Άμυνα: Απαραίτητη μια συνολική μεταρρύθμιση

Άμυνα: Απαραίτητη μια συνολική μεταρρύθμιση

Παναγιώτης Γκαρτζονίκας - ΠΗΓΗ: liberal.gr

Τα τελευταία χρόνια, εδώ και δεκαετίες μάλλον, ακούγεται συχνά η λέξη μεταρρυθμίσεις. Τα πεδία στα οποία αναφέρονται συνήθως οι μεταρρυθμίσεις είναι η παιδεία, η υγεία, η δικαιοσύνη και η δημόσια διοίκηση. Και όντως, παρά τις συζητήσεις, μελέτες, διακηρύξεις αλλά και την πρόσφατη οικονομική κρίση, αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι οι μεταρρυθμίσεις δεν έχουν προχωρήσει στη χώρα μας και η συζήτηση συνεχίζεται. Κρίνουμε ωστόσο ότι ένας χώρος στον οποίο εξίσου, αν όχι περισσότερο, χρειάζονται μεταρρυθμίσεις, είναι ο χώρος της άμυνας...

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου:

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΛΛΙΑΣ (ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞ/ΚΟΣ ε.α )Παρασκευή, Ιανουαρίου 21, 2022 8:00:00 π.μ.

    ΦΟΒΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμμμ, εδώ ένας κακόβουλος παρατηρητής μπορεί να σχολιάσει ότι, όταν κάποιος και κυρίως ανώτατος βρίσκεται σε οποιαδήποτε θέση στο εξωτερικό ( που δεν γνωρίζουμε και τα αντικειμενικά κριτήρια εκλογής, γενικώς) και παντελονιαζει με σιγουριά τεράστιες αμοιβές ( σε σχέση με τις ντόπιες βαλκανικές, επιπρόσθετα και όλες τις άλλες απολαβές), γενικώς και εξ αδιαιρέτως ποιεί την νύσσαν τουτέστιν κάνει το κουνέλι. Μετά όταν αποστρατεύεται και κερδίσει στο δικαστήριο και τον τίτλο του αγεεθα (αντίκτυπο στα μερίσματα, κτερίσματα κλπ) κάθεται στο ωραίο σπιτάκι του (από το οποίο ως πρώην προνομιούχος αυτός και σίγουρα η οικογένεια του έχουν να μετακινηθούν τα τελευταία 25 χρόνια) και στο σινιε γραφειακι του και αρχίζει τις περισπούδαστες θεωρίες και υποδείξεις. Αλλά εγώ είμαι καλόβουλος και αντιπαρέρχομαι τις οποίες κακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με δυο τρεις λεξούλες θα μπορούσες να πεις σοβαρότερα πράγματα.

      Διαγραφή
  3. Απο διαπιστωσεις και απο το τι θα επρεπε να ειχε γινει που δεν εγινε,εχουμε χορτασει.Αλλα ομως οταν καποιοι απο θεσεις Ανωτατων,υπηρετουν στην ενεργεια συμφωνουν παντα φωτογραφιζομενοι με την εκαστοτε κυβερνηση,δεχομενοι αμιλητα το πετσοκομα και τον εξευτελισμο των ΕΔ.Βλεπε Hot spot.Τα προπαγανδιστικα λοιπον αρθρα κρατηστε τα για τις μεταξυ σας ανταμωσεις στα αμμολουτρα μετα αφεψηματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τους συνταξιούχους 52+ , δηλαδή το χουντικό σύστημα ιεραρχίας , προαγωγών και κρίσεων καμμία πρόταση βελτίωσης. Οπότε μάλλον το άρθρο είναι φοβερά υποστηρικτικό του κατεστημένου και των μη αλλαγών. Όταν θα μπουν οι απ'έξω να φτιάξουν τον στρατό θα σημάνει η έναρξη της διάλυσης. Πιθανόν εποφθαλμιούν οι "απ'έξω" και οι ορντινάτσες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μία πολύ φιλική, μα πάρα πολύ φιλική συμβουλή στους πολύ αξιόλογους και αγαπητούς admins του πολυαγαπημενου μας blog, χωρίς να είναι σε καμμία περίπτωση υπόδειξη: Ίσως είναι καλό να μην αναδημοσιεύετε τέτοιου είδους αναλύσεις και άρθρα ε.α ανωτάτων που έφθασαν στους ανώτατους βαθμούς και που ίσως δεν πολυασχολήθηκαν γενικά και ειδικά με κάτι ουσιαστικό, πέραν των γνωστών τετριμμένων. Όλοι γνωριζόμαστε στις ΕΔ. Για αρκετούς από αυτούς αποτελεί "ύβρις" με την αρχαία σημασία της λέξης. Έτσι και αλλιώς "Μετά Χρίστον ουδείς προφήτης".
    Εάν τώρα τα "hits" είναι πολλά και λόγω των σχολίων, ε τότε χαλάλι σας και όταν γράφεις τετοια θα υποστείς και την ανάλογη κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή