Ο Α/ΓΕΣ δίνει λύση και επιστρέφουν στο ΓΕΣ οι Διευθύνσεις

Ο Α/ΓΕΣ δίνει λύση και επιστρέφουν στο ΓΕΣ οι Διευθύνσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες του Militaire News τις επόμενες εβδομάδες οι Διευθύνσεις επιστρέφουν στο ΓΕΣ

Όπως αναφέρει το Militaire News:

Όταν ο Αλκιβιάδης Στεφανής έγινε Α/ΓΕΣ, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, το πρώτο που έκανε ήταν να διατάξει την απομάκρυνση των Διευθύνσεων του ΓΕΣ στις έδρες των αντίστοιχων Σχολών Εφαρμογής (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). Δηλαδή η Διεύθυνση Πεζικού μετακόμισε στη Χαλκίδα, η Διεύθυνση Πυροβολικού στη Νέα Πέραμο κτλ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ξεκίνησαν οι πρώτες αναδιαρθρώσεις στο ΓΕΣ με μετακινήσεις Διευθύνσεων του Επιτελείου

Ακόμη και σήμερα ελάχιστοι είναι αυτοί που θεωρούν ότι η συγκεκριμένη απόφαση είχε κάποια χρησιμότητα.

Η απόφαση είχε ληφθεί φυσικά με τη «σύμφωνη γνώμη του ΑΣΣ».

Τα χρόνια πέρασαν, ο Α. Στεφανής έγινε ΥΦΕΘΑ επί κυβερνήσεως ΝΔ και Μητσοτάκη και η παραδοξότητα, καθημερινά να μετακινούνται έγγραφα από και προς τις Διευθύνσεις καθώς και οι αντίστοιχοι Διευθυντές να μετακινούνται πολλές φορές την εβδομάδα στο ΓΕΣ προκειμένου να συμμετάσχουν σε κάποια σύσκεψη, συνεχιζόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Α/ΓΕΣ Χ. Λαλούσης επιτέλους δίνει λύση στο θέμα και τις επόμενες εβδομάδες οι Διευθύνσεις επιστρέφουν στο ΓΕΣ!

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Η Ελλαδίτσα μας δυστυχώς δεν πρόκειται ποτέ να πάει μπροστά. Άλλοι γκρεμίζουν και άλλοι χτίζουν ή και το αντίθετο. Δυστυχώς κανένα δεν τον ενδιαφέρει τι έξοδα δαπανήθηκαν και τη θα δαπανηθούν. Πληρώνουν οι φορολογούμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος θα κουβαλάει όλα τα γραφεία υπολογιστές κτλ;.....οι οπλίτες θητείας ως συνήθως....και κανένας ΕΠΟΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστή απόφαση. Ο Στεφανής για τους δικούς του προσωπικούς λόγους θεωρούσε μαγαζάκια τις διευθύνσεις και τις έδιωξε. Δεν είχε υπηρετήσει ποτέ σε διεύθυνση όπλου και δεν ήξερε τον ρόλο και τη συνεισφορά τους στη λειτουργία του επιτελείου. Απλά ήταν εμμονικός και δεν άκουγε κανένα. Οι καιροί αλλάζουν όμως και τώρα δηλώνει ότι η αγάπη του είναι τα τεθωρακισμένα. Εκεί που έφτινε τώρα γλύφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή