Τι είπε ο Χαρδαλιάς για χορήγηση επιδόματος αγοράς γυαλιών οράσεως μελών οικογενειών στελεχών ΕΔ

Τι είπε ο Χαρδαλιάς για χορήγηση επιδόματος αγοράς γυαλιών οράσεως μελών οικογενειών στελεχών ΕΔ

«Στο πλαίσιο αναθεώρησης του ΠΔ 432/1983 (Α'162) και κατόπιν συγκρότησης διακλαδικής επιτροπής, βρίσκεται σε επεξεργασία νέο σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, στο οποίο, μεταξύ άλλων, υφίσταται και διάταξη έγκρισης δαπάνης για την κάλυψη εξόδων αγοράς γυαλιών οράσεως για τα μέλη οικογενείας των στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων, κατά τα προβλεπόμενα για τους ασφαλισμένους του Δημοσίου».

Αυτό γνωστοποίησε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης και Θανάσης Παφίλης με θέμα «Χορήγηση επιδόματος στα μέλη οικογενειών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, σχετικά με την αγορά γυαλιών οράσεως».

Η σχετική απάντηση του ΥΦΕΘΑ ΕΔΩ.

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Για να γίνουν τα αυτονόητα πρέπει να συσταθούν Διακλαδικές Επιτροπές. Τόση δυσκινησία τόση αναποτελεσματικότητα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχαχαχα!
    Ζητω ο ελληνικός στρατός!
    Ζητω το έθνος!
    Τριχες κατσαρες και κορδελατες.
    Απο το 2009 και τους ανεκδιηγητους ΠαπανδρεηδοΣαμαροΒενιζελοΠαπαδημες, τα παντα (οτι υπηρχε τελος παντων), εχουν πιασει πατο.
    Βασικοι Πυλωνες του Έθνους οπως η Αμυνα, Ασφάλεια, Παιδεία, Υγεια, Ιστορικη Μνημη κλπ, θυσιάστηκαν στον βωμο του δηθεν δημοσιου χρεους (βλεπε περιουσια του ελληνικού λαού, που κατακλεψαν τα (ανθ)ελληνικα αποκομματα).
    Ζουμε τραγελαφικές καταστασεις, με τον κάθε σκυλακακη, στουρναρα, παπαντωνιου, σταικουρα και λοιπους πουθεναδες, να αποφασιζουν για το αν θα ζουμε φυσιολογικά εκατομμύρια Έλληνες.
    Κατα τα αλλα, ζουμε σε φυσιολογικη χωρα οπως διατείνεται και ο κ(ρυφτ)ουλης..
    Οτι να ναι..
    Δεν σωνομαστε με τίποτα λεμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλύτερα στον ΕΟΠΥΥ να τελειώνουμε... Πήραν προσωπικό ειδικευμένο για τα εμβολιαστικα κέντρα, για τα hot spots, για κάθε λογής εκδήλωση και από την άλλη η εισαγωγή στις σχολές (ειδικά νοσηλευτών) στα τάρταρα.. όσο για το νοσοκομείο για τις οικογένειες (ΝΙΜΤΣ) είχε τρεις μήνες χωρίς διοίκηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι διεθνιστες νεοδημοκρατες επι τω εργω.Με αρωμα παλιου πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατάντια, χαρδαλιάδες στο τιμόνι των ενόπλων δυνάμεων, καληνύχτα Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι στρατηγοί κλαψουρίζουν γιατί όταν αποστρατεύονται όπου τους βρούν τους βρίζουν. Πιστεύω να το ξέρουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα σας πω την προσωπική μου μαρτυρία. Έπρεπε να κάνω μαγνητική. Πάω σε στρατιωτικό νοσοκομείο μου λένε σε 3 ή 4 μήνες. Διαφορετικά κάνε εισαγωγή για να την επισπεύσεις. Δεν καταλαβαίνω λέω τη λογική σας. Εφόσον θα την κάνω τελικά, γιατί να δεσμεύσω κρεβάτι, φαγητό και λοιπές υπηρεσίες και να αυξήσω επί της ουσίας το κόστος? Ε έτσι γίνεται μου λένε. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ. Έκανα λοιπόν μία ιδιωτική ασφάλεια ετήσια της τάξεως των 160 Ευρώ για εξετάσεις. Καλύπτει εξετάσεις αξίας μέχρι 2.000,00 Ευρώ ετησίως. Με απλές διαδικασίες - σε μεγάλα κέντρα και κυρίως άμεσα. ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Θα κάνω και για νοσηλεία. Τους βαρέθηκα για να μην πω τους σιχάθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή