Νωρίτερα η καταβολή Μισθοδοσίας τον Δεκέμβριο στο Προσωπικό ΕΔ ζητά από ΥΕΘΑ η ΠΟΜΕΝΣ λόγω γιορτών

Η ΠΟΜΕΝΣ απέστειλε έγγραφο προς ΥΕΘΑ με το οποίο ζητά να γίνει, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, η καταβολή Μισθοδοσίας στο Προσωπικό ΕΔ λόγω εορτών Χριστουγέννων - Νέου έτους

Ειδικότερα:

1. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., κατόπιν σχετικών αιτημάτων, του συνόλου των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων της, καλεί την Πολιτική και Στρατιωτική μας ηγεσία να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η καταβολή του μισθού τους, κατά τον μήνα Δεκέμβριο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021.

2. Η υλοποίηση της ανωτέρω πρότασης:

α. Θα δώσει την δυνατότητα στους συναδέλφους μας και στις οικογένειές τους να μπορέσουν να ανταποκριθούν, στις αυξημένες αγοραστικές τους υποχρεώσεις, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, καθόσον η ορισμένη ημέρα πληρωμής της μισθοδοσίας (απόγευμα 24ης Δεκεμβρίου), συμπίπτει με το κλείσιμο των καταστημάτων για τις εορτές.

β. Θα διευκολύνει, εν μέσω του τέταρτου κύματος της πανδημίας του COVID-19 που παρατηρείται στη χώρα μας, την αποφυγή του έντονου συγχρωτισμού στα καταστήματα την περίοδο των εορτών, καθόσον θα διευρύνει σημαντικά τον διαθέσιμο χρόνο των καταναλωτών να κάνουν τις απαραίτητες αγορές.

γ. Θα συμβάλλει έτι περαιτέρω στην προσπάθεια που καταβάλλει η κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών, για την τόνωση της αγοράς κατά την εορταστική περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η σχετική επιστολή της ΠΟΜΕΝΣ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

 1. Τόσα πολλά λεφτά έχετε??
  Και θέλετε να κάνετε ψώνια??
  Νομίζω ότι έχουν κοπεί τα δώρα ε??
  Με έναν ξερό μισθό είναι όλοι...... Απορώ...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το θεμα ειναι οτι αν παρεις τον μισθο λιγο νωριτερα θα μπορεις τουλαχιστον να ψωνισεις εστω για το χριστουγενιατικο τραπεζι χβρις αχγος.

   Διαγραφή