Αττική Οδός: Επέμβαση ΕΔ για διάσωση εγκλωβισμένων οδηγών

Αττική Οδός: Επέμβαση ΕΔ για διάσωση εγκλωβισμένων οδηγών

Φόβοι για τους οδηγούς που παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό - Επεμβαίνει ο στρατός

Επεμβαίνει ο στρατός για να απεγκλωβίσει τους οδηγούς που βρίσκονται από το πρωί κολλημένοι στην Αττική Οδό. Η έξοδος των οχημάτων θα γίνει από Κηφισίας, Δουκ. Πλακεντίας, Μαραθώνος και Πεντέλης.

«Το μέλημά μας είναι πώς θα βγάλουμε τον κόσμο από την Αττική Οδό», αναφέρουν πηγές ενώ στις 20:00 θα κάνει δηλώσεις ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης. Επίσης, αύριο κηρύσσεται αργία παντού, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Εικόνες που παραπέμπουν σε χιονοδρομικό κέντρο και όχι στον πιο σύγχρονο -θεωρητικά- δρόμο ενός προηγμένου κράτους συνεχίζει να συναντάει κανείς στην Αττική Οδό το απόγευμα της Δευτέρας, με το σκοτάδι να δυσκολεύει πλέον την κατάσταση για τους εγκλωβισμένους οδηγούς.

Εκατοντάδες οδηγοί βρίσκονται στα όριά τους, καθώς βρίσκονται στο σημείο από το πρωί χωρίς νερό και φαγητό. Όσοι έχουν ανοικτές τις μηχανές τους για να ζεσταθούν αναμένεται πολύ σύντομα να αντιμετωπίσουν και το πρόβλημα της... βενζίνης, κάτι που αν συμβεί θα τους αφήσει χωρίς θέρμανση σε συνθήκες πολικού ψύχους.

«Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι άνευ προηγουμένου. Είμαστε με το βανάκι του ΑΝΤ-1 εδώ και τέσσερις ώρες μετά την Κάντζα, 200 μέτρα πριν τον περιφερειακό του Υμηττού. Πολλοί οδηγοί, οι νεότεροι σε ηλικία αφήνουν τα αυτοκίνητά τους και πηδούν από τις μάντρες της Αττικής οδού προκειμένου να φύγουν από το σημείο. Ωστόσο οι μεγαλύτερης ηλικίας που δεν μπορούν είναι εγκλωβισμένοι εδώ και ώρες. Θα θρηνήσουμε θύμα, έρχεται βράδυ», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Newsbomb.gr, ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Περρής.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. Τζάμπα εργάτες χωρίς να πληρωθούν τίποτα. Τώρα που ειναι οι κρίσεις οι στρατηγοί είναι ικανοί να κατεβάσουν στρατό από τον Εβρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επεμβαινει ο Στρατος υπο τις οδηγιες της ΕΛ.ΑΣ και Π.Υ.Οσο για πληρωμη ειναι στα καθηκοντα τους ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαντες εξαφανισμενοι.Μονο στα πρωιναδικα,με υφος χιλιων καρδιναλιων να εξηγησουν τι;Οτι ειναι αχρηστοι;Πολυ λιγες οι μερες τους.

      Διαγραφή
  3. Γι'αυτό τον Μάρτιο θα διώξουν όλους πάνω από τα 50. Γιατί είναι γέροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεχρι το Πασχα και πολυ λεω,θα δινει παραστασεις στην χωρα ο θιασος νδ α.ε.Απο κει και περα θα παρουν οτι τους αξιζει και τραγουδαει ο κοσμος στον δρομο.

      Διαγραφή
  4. Ενα μεγαλο θεατρο σκιων ολη η κυβερνηση.Εξαφανισμενοι απαντες,και τρεχουν τα θυματα αμισθι,μηπως και καταφερουν να σωσουν αυτα που δεν σωζονται απο την πανελληνια χλευη του κοσμου.Μερες μετρανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος Στρατός πλάκα κάνετε? Κανά 2 μαθητές της Ευελπίδων είδαμε. Προσοχή, όμως, μην διαταραχθεί το όραμα του 2+1+1=4 έτη παραμονής του οραματοποιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τι είναι ρε οι ΕΔ, οι φιλιππινέζες και οι δούλοι της κάθε Αττικής καραγκιοζοπαρόδου και του κάθε ιδιώτη που βρίσκει και τα κάνει στην μπανανία σας; Και με ποιο δικαίωμα ο κάθε αρχηγισκος αποφασίζει και διατάσσει κατά το γκαυλούν. Που είναι οι υπόλοιποι που πρέπει να λειτουργήσουν όπως προβλέπεται; Που είναι η πολιτική προστασία; Που είναι η πυροσβεστική; Που είναι η περιφέρεια και οι δήμοι, μόνο ρουβαδες και πυροτεχνήματα; Που είναι τα μηχανήματα και οι διαβεβαιώσεις της εταιρίας καραγκιοζοπαρόδου; Που είναι τα μηχανήματα και οι διαβεβαιώσεις της ΔΕΔΗΕ-ΑΔΜΗΕ; Αλλά είπαμε φταίει ο κακος μας ο καιρός που έλεγε και ένα παλιό τραγουδάκι. Και ποιος σας είπε ρε άχρηστοι ότι από την είσοδο της Κηφισιάς μέχρι τον Καρέα στο κέντρο της Αθήνας, στον πιο ακριβό κλειστό δρόμο του κόσμου όλου παρακαλώ, πρέπει να έχω αλυσίδες, χιονολαστιχα, αλάτι, νερό προμήθειες και γεννήτρια στο αυτοκίνητο μου, τι έχω το zombi van και ήρθε η αποκάλυψη; Α να χαθείτε ρε, α να χαθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο απογοήτευση για τη συμμετοχή της ΣΣΕ στον απεγκλωβισμό στην Αττική οδό!!! Που είναι τα περιβόητα κομάντα της Ζ΄ΜΑΚ, του ΕΤΑ και του ΚΕΕΔ, που είναι ετοιμοπόλεμα, εκπαιδευμένα, έμπειρα και παίρνουν αποζημιώσεις εξάμηνων και συντηρήσεων... ΑΑΑ ναιιι μήν τολμήσει κανένας να πειράξει τα παιδιά του μεγάλου προστάτη!! Όπως όλοι ξέρουν και λένε μόνο μπερέ-φραπέ - εφέ -μπουφέ είναι αυτοί!!! ¨Οσο για τον κακομοίρη και μικρούλη ΑΓΕΣ τί να πεί??? είπαμε είναι ...βολικός και φοβισμένο ανθρωπάκι μπροστά στον ... αυτοκράτορα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο για το σχόλιο. Οι ατσαλάκωτοι δεν είναι για αυτά.

      Διαγραφή
  8. Σκεφτειτε οτι υπαρχουν ακομα ανθρωποι καθυστερημενοι,που ακομα και τωρα προσπαθουν να δικαιολογησουν τις αντιδρασεις του κρατικου μηχανισμου.Αυτοι ανηκουν στο πανθεον της ηλιθιοτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Αττική Οδός είναι ιδιωτική εταιρία. Έπρεπε η ίδια να είχε προνοήσει και μεριμνήσει για οποιαδήποτε κατάσταση σαν κι αυτή. Ο στρατός πάντα θα είναι το αποκούμπι του οποιουδήποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη η κυβερνηση και η περιφερεια ειναι αμοιροι ευθυνων;Τι αλλο θα ακουσουμε απο τα κυβερνητικα παπαγαλακια;

      Διαγραφή