Ο Θου Βου του ΥΕΘΑ

Ο Θου Βου του ΥΕΘΑ

Σύμφωνα με χθεσινό (22/01/2022) δημοσίευμα της εφημερίδας «Political» (Μετατροπή σε κείμενο από staratalogia.gr):

Στο παρελθόν είχαμε ξαναγράψει από αυτήν τη στήλη για τον Διευθυντή του Υπουργού στο Εθνικής Άμυνας με τα αρχικά Θ.Β., τον αποκαλούμενο στο υπουργείο και «Θου Βου Πράκτωρ 007»!

Ο συγκεκριμένος διατείνεται ότι ελέγχει τα πάντα στο υπουργείο και παρακολουθεί από το σύστημα ελέγχου καθημερινά ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει στις πτέρυγες των Αρχηγών, του Υφυπουργού και του Γενικού Γραμματέα. Εν συνεχεία ενημερώνει τον πολιτικό προϊστάμενό του για όλες τις επαφές που έπιασε το άγρυπνο μάτι του!

Όπως με ενημερώνουν οι παροικούντες το Υπουργείο, ο Θου Βου είναι σε δύο πράγματα πολύ καλός: στην παρακολούθηση/ενημέρωση και σε ένα ακόμη πιο ιδιαίτερο. Όταν βρίσκεται στο γραφείο του υπουργού εν ώρα σύσκεψης ή σε ώρα επισκεπτών, πετάει σοκολατάκια στον πολιτικό του προϊστάμενο για να τον γλυκαίνει!

Θα επανέλθω με πιο γαργαλιστικές λεπτομέρειες λίαν συντόμως…

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Η ξεφτυλα σε ολο της το μεγαλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @@@@@ από αυτά που φωλιάζουν δίπλα στην ηγεσία. Έχει πολλά και είναι άχρηστα για δουλειά μόνο ρουφιανιά και ίντριγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα καλά να πετάει τα σοκολατάκια λές και ο προιστάμενος είναι σκυλάκι σαλονιού; Τι να πει κανείς για το @@@@@@, ή όπως λέει και ο Λ. Πιραντέλο "έτσι είναι, εάν έτσι νομίζουν...... και αισθάνονται. Πάντως αυτά τα "γαργαλιστικά" διαβάζουν και οι @@@@@ και ποιος ξέρει τι σκέφτονται, όπως με τον σμπούντνικ-μπάνος παλαιότερα. Πάντως αυτά τα τυπάκια ΔΕΝ αντιπροσωπεύουν τις Ελληνικές ΕΔ, επ'ουδενί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να του πουμε του Θου Βου ότι εν μέσω οικονομικής κρίσης, μνημονίων κτλ, να μπαίνουν σε αυτό το σπιτικό δύο μισθοί εξωτερικού, το επίδομα της νήσου «Κ» και φυσικά οι δύο μισθοί τους που μεταφράζεται σε αρκετές χιλιάδες το μήνα ,είναι προκληση
    O νόμος 3833/2010,άρθρο 5, Παρ. 6 το απαγορευει σε αντρθγυνο.
    Να του πουμε του Θου Βου είναι παρανομο η θέσπιση θέσης δεύτερου βοηθού ΑΚΑΜ στο Παρίσι, σε μια εποχή που τα οικονομικά είναι πολύ περιορισμένα και όταν το ατομο παει δευτερη φορα εξωτερικο και τυγχάνει ο αδελφός του να είναι στέλεχος και στα όργανα του κόμματος.
    ΑΝ …ΑΝ δεν τα κανει θα του πεταμε ροδοπεταλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι ήταν αυτός και εν ενεργεία.@@@@@@@@@@@...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι πολύ κρίμα, άστοχο και άκομψο, να ταυτίζουμε εξαιρετικούς Ανθρώπους ηθοποιούς με άριστο χαρακτήρα και ήθος που δεν είναι και εν ζωή, με τυχάρπαστα ανθρωπάκια που λόγω γλειψηματος και γνωριμιών καρεκλωνονται σε θέσεις κλειδιά με τελείως μειωμένα έως ανύπαρκτα προσόντα για οποιαδήποτε θέση και τσεπωνουν παχυλές αμοιβές και άλλα ευεργετήματα λόγω ακριβώς αυτών των παραπάνω. Αυτό ισχύει για όλους σε όλες τις κυβερνήσεις που χρόνια τώρα καρπώνονται τον κόπο και τον μόχθο του προσωπικού και των μέσων των ΕΔ, τζάμπο τζάμπα και χωρίς συνέπειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή