«Κλείδωσε» ο Νίκος Χαρδαλιάς για το επικρατείας!

«Κλείδωσε» ο Νίκος Χαρδαλιάς για το επικρατείας!

Την χρυσή τομή φαίνεται ότι βρήκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τόσο για να επιβραβεύσει το Νίκο Χαρδαλιά για την προσπάθεια του, όσο και για να κλείσει το μέτωπο με τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη τον οποίο είχε χρησιμοποιήσει ως «σάκο του μποξ» για να καλύψει τις ευθύνες του Χρήστου Στυλιανίδη στην πρόσφατη πανδημία.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αποδείχτηκε πολύ πιο αποτελεσματικός από τους διαδόχους του, ακόμα και σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Ως κορυφαίος αυτοδιοικητικός όμως, αποτελούσε μία χρυσή επιλογή για τις επόμενες εκλογές, λαμβάνοντας το χρίσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την υποψηφιότητά του στην περιφέρεια Αττικής.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναβαθμίσει σε κεντρικό και πρωταγωνιστικό ρόλο το Νίκο Χαρδαλιά, του οποίου η δημοφιλία έχει παραμείνει αλώβητη, όταν φτάσουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές. Ρόλος που θα ταυτίζεται με την επικοινωνία.

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να τον τοποθετήσει σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας της Ν.Δ.

ΠΗΓΗ: newsbreak.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Ποια δημοφιλία του έχει παραμείνει αλώβητη βρε ψιττακοί; Από τους πιο αντιπαθείς και ανίκανους πολιτικάντηδες είναι ο κύριος ''εκκενώστε''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα εξηγείται γιατί γυρίζει καθημερινά ανά την Ελλάδα και φορτώνει με έξοδα τον κρατικό προϋπολογισμό. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο θα περνάει ο καιρός θα βλέπουμε πολλά γραμμάτια να εξοφλούνται. Μέχρι την κάλπη θα δείτε τι ρόλο έπαιξε ο καθένας που κουνούσε και κουνάει το δάκτυλο στον μακάκα Έλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή