Δείτε απόφαση Παναγιωτόπουλου για υπερωρίες ύψους 560.000€-Εκτός οι Στρατιωτικοί

Δείτε απόφαση Παναγιωτόπουλου για υπερωρίες ύψους 560.000€-Εκτός οι Στρατιωτικοί

Αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ: 6ΤΝ66-Ε0Φ η απόφαση που υπέγραψε ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος για Υπερωριακή Εργασία και Εργασία προς Συμπλήρωση της Εβδομαδιαίας Υποχρεωτικής Υπαλλήλων του ΥΠΕΘΑ/ΓΕΣ κατά το Έτος 2022

Σύμφωνα με την απόφαση:

Εγκρίνεται η υπερωριακή απογευματινή, νυκτερινή, Κυριακών και εξαιρέσιμων ημερών εργασία με αμοιβή, πέρα από το κανονικό ωράριο καθώς και την εργασία προς συμπλήρωση της υποχρεωτικής εβδομαδιαίας, δύο χιλιάδων εννιακοσίων (2.900) περίπου, Υπαλλήλων Μονάδων και Υπηρεσιών του ΓΕΕΘΑ και Γενικού Επιτελείου Στρατού, που κρίνεται απαραίτητη για την αντιμετώπιση εποχικών, έκτακτων ή επειγουσών υπηρεσιακών αναγκών έτους 2022:

α. Για απογευματινή υπερωριακή εργασία μέχρι εβδομήντα τέσσερις χιλιάδες (74.000) ώρες, περίπου.

β. Για νυχτερινή εργασία και για εργασία Κυριακών και εξαιρέσιμων ημερών, καθ΄ υπέρβαση ή προς συμπλήρωση της υποχρεωτικής εβδομαδιαίας, μέχρι εκατόν έξι χιλιάδες εξακόσιες (106.600) ώρες, περίπου.

Με τις παραπάνω ώρες θα καλυφθούν αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες (Δείτε αναλυτικά παρακάτω στην απόφαση).

Οι ώρες της απασχόλησης καθ’ υπέρβαση του υποχρεωτικού ωραρίου ορίζονται ανά εξάμηνο, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα αυξομείωσης μεταξύ των δύο εξαμήνων μέσα στο έτος, ως εξής:

α. Για απογευματινή υπερωριακή εργασία, μέχρι εκατόν είκοσι (120) ανά υπάλληλο.

β. Για υπερωριακή εργασία, κατά τις νυχτερινές ώρες ή κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες, για υπαλλήλους που ανήκουν σε υπηρεσίες που λειτουργούν βάσει νόμου όλες τις ημέρες του μήνα ή σε δωδεκάωρη ή εικοσιτετράωρη βάση, μέχρι ενενήντα έξι (96) ώρες για τις νυκτερινές και μέχρι ενενήντα έξι (96) ώρες, για τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες, ανά υπάλληλο.

Η δαπάνη που θα προκύψει από το σύνολο των εγκριθεισών ωρών υπερωριακής απασχόλησης έτους 2022, ανέρχεται στο ποσό των πεντακοσίων εξήντα χιλιάδων ευρώ (560.000,00€) περίπου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ (ΑΔΑ:6ΤΝ66-Ε0Φ) ΕΔΩ.

Επίσης, όπως διαβάσαμε στο proininews.gr: Θα διατεθεί οικονομική στήριξη ύψους 468.747 ευρώ στους αμπελοκαλλιεργητές της Π.Ε. Καβάλας μετά από συνεργασία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Σπήλιο Λιβανό.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ: Για τους Στρατιωτικούς πότε θα υπογράψετε απόφαση για τις οφειλόμενες αποζημιώσεις τους; Πότε επιτέλους θα εκδοθεί η ΚΥΑ προκειμένου να καταβληθεί η νυχτερινή αποζημίωση σε όλα τα στελέχη ΕΔ αναδρομικά από την 1.1.2017;

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Τα έχουνε ματώσει από το πολύ ξύσιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν τα γουρούνια βγάλουν φτερά και οι αγελάδες κάνουν ράστα το μαλλί. Τότε ναί, όλα θα τακτοποιηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι εμφανες, οτι δεν λογίζονται οι στρατιωτικοι ουτε σαν εκλογικο ακροατήριο για τον κ. υπουργο.
    Ουτε αυτοι θα τον ψηφίσουν.
    Ουτε το απόκομμα στο οποιο βρίσκεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφήστε στην ησυχία του την Υπουργάρα! Περιμένει να καλυτερεύσει ο καιρός να πάει για μπάσκετ και τέννις! Αλήθεια Υπουργάρα, είστε δικαιούχος και εσείς σε αυτά τα χρήματα;;; Υπερωρίες δουλεύετε.... Λέω εγώ τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πότε η νδ ψήφισε κάτι καλό για τον στρατό; Ότι καλό πήραμε έως τώρα το πήραμε από Πασοκ και σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι πήραμε πολλά καλά από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ.Με το ΠΑΣΟΚ καταργήθηκε η 25 ετια και το ασφαλιστικό πήγε πολύ προς το χειρότερο.Τωρα πρέπει να υπηρετείς μέχρι τα βαθιά γεράματα.Και με τον ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε το μισθολογικό προς το χειρότερο καθώς και ο Κατρουγκαλος κατέστρεψε τους απόστρατους.

      Διαγραφή
  6. Και μετά φωνάζουν οι διοικούντες των μονάδων γιατί έκανες αναφορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι Στρατιωτικοί είχαν ένα καλό να μπορούν να αποχωρήσουν με 25ετια, για τις πολλές απλήρωτες υπερωρίες, αργίες και εβδομάδες κλεισμένοι μέσα και όχι μόνο.Δουλεια συνέχεια.Αυτο το προνόμιο με το έκτρωμα νόμο του ΓΑΠ το έχασαν το 2010.Τωρα στην πρέσα μέχρι τα 60 χρονών ηλικία και 40 χρόνια υπηρεσίας.Καμια κυβέρνηση δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσει υπερωρίες και νυχτερινά στους Στρατιωτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή