ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΑΡ. 22: Διορθώθηκε λάθος του ΕΦΚΑ-Αναρτήθηκε το σωστό με... 3 στήλες

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΑΡ. 22: Διορθώθηκε λάθος του ΕΦΚΑ-Αναρτήθηκε το σωστό με... 3 στήλες

Σε συνέχεια της ανάρτησής μας ΕΔΩ.

Διόρθωσε το λάθος του ο ΕΦΚΑ και τελικά στο έντυπο του ενημερωτικού σημειώματος σύνταξης ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 περιλαμβάνονται οι 3 στήλες: α) ΠΟΣΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ/ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΠΑΡ. 2α, ΑΡΘ. 14 (ΠΑΛΑΙΟ ΠΟΣΟ), β) ΠΟΣΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΡΘ. 14 & 33 Ν.4387/16 και γ) ΠΟΣΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΡΘ. 25 & 29 Ν.4670/20

Υπενθυμίζουμε ότι για να «κατεβάσετε» το ενημερωτικό σας σημείωμα εισέρχεσθε (με χρήση κωδικών TAXISNET) κάνοντας κλικ ΕΔΩ: https://apps.efka.gov.gr/ePensionStatementEFKA.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Ναι καλά τώρα, λάθος; διόρθωσαν; και τι ανέβασαν; αυτή την αηδία με το πολύστηλο για να μας δείχνουν πόσο "τραχανάς" ήταν ο βρούτσης που και καλά μας έφτιαξε; Το σωστό είναι η έκδοση νέας συνταξιοδοτικής πράξης όπου θα φαίνονται όλα, τρόπος υπολογισμού, ποσοστά. Το σωστό είναι να φύγουν οι αντισυνταγματικές κρατήσεις ΕΑΣ ξεας και τα παραυτά πονηρά τεχνουργήματα, βλέπε προσωπική διαφορά, κρατήσεις που υπάρχουν ακόμη στο υπόβαθρο βλέπε κάτω των 55, παραίτηση κλπ. Σωστό είναι η κατάργηση (έλεος) της κράτησης του Ν.4093/12. Σωστά είναι και πολλά άλλα κοι συνάδελφοι για τα οποία όταν τ 'ακούν οι πολιτικοί βγάζουν σπυράκια ή το λιγότερο σφυριζουν αδιάφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι συνταξεις εκαναν μια διαδρομη απο ΠΑΝΩ στο κατω με ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ και μετα ανεβηκαν εκει που ηταν ΠΡΩΤΑ με ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ προεξοφλωντας απορροφηση απο μελλοντικες αυξησεις ....2023-ΔΕν εφαρμοζουν αποφασεις ΣτΕ και βγαζουν νομους για ακυρωση αποφασεων αυτων.
    Ο καλος ο...Βρουτσης σου δινει 120 ευρω αλλα ερχεται ο κακος ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ και σου λεει ωωπ εχεις προσωπικη διαφορα 80 ευρω και αντι η κυβερνηση της ΝΔ να σου δωσει 120 ευρω τελικα σου δινει τα 40 και αυτα σε δοσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν συνταξιούχοι που είχαν μόνο 80ευρω προσωπική διάφορα; και οι 2 είναι το ίδιο ο ένας έβαλε την θηλιά και ο άλλος θα την βγάλει σιγά σιγά μετά από το 2030 τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 350 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΑ.ΑΙΩΝΙΑ ΜΟΥ Η ΜΝΗΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή