Στο Οικονομικό Σώμα του ΓΕΣ διορίστηκε τιμής ένεκεν η αθλήτρια Όλγα Πηλιάκη (ΦΩΤΟ)

Στο Οικονομικό Σώμα του ΓΕΣ διορίστηκε τιμής ένεκεν η αθλήτρια Όλγα Πηλιάκη (ΦΩΤΟ)

Όλγα Πηλιάκη: Ο τιμητικός διορισμός της για τις επιτυχίες της στον αθλητισμό – Η φωτογραφία από την ορκωμοσία που δημοσίευσε

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια με μια ανάρτησή της στο Instagram. Δήλωσε περήφανη και χαρούμενη που πλέον θα είναι μέλος στο οικονομικό σώμα του ΓΕΣ.

«Ημέρα Ορκωμοσίας!!!

Και κάπως έτσι, έφτασε και η δική μου σειρά να διοριστώ ως τιμής ένεκεν για τις επιτυχίες μου ως αθλήτρια. Είχα την τύχη να βρεθώ στο οικονομικό σώμα του ΓΕΣ, όπου όλοι με υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες!

Ο Υποστράτηγός μας κ. Δημητριάδης, οι Συνταγματάρχες κ. Λαγός και κ. Ηλιόπουλος και η πρώτη φίλη μου Ανθυπασπιστής Ελένη Παπαθανασίου! Τους ευχαριστώ για την ευγένεια, την καλοσύνη και την καλή τους διάθεση να με βοηθήσουν σε αυτό το νέο μου ξεκίνημα.

Είναι ένας νέος κόσμος που ανυπομονώ να εξερευνήσω και που ξέρεις, ίσως και να μου ταιριάζει πολύ!», έγραψε η Όλγα Πηλιάκη.

Δείτε την σχετική φωτογραφία που ανέβασε η Όλγα Πηλιάκη στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Λεφτά υπάρχουν για τις διορισμένες στρατειές ολυμπιονικών........ προπάντων Τιμής Ένεκεν να τους πληρώνουμε ισοβίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία, στείλτε την στο ΕΦΚΑ μήπως και βγάλουν και καμμία σύνταξη παραπάνω γιατί έχει κολλήσει το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η γυναικα του χανταμπακη! με βολτες ισπανια-ιταλια με συμετοχη στα τηλεπαιχνιδια λεφτα ευκολα και γρηγορα! και εμεις με κρυο, βροχη,χιονια με σπιτια ω κατηγοριας και λεφτα ...... ευχαριστουμε για την κατανοηση σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑ στα παιδια μου. ΤΣΑΜΠΑ τα λεφτα για σπουδες και τα χρονια τους στα θρανια. ΟΥΤΕ ΕΠΟΠ δεν μπαινουν. Η κυρια γιατι να μη την παρει καποια Τραπεζα, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ κλπ; ΟΛΟΙ στις ΕΔ. Ετσι η πιτσα των 8 τεμαχιων εχει κοπει στα 36 για να παρουν ΟΛΟΙ απο ενα δειγμα. ΔΕΝ. Μιλω για Μετοχικα με Εθν. Αντισταση, ΕΛ. ΑΣ κλπ. Μετα ψαξτε γιατι οι μεν παιρνουν μπονους 1 μηνιατικο εξτρα, οι δε...... ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ορκομωσία των Αξιωματικών είθισται να γίνεται με στολή. Μια υπ' αριθμόν 8 μπορούσε να ράψει για την περίσταση, δεν θα της έπεφτε δύσκολο. Ελπίζω, τουλάχιστον, να την αξιοποιήσει ο ΣΞ κάπου, έστω και με μερική απασχόληση, ώστε να μην είναι αργόμισθη. Καλά Χριστοιύγεννα, εν πάσει περιπτώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή