Νυχτερινή Αποζημίωση: Οι πρώτες θετικές αποφάσεις της δικαιοσύνης είναι γεγονός! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Νυχτερινή Αποζημίωση: Οι πρώτες θετικές αποφάσεις της δικαιοσύνης είναι γεγονός! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Όπως ανακοινώνει η ΠΟΜΕΝΣ:

Σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε σήμερα η ΠΟΜΕΝΣ, δημοσιεύθηκαν οι πρώτες θετικές αποφάσεις για τη διεκδίκηση των νυχτερινών οι οποίες κάνουν δεκτές τις σχετικές αγωγές.

Πρόκειται για μια σημαντική δικαίωση της ΠΟΜΕΝΣ, η οποία από την πρώτη στιγμή προέτρεψε τους στρατιωτικούς να προσφύγουν με ομαδικές αγωγές για τη διεκδίκηση των νυχτερινών, τη στιγμή που κάποιοι άλλοι συνιστούσαν στάση αναμονής.

Όσοι εισάκουσαν την συμβουλή της δικαιώνονται, καθόσον όπως προκύπτει κερδίζουν αναδρομικά τα νυχτερινά για τα έτη 2017 και 2018, ενώ έχουν ήδη «κλειδώσει» και την διετία 2019 – 2020 εφόσον συμμετείχαν και στις επόμενες ομαδικές διεκδικήσεις. Αντιθέτως, όσοι παρασύρθηκαν από άλλες φωνές και δεν προσέφυγαν έγκαιρα στα Δικαστήρια, σήμερα μπορούν να διεκδικήσουν μόνο την τελευταία διετία (2020-2021) διότι οι αξιώσεις τους για προηγούμενα έτη έχουν παραγραφεί.

Η Ομοσπονδία ευχαριστεί τον νομικό σύμβουλο κ. Ευαγγελάτο Αλκιβιάδη για τον επιτυχή μέχρι σήμερα χειρισμό της διεκδίκησης των νυχτερινών, που φέρνει ως φαίνεται άμεσα και απτά αποτελέσματα για τον κάθε στρατιωτικό.

Ενόψει των εξελίξεων αυτών, και σε συνεννόηση με το δικηγορικό γραφείο του νομικού της συμβούλου και με τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις, οργανώνεται νέος κύκλος ομαδικών αγωγών για όσους δεν είχαν συμμετάσχει στις προηγούμενες διεκδικήσεις.

Συνιστά στους συναδέλφους που δεν έχουν μέχρι στιγμής κινηθεί δικαστικά, να προβούν στις δέουσες ενέργειες ώστε να διασφαλίσουν τουλάχιστον την τελευταία διετία.

Επίσης, καλεί να γραφτούν άμεσα ΟΛΟΙ οι στρατιωτικοί στην Οικογένεια-Ομοσπονδία της ΠΟΜΕΝΣ: https://www.pomens.gr/aitisi-eggrafis.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΟΜΕΝΣ ΕΔΩ

Το σχετικό έγγραφο της Δικηγορικής Εταιρείας ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Κανεις πλεον δεν πιστευει τους ανθελληνες της νδ.μονο κατι χαιβανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή