Θεσσαλονίκη: Αξιωματικός Στρατού Ξηράς ο νεκρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ

Θεσσαλονίκη: Αξιωματικός Στρατού Ξηράς ο νεκρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ

Οι πρώτες πληροφορίες για τον άτυχο φίλο του Δικεφάλου

Γιάννης Σωτηρίου

Θρήνος για τον ΠΑΟΚ αλλά για τις Ένοπλες Δυνάμεις αναφορικά με τον νεκρό οπαδό έξω από την Τούμπα μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, για την 11η αγωνιστική της Superleague.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φίλαθλος του Δικεφάλου που υπέστη ανακοπή κι έχασε τη ζωή του, είναι στέλεχος του Στρατού Ξηράς. Πρόκειται για 45χρονο Υπολοχαγό του Τεχνικού Σώματος, ο οποίος έπαθε ανακοπή έξω από το γήπεδο επί της Διογένους.

Ο άτυχος Υπολοχαγός, που υπηρετούσε στο 308 Εργοστάσιο Βάσεως στη Θεσσαλονίκη, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΓΝ Παπανικολάου, όπου δυστυχώς κατέληξε.

Συλλυπητήρια του Α.Σ. για τον οπαδό του ΠΑΟΚ

Η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων»

Σοκαρισμένη είναι όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ για τον χαμό του οπαδού του Δικεφάλου μετά το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, ο οποίος «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς.

Και ο Α.Σ. ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή του εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του οπαδού του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου φίλου του Δικεφάλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Την ίδια στιγμή με ανάρτησή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα social media εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου που έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς έξω από το γήπεδο της Τούμπας.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου μας που έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς έξω από το γήπεδο. Συγκλονισμένοι από την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, η σκέψη μας είναι στους δικούς του…», αναφέρει ο Δικέφαλος του Βορρά.

ΠΗΓΗ: inpaok.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια