Παναγιωτόπουλος: Στη Βουλή πρόκειται να κατατεθεί το αμέσως προσεχές διάστημα ν/σ για το ΒΟΕΑ

Παναγιωτόπουλος: Στη Βουλή πρόκειται να κατατεθεί το αμέσως προσεχές διάστημα ν/σ για το ΒΟΕΑ

Το αμέσως προσεχές διάστημα πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας το νομοσχέδιο που αφορά το Βοήθημα Οικογενειακής-Επαγγελματικής Αυτοτέλειας (ΒΟΕΑ).

Αυτό γνωστοποίησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε ερωτήσεις που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ, Διονύσης Σταμενίτης με θέμα «Καταβολή βοηθήματος (ΒΟΕΑ) στα τέκνα των στελεχών Στρατού και Σωμάτων Ασφαλείας» και 22 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Καθυστερήσεις και παραδοξότητες στην καταβολή του Βοηθήματος Οικογενειακής – Επαγγελματικής Αυτοτέλειας (ΒΟΕΑ)».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος διευκρίνισε ότι είχε προηγηθεί ολοκλήρωση της σχετικής νομοτεχνικής επεξεργασίας από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και συμφωνία, οπότε «το τελευταίο αναδιαβίβασε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας την τελική μορφή του σχεδίου νόμου, το οποίο πρόκειται να κατατεθεί, τελικά από μέρους μας, στη Βουλή των Ελλήνων το αμέσως προσεχές διάστημα».

Η σχετική απάντηση του ΥΕΘΑ ΕΔΩ.

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. "Το αμέσως προσεχές διάστημα" μάλιστα, εντάξει, όπως ακριβώς και το νομοσχέδιο για την άρση της κράτησης του ν.4093, τόσο σύντομα κι απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα και άλλο ανέκδοτο σε λίγο ενα stayer θα ξεφορτώσει νομοσχέδια του υπουργείου άμυνας στη Βουλή, που είναι η κατάργηση του 4093/12;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μην ξεχασει, σαν τροπολογια, την παυση κρατησης 4093/12, στα μερισματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπομονή έρχονται οι εκλογές, έρχονται και τα νομοσχέδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχετε να φάτε ήττα από απόστρατους, και γενικά συνταξιούχους , θα το φυσάτε καιδεν θα κρυώνει, και είναι και πολλοί γαμωτο, κάτι θα έχει έρθει στα αυτιά σας εκεί πάνω δεν μπορεί ε??? Ξέρετε εσείς τώρα πρίν τίς εκλογές να αρχίζετε να δίνετε τυρακια...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το περιβόητο σχέδιο δεν αφορά το ΒΟΕΑ αλλά το μέρισμα από το οποίο συμπαρασύρεται και το ΒΟΕΑ. Μακάρι να προχωρήσει γιατί εκκρεμούν αιτήσεις από το 2017 αλλά δεν το βλέπω. Ψεύτης να βγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...πολύ γρήγορα θα πάει για απόσυρση και αυτός.Οι απόστρατοι θα του θυμίσουν πως όταν καβαλικευεις το καλάμι,η προσγείωση είναι πάντα επώδυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...πολύ γρήγορα θα πάει για απόσυρση και αυτός.Οι απόστρατοι θα του θυμίσουν πως όταν καβαλικευεις το καλάμι,η προσγείωση είναι πάντα επώδυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το αμέσως
    ως προσεχες διάστημα, σκεφτόμαστε να σας μαυρίσουμε στην κάλπη κ. ΥΕΘΑ..... Θα πεσει πολυ γέλιο κ. ΥΕΘΑ. Μας δουλευεις εσυ? Εσυ να δεις τι δουλεια θα φας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λίγο υπομονή σε όλους μέχρι τις εκλογές. Μετά τα λέμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά.... Από το 2018 και ακόμα τίποτα.... Μην δουλεύετε τόσο πολύ... Θα πάθετε υπερκόπωση.... Θα έρθουν οι εκλογές.. δεν θα έρθουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή