοντα πρόεδρο κ. Καββούρη.

Ομιλία παραδίδοντος προέδρου Απτχου (Ι) ε.α. Σπυρίδων Καββούρη

Ομιλία παραλαμβάνοντος προέδρου Απτχου (Ι) ε.α. Κωνσταντίνου Τζαβέλλα

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ο νεος προεδρος της ΕΑΑΑ Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α Κωνσταντίνος Τζαβέλλας προερχεται . απο τον σκληρο πυρηνα της ΝΔ να δουμε τι θα κανει με τον Ν4093/2012 που αφορα κια τον ιδιο.Αν και η κυβερνηση φροντισε να αυξησει συνταξεις προερχομενων απο ΑΣΕΙ ειδικων καθηκοντων επλιζυμε να μην αδιαφορησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή