ΜΤΣ: Ανακοίνωση Καταβολής ΒΟΕΑ Μηνός Ιανουαρίου έτους 2022 (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ)

ΜΤΣ: Ανακοίνωση Καταβολής ΒΟΕΑ Μηνός Ιανουαρίου έτους 2022 (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ)

Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει την  έναρξη χορήγησης  του ΒΟΕΑ για το έτος 2022, στα δικαιούμενα τέκνα των μετόχων και μερισματούχων του, με αμετάβλητη τιμή μεριδίου.

Οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν κατά απόλυτη σειρά με βάση το μήνα υποβολής και τον αριθμό πρωτοκόλλου της σχετικής αίτησης, στους ατομικούς λογαριασμούς εκάστου.

Για τα τέκνα που υπέβαλαν αίτηση κατά τον μήνα ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ του έτους 2022, θα πρέπει να προσκομίσουν ή να αποστείλουν προς το ΜΤΣ, Φορολογική Ενημερότητα στο όνομά τους και με την ένδειξη: «Για είσπραξη χρημάτων από φορείς του Δημοσίου πλην Κεντρικής Διοίκησης», το αργότερο μέχρι 28-03-2022 και να έχει ισχύ, τουλάχιστον μέχρι 11-04-2022.

Τρόποι αποστολής της φορολογικής ενημερότητας: ταχυαποστολή (courier) ή FAX: 2103233375 ή μέσω e-mail: mts-voithimata@army.gr (σε μορφή pdf)

Σας γνωρίζουμε ότι η παραλαβή ή μη των φορολογικών ενημεροτήτων μέσω ταχυαποστολής (courier) πιστοποιείται από τις αρμόδιες εταιρείες ταχυαποστολών.

Αποστολή Στοιχείων στη Διεύθυνση :
Μετοχικό Ταμείο Στρατού
Κολοκοτρώνη 13
Τ.Κ. 10562 - Αθήνα

Με την ένδειξη Φορολογική Ενημερότητα για ΒΟΕΑ.

Αθήνα, 11 Μαρ 2022
-Ο-
Γενικός Διευθυντής του ΜΤΣ
Σχης(Ο) Δημήτριος Αντώνογλου

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Λ@@@@@. Εκατοντάδες στρατιωτικοί που κάναμε αίτηση προκαταβολής εφάπαξ, από τα δικά μας λεφτά δηλαδή, μας απάντησαν ότι δεν θα πάρουμε ούτε ένα ευρώ με την δικαιολογία ότι πήραμε πέρυσι. Προσωπικά πέρυσι ζήτησα όπως δικαιούμαι 20000 ευρώ για επισκευή της παλιάς μου οικίας και μου έδωσαν 3000. Σε ποιους ρε α@@@@@@@ δεν δίνεται λεφτά? Δικά σας ειναι? Έχω μπει οικογενειακά μέσα για μέσα οικονομικά. Η βενζίνη θα πάει στα 2,5 ευρώ άμεσα, το πετρέλαιο στα 2 και σε λίγους μήνες αυτά τα δύο δεν θα θα παίρνεις ούτε με 5 ευρώ το λίτρο,. Κ@@@@@ μας καταστρέψτε όλους, αλλά θα τα πουμε στις εκλογές, που αυτό είναι το λιγοτερο αλλά να γνωρίζεται α@@@@ ότι δεν θα μείνουμε μονο σε αυτο. Θα γυρίσει ο τροχός και θα κλάψουν μανούλες. Εδώ είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Λογαριασμός του ΕΦΑΠΑΞ βούλιαξε. Ευθύνες υπάρχουν. Για το ΒΟΕΑ τι να πει κανείς? Προκαταβολές από το 2017. Εκκαθάριση πότε? Όταν το επιτρέψουν οι συνδικαλιστές. Προσέξτε την παραγραφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή