Δείτε τι πιστώσεις έχουν προβλεφτεί το 2022 για αποζημιώσεις-νυχτερινά-παραμεθορίου Στρατιωτικών (ΑΠΟΦΑΣΗ-ΠΙΝΑΚΕΣ)

Α Π Ο Φ Α Σ Η
«Κατανομή Πιστώσεων Προϋπολογισμού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Οικονομικού Έτους 2022»
ΑΔΑ: ΨΤΘΩ6-ΜΦΚ

Με πρόταση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας
Αποφασίζουμε

1. Την κατανομή των εγκεκριμένων από τη Βουλή των Ελλήνων ανώτατων, ανά Ειδικό Φορέα και μείζονα κατηγορία δαπάνης, ορίων πιστώσεων του τακτικού προϋπολογισμού και του προϋπολογισμού δημοσίων επενδύσεων ΥΠΕΘΑ οικονομικού έτους 2022 σε επιμέρους αναλυτικούς λογαριασμούς εξόδων όπως στα Παραρτήματα «Α» και «Β» αντίστοιχα της παρούσας.

2. Υλοποίηση της παρούσας με μέριμνα ΥΠΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ.

Δείτε ενδεικτικά τους παρακάτω πίνακες κατανομής πιστώσεων τακτικού προϋπολογισμού ΥΠΕΘΑ έτους 2022 σε αναλυτικό επίπεδο με επιδόματα (π.χ. Επίδομα ιδιαίτερων συνθηκών εργασίας, Επίδομα απομακρυσμένων-παραμεθορίων περιοχών, Επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας), καθώς και την πρόβλεψη στο φορέα "Γρ. Υπουργού, Αν. Υπουργων - ΥΠΕΘΑ" Ειδικής αποζημίωσης στελεχών ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας για απασχόληση κατά τις νυχτερινές ώρες στο ποσό των 500.000€!!!

Κλικ για μεγέθυνση:

Διαβάστε αναλυτικά ΟΛΟΚΛΗΡΗ την σχετική απόφαση:

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Δεν θα πάρουμε σεντς. Ας Εφαρμόσουν την απόφαση του ΣτΕ την οποία την έχουν τσαλακώσει. Πρέπει εντόκος να μας αποζημιώσουν όλους. Για να κάνουμε 8 ώρες υπηρεσίες ποτάμια στα κρύα για τους λαθρομετανάστες, περίπολα μες τις λάσπες με οχήματα χάρους, περίπολα, 24 ώρες υπηρεσίες. Είναι κρίμα ενώ θα μπορούσαμε εμείς οι χαμηλόβαθμοι να κάναμε καλύτερα την υπηρεσιακή μας ζωή αν μας άκουγαν έστω για λίγο οι ανώτατοι αλλά δεν μας υπολογίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά φίλε μου... μόνο βάλτε πλάτη... λένε οι ανώτεροι...στο μέγιστο ο αριθμός υπηρεσιών...

      Διαγραφή