Το παρασκήνιο για τις κρίσεις στις ΕΔ-Τι αλλαγές θα φέρει η νέα αξιολόγηση

Το παρασκήνιο για τις κρίσεις στις ΕΔ-Τι αλλαγές θα φέρει η νέα αξιολόγηση

Οι σοβούσες κρίσεις στο ΥΠΕΘΑ εν όψει των επιλογών της ηγεσίας - Ποιοι και γιατί θέλουν να απομακρύνουν τον Αρχηγό του Στόλου

του Ειδικού Συνεργάτου - ΠΗΓΗ: ΕΣΤΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 19/12/2021 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]

Για μίαν ακόμη φορά οι παραμονές των εορτών έχουν σημάνει και εντάσεις μεταξύ των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων και άλλων ανωτάτων αξιωματικών, καθώς στο αμέσως προσεχές διάστημα η Κυβέρνησις θα πρέπει να λάβει αποφάσεις αλλαγών.

Είναι γεγονός ότι...

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου:

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Το ετησιο παζαρι κεφαλων στην ωρα του. Εχουμε βαρυστομαχιασει με τοσους υποψηφιους ηγετες καθε χρονο. Ολοι ακομματιστοι βεβαιως βεβαιως, δινουν το καλο παραδειγμα στους απο κατω. 200 χρονια, παντα στον ασσο. Καλη Χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε μπορεί επειδή θεωρούμε έναν καλό να τον κρατάμε 500 χρόνια. Δε πρέπει να γίνεται αυτό σε ομοιοβαθμους-ιδιων ηγετικών ικανοτήτων. Δεν είναι πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνταξιούχος ετών 52. Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα όποια ηγεσία και να προκύψει. Διακατεχόμενοι από νεποτισμό, ρεβανσισμό και αριβισμό θα ξεπαστρέψουν καμμία 300αριά συναδέλφους τους για να προχωρήσει η ιεραρχία! Ο Ηρώδης στις ένοπλες δυνάμεις είναι διαχρονικός και αθάνατος. Καλή χρονιά στους σύγχρονους Ηρώδηδες και στους θαυμαστές της εξουσίας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο COVID-ΚΡΙΣΕΙΣ 2022 έρχεται. Το εμβόλιο είναι για λίγους και οι διασωληνομένοι πολλοί. Το greekofficer drama θα σπάσει ταμεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή