Έβρος: Σύλληψη Έλληνα αστυνομικού από τις τουρκικές αρχές

Έβρος: Σύλληψη Έλληνα αστυνομικού από τις τουρκικές αρχές

Στην σύλληψη 41χρονου Έλληνα αστυνομικού που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Φερών προχώρησαν οι Τούρκοι (φωτ. αρχείου)

Έλληνα αστυνομικό που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Φερών φέρεται να συνέλαβαν οι τουρκικές αρχές, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Έβρου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος αστυνομικός είχε πάει χθες, Κυριακή, από τους Κήπους εκδρομή στην Τουρκία, μαζί με μια γυναίκα.

Η αρχική πληροφορία ανέφερε ότι συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Αδριανούπολης. Από την τουρκική πλευρά ισχυρίζονται ότι κινούνταν σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή. Μαζί του συνέλαβαν και την γυναίκα που τον συνόδευε, η οποία έχει καταγωγή κατά το ήμισυ από τις Φέρες και ένα άλλο χωριό του Έβρου.

Σύμφωνα με το τουρκικό δίκτυο Haberturk, ο Έλληνας αστυνομικός και η γυναίκα που τον συνόδευε συνελήφθησαν από την Στρατοχωροφυλακή επειδή εισήλθαν παράνομα σε στρατιωτική ζώνη στα σύνορα. Μάλιστα το Haberturk έδωσε στη δημοσιότητα και το όνομα του αστυνομικού.

Ο αστυνομικός και η φίλη του, αναφέρει το δημοσίευμα, εισήλθαν με το αυτοκίνητό τους στην απαγορευμένη ζώνη κοντά στο χωριό Δοϊράνη, κοντά στα σύνορα. Μετά τη σύλληψή τους μεταφέρθηκαν στο σταθμό Χωροφυλακής στην Κεσάνη, όπου και κρατούνται.

Ο ίδιος ο αστυνομικός φέρεται να ισχυρίζεται πάντως ότι βρέθηκαν εκεί κατά λάθος, ακολουθώντας τις οδηγίες του GPS.

Έρευνα για την υπόθεση διέταξε ο εισαγγελέας της Κεσάνης.

ΠΗΓΗ: cnn.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ιδια ακριβως ιστορια με το ζευγαρι απο το Ισραηλ πριν μερικες μερες. Για να τους ελευθερωσει ο Ερντογαν επικοινωνησε τηλεφωνικα με τον Προεδρο και τον Πρωθυπουργο του Ισραηλ. Βεβαια οι Ισραηλινοι δεν τρωνε κουτοχορτο. Ο καθε επισκεπτης στην Τουρκια αντιμετωπιζει αυτον τον κινδυνο. Ας ελπισουμε να μην ταλαιπωρηθουν πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ εμείς του υποδεχομαστε με ανοιχτές αγκαλιές και μάτσα μουτσα, αυτοί πλακώνουν και στο ξύλο τους ντόπιους που τους ρωτούν πώς βρέθηκαν εκεί ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ και μετά παίρνουν τηλέφωνο στα δικολαβάκια τους τα οποία κάνουν μηνύσεις και τα δικαστήρια της μπανανίας δικάζουν αυστηρώς βεβαίως βεβαίως τον καημένο γεωργό γιατί ενώ έφαγε το ξύλο της χρονιάς του είχε το θράσος να αμυνθεί κιόλας, ο ραγιάς.Για το ζευγάρι καλά να πάθουν, τι νομίζουν ότι οι Τούρκοι δεν θα εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία για να μας ταπεινώνουν του ραγιάδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή